Lütfen yardımcı olur musunuz?

Pelo2833

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
5
-1
26
Arkadaşlar merhabalar yardiminiza ihtiyacım var hayatımda ilk kez birisiyle birşey yaşadım sadece sürtünmeden ibaretti fakat reglin 6.gunundeydim bitmisti duşumu almıştım daha sonra sürtünme sırasında canım yandı sabah baktığımda iç çamaşırım kan olmuş bildiğimiz regl gibiydi girmedim kesinlikle dedi girse hissederdim diye umuyorum neyse öncelikle doktora gittim doktor saat 3 yönünde yırtılma olduğunu ve kızlık zarının bozulduğunu söyledi kafamdan aşağı kaynar su döküldü ve iliskinde zorlama olmazsa kanaman da olmaz dedi sonra daha iyi bir sonuç almak için başka bri doktora gittim o da evet saat 3 yönünde bı yırtılma var ama tabana kadar inen bir yırtık değil tamamen bir bozulma yok eğer önem veriyorsan kızlık zarına bir daha böyle birşeye kalkışma ki çünkü tamamen bozulmasina ramak kalmış dedi ablalarim ben çok korkuyorum lütfen beni kinamadan bana yardımcı olun ben ne yapmalıyım diktirmeli miyim yoksa gerek yok mudur çok korkuyorum

Doktor doktor gezeceksen yemeseydin sonuçlarını kaldıramadığın naneleri. Diktirince nolacak her gelen adamı bak nasıl bakireyim diye mi kandıracaksın?

Cinsel iliski yasadiktan sonra bozulup bozulmamasinin onemi yok ki senin icin sadece ilerde dag ayisi kocan ellenmemis olarak gorur. Bence bu kafadan cikman lazim önce kendine deger vermelisin istediginle de her seyi yasamalisin

Bunu yaşamak istemişsin yaşamışsın ve bozulmuş, kendi kararınla, istediğin Bi insanla. Şimdi bunları düşünüp hayatı kendine zehir mi edeceksin? Hala kızlık soran insan mı kaldı zaten. Zaten her şeyi yaşayıp sadece zar delinmedi diye bekaret devam mı ediyo ahlaken? Benim kızlık zarım hiç kanamadı mesela, eşim asla bunu sorgulamadı. Seni gerçekten sevecek olan insan bunu kafasına takmayacaktır. Diğer türlüsüyle de zaten sen birlikte olma

Bu kafada birine yanlış birşey anlatıyorsun

Canim keşke böyle bi hata yapmasaydın ama olmuş bi kere. Ben sadece ilerde evleneceğin adamı kandıracagin icin üzüldüm. Di

Olan olmuş ilerde evlenirsen o zaman bi çözüm bulursun. Şimdi hayatı kendine zindan etmenin bi mantığı yok. Zaman göstercek herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…