Bence kadın doguma gidin daha iyi olurmerhaba aralık ayında adet gecikmesi ve düzensizliğinden dolayı aile hekimime gitmiştim kan testi yapıldı prolaktinim 217 çıkmıştı aile hekimim bebek düşünüyorsanız kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var demişti bulunduğum yerde randevu bulamadığım için biraz fazla aksattım. 16 nisanda regl oldum 22 nisanda bitti eşimle tam yumurtlama dönemimde korunmasız ilişki yaşadık 2 mayısta çok az afedersiniz kanlı akıntım oldu ve bitti sonra ayın 5 inden bugüne kadar pembe kahve arası arada peçeteyle sildiğimde içerisinde çok ufak kan görünüyor sizce hamile olabilir miyim yoksa prolaktın yüksekliğinden mi oluyor bu arada daha öncede buna benzer akıntılarım olmuştu yardımcı olabilecek bana fikir verecek arkadaşlar var mı daha öncede konu açmıştım ama cevap alamadım tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var?
uzun zaman sonra yarın için randevu buldum, reglime şuan 8 gün var gebelik kanda çıkar mı acabaBence kadın doguma gidin daha iyi olur
Çıkar kuzum tabikideuzun zaman sonra yarın için randevu buldum, reglime şuan 8 gün var gebelik kanda çıkar mı acaba
hayırlısı inşallah teşekkür ederim ilgilendiğiniz için insana gerçekten iyi geliyor bişeylr duymakÇıkar kuzum tabikide
Nedmek canım her zamanhayırlısı inşallah teşekkür ederim ilgilendiğiniz için insana gerçekten iyi geliyor bişeylr duymak
İnsallah herşey gönlünüzce olurBende 7 8 ay önce kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için bu ay da adet günümden bi kaç gün sonra az az akıntı gibi oldu bi kaç gün ama çok azdı sonra bitti şimdi de kasık ağrım var hasta olacakmışım gibi hissediyorum ama hamile olabilir miyim başınıza hiç böyle bir şey geldi mi ?
Bazen strestende oluyor ama ben biraz araştırmıştım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum hormonalde olabiliyormuş bu tarz lekelenmeler ben yarın doktora görüneceğim bence sizde kontrol ettirseniz çok daha iyi olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkesi evlat sahibi yapsın herşeyin başı sağlık herşeyin bir zamanı var ve o zamanı bekliyor umarım herşey gönlünüze göre olurBende 7 8 ay önce kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için bu ay da adet günümden bi kaç gün sonra az az akıntı gibi oldu bi kaç gün ama çok azdı sonra bitti şimdi de kasık ağrım var hasta olacakmışım gibi hissediyorum ama hamile olabilir miyim başınıza hiç böyle bir şey geldi mi ?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimiz için hayırlı zamanda Allah kucağımızı boş bırakmasınBazen strestende oluyor ama ben biraz araştırmıştım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum hormonalde olabiliyormuş bu tarz lekelenmeler ben yarın doktora görüneceğim bence sizde kontrol ettirseniz çok daha iyi olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkesi evlat sahibi yapsın herşeyin başı sağlık herşeyin bir zamanı var ve o zamanı bekliyor umarım herşey gönlünüze göre olur
merhaba bugün kan testi yaptırdım e nabızdan kontol ettiğimde degerim 0,100 dü bu da gebelik olmadığını belirtiyormuş. doktorum ultrasonda baktiginda birsey var gibi görünüyor dedi ama gebelik yoksa ne olabilir s,zceDaha önce kürtaj olduğum hamileliğimde yaşamadım yerleşme kanaması şimdi bi kaç kişi yerleşme kanaması olabilir dediler ben yine hasta olduğumu düşünmüştüm açıkcası gelmeyince çok o şekilde düşündük ama bilmiyorum zaman gösterecekHerkes de yerleşme kanaması olmuyor her gebelik farklı diye biliyorum
amin... bence reglinizin gecikmesini bekleyin sonuçlar çok üzücü olabiliyor bende çok umutluydum ama kan testim negatif çıktı. umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :
amin... bence reglinizin gecikmesini bekleyin sonuçlar çok üzücü olabiliyor bende çok umutluydum ama kan testim negatif çıktı. umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :
Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım acaba sizde nasıl oldu sonuç inşallah hamilesinzdiramin... bence reglinizin gecikmesini bekleyin sonuçlar çok üzücü olabiliyor bende çok umutluydum ama kan testim negatif çıktı. umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.
Negatif oldu diyorMerhabalar bende sizinle aynı durumdayım acaba sizde nasıl oldu sonuç inşallah hamilesinzdir
Kusura bakmayın okumadan yazmışım teşekkür ederimNegatif oldu diyor