- 11 Şubat 2022
- 101
- 24
- 23
-
- Konu Sahibi papatya__hanim
Ya doktor çok suratsız hiç doğru düzgün oturup derdini bile anlatamıyorsun değerlerin yüksek dedi yasmin verecem dedi hocam çocuk düşünüyoruz dedim ama. O zaman bu hap engeller dedi. Başka hap verseniz olmaz mı dedim yasmin verebilirim dedi. Ya çocuk tedavisi yada Yasemin hap ikisinden birini seçmen gerek dedi bana. Bende hocam istemiyorum hap kullanmayı o zaman Adetin 21. Günü gel ovulasyon testi yapacaz hepsi bu kadar çok açıklayıcı birşey de demediYani çok pardon ben anlamadım doktor 7 aylık evli olan birine direk tüp bebek yapacağınımı söyledi yada sizmi öyle anladini
Direk tüp bebek demedi çocuk tedavisi yapacaz dedi ovulasyon testi yapacam sana adetin 21. Günü dedi bu ne demek oluyor kiYani çok pardon ben anlamadım doktor 7 aylık evli olan birine direk tüp bebek yapacağınımı söyledi yada sizmi öyle anladini
Devlet hastanesi canımDevlet Hastanesi'ne gottin yoksa özel bir hastanemiydi
Çok sağol cevap verdiğin içinTamam ozaman sana çoçuk için bir tedavi başlatmayı dünüyordur tabikide bu tüp bebek deyildir yumurtlama tarihine bakacaktır
Ya ben evde ovulasyon testi yapıyorum zaten testi pozitif gördüm mü ilişkiye giriyoruz zaten bunların yapacakları farklı mı acaba ilaç falan mı verecekYumurtlama tarihlerine baktıktan sonra sana hangi günlerde ilişkiye girip girmeyeceğini söyleyece
Ben tüylenme şikayeti için gittim tahlil verdim yüksek çıkınca yasmin verecem dedi bende istemedim çünkü çocuk istiyoruz e bu hapta çocuk olmasını engelliyor madem çocuk istiyorsun çocuk tedavisi yapacaz sana dediYani bu test çok farklısımı bilmiyorum ama hamile kalmani destekleyecek tedavi verebilir. Folik asit yumurtaların kolayca çatlamasını sağlayacak başka ilaçlar falan ama senin asıl sorunun tüylenmeydi deyilmi sen çoçuğun olmuyor diye gitmedin demi
Öylemi bilmiyordum çoğu kişi öyle diyor aslında. bu testler çok kesin bilgi vermiyor yanıltıyor diyenler varYumurtlamana bakacak yumurtaların gelişiyor mu yeterince diye maalesef ovülasyon testleri net bi şekilde bize bilgi vermiyo canım bazen yumurtan gerektiğinden daha az büyüyor ve lh salgılandığı için ovülasyon testi pozitif çıkıyo
Bi gidelim bakalım bidahaki ay ne yapacak ona göre ben söyleyecem önce hormonları düzene soksun. Doktoru da değiştirebilirim hiç memnun kalmadm çünküİstersen önce hormonlarını düzene koymasını iste doktorundan. Daha sonrada. Gebelik planı yapabilirsin
Evet o yüzden eşnde siperm sorunu yoksa gün aşırı ilişki ya da haftada 3 ilişki öneriyolar doktorlar zaten hemen hemen aynı şeye denk geliyoÖylemi bilmiyordum çoğu kişi öyle diyor aslında. bu testler çok kesin bilgi vermiyor yanıltıyor diyenler var
Eşimde sperm sorunu varmı yok mu bilmiyorum İnan ki. 2 günde bir bazen bilemedin 3 günde bir ilişkiye giriyoruz ama sonuç nafileEvet o yüzden eşnde siperm sorunu yoksa gün aşırı ilişki ya da haftada 3 ilişki öneriyolar doktorlar zaten hemen hemen aynı şeye denk geliyo