• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardımcı Olur musunuz?

bahardnm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
4
5
8
39
Arkadaşlar Merhaba;
Bu siteyi çok sık ziyaret ediyor ve ciddi anlamda faydalı bilgiler ediniyordum. Üye olmak ve yeni bir konu açmak bugüne kısmetmiş.

28 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. İki buçuk sene önce güzel bir iş fırsatı yakaladım ve Ankara'dan İstanbul'a geldim. 6 ay önce çalıştığım firma kapandı. 7 aydır cüz i ücretlere İngilizce dersi vererek yaşamımı idame ettirmeye çalışıyorum. Ama artık yetiremiyorum. Ev kirası, faturalar ve yeniden kapımızı çalan kışla birlikte ödemelerim arttı.

Evlere temizliğe gitmek istiyorum. Kendi evimi nasıl temizliyorsam, aynı titizlikle aldığım paranın hakkını verebildiğim sürece ayıp değil, günah değil. Helal kazanç peşindeyim.

Aylık bir yere başvurmayı da istedim ama bir arkadaşımla beraber bir işe koyulduk. 1-2 aya kadar inşallah olumlu bir netice alacağız. O nedenle 1-2 aylığına bir yere girip çıkmayı da istemiyorum. Kaldı ki nişanlıyım ve nişanlım kendi prestijinden dolayı "kasiyer, garson vs" gibi işler de yapmamı istemiyor. Onun parasını da almak istemiyorum. Bu nedenle belki size göre yanlış ama ona haber vermeden temizlik işi yapmak istiyorum.

LÜTFEN bana yardımcı olun!.. Çok ihtiyacım var. Temizlik, ütü, ve hatta yemek yapabilirim.
Misafiriniz gelecek olur, bi yardımcıya ihtiyac duyarsanız.. Çocuklarınızla ilgilenmek durumunda oldugunuz için temizliğe, yemeğe zaman ayıramazsanız Lütfen BANA ULAŞIN..
İstanbul Anadolu Yakasındayım. Libadiye'de ikamet ediyorum.
Sevgiler..

Dönemsel satış destek aktiviteleri oluyor. Onları da dısunebılırsınız.
Şunu söylemeden edemeyeceğim:
Ülkemizin haline bak! Çok üzüldüm..

aranıza yeni katıldım Rabbim yardımcınız olsun. hayırlı kapılar açsın inşaAllah.

Back