- 1 Ocak 2021
- 411
- 439
- 53
- Konu Sahibi goldenarrow12
-
yok bu gittiğimde doktor hormon testi istemedi. Ama daha önce bakılmıştı ve bi sorun çıkmamıştı. Eşim test vermedi fakat oda aklımızda.Diğer çizginin de koyu çıkması lazım sanki başlamış devam etmelisin. Bu arada hormonlarına bakıldı mı? Eşin de spermiogram verdi mi?
En azından garantiye almış olursun canımÖnceki senelerde hormonlarıma bakılmıştı. Bi sorun yoktu. Ama bu gittiğimde doktor hormon testi istemedi.
yok bu gittiğimde doktor hormon testi istemedi. Ama daha önce bakılmıştı ve bi sorun çıkmamıştı. Eşim test vermedi fakat oda aklımızda.
Bu iki günü değerlendirinEn alttaki test bugün yaptığım, yumurtlama günü mü oluyor yani bugün ? Hangi zamanlarda birlikte olmalıyız ??
Testin pik olmus gibi bugunu yarını değerlendirin ve testi yapmaya devam et tekrar silikleşicek o günüde değerlendirin silikleştiği gün yumurta çatlamış oluyorEn alttaki test bugün yaptığım, yumurtlama günü mü oluyor yani bugün ? Hangi zamanlarda birlikte olmalıyız ??
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Cumartesi,pazar ve pazartesiyi değerlendirdik. Dün ve bugün sağ kasık bölgemde bi ağrı var. Daha önce hiç yumurtlama dönemlerimde böyle bir ağrı hissetmemiştim. Bu kadar erken böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi ?bugunu yarını değerlendir yazdım ama cmtsi paylasmıssın pardon
hamilelik belirtisi değil o yumurta çatlama ağrısı normal yani. cnmCevabınız için çok teşekkür ederim. Cumartesi,pazar ve pazartesiyi değerlendirdik. Dün ve bugün sağ kasık bölgemde bi ağrı var. Daha önce hiç yumurtlama dönemlerimde böyle bir ağrı hissetmemiştim. Bu kadar erken böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Ağrı için erken olabilir kaç gün gecti yumurtlama günündenCevabınız için çok teşekkür ederim. Cumartesi,pazar ve pazartesiyi değerlendirdik. Dün ve bugün sağ kasık bölgemde bi ağrı var. Daha önce hiç yumurtlama dönemlerimde böyle bir ağrı hissetmemiştim. Bu kadar erken böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Pazar günü test pik yapmıştı. Pazarı saymazsak bugün 4. günAğrı için erken olabilir kaç gün gecti yumurtlama gününden
Döllenme oluyo olabilir belkiPazar günü test pik yapmıştı. Pazarı saymazsak bugün 4. gün
Ay inşallah çok güzel konuştunuz :))Döllenme oluyo olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?