• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olunuzzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkabilirsem tabiki giderim meraktan öleceğim ama negatif çıkarsa bayram bayram gene yıkılmak istemiyorum 😞
Ben senin yerinde olsam hicc. Test yapmam bayram sonrasını beklerim ama o arada eşimle ilişkiye girmem dikkat ederim , şu an Dr gitsende beklemek zorundasin , hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌺 cnm

Ben senin yerinde olsam hicc. Test yapmam bayram sonrasını beklerim ama o arada eşimle ilişkiye girmem dikkat ederim , şu an Dr gitsende beklemek zorundasin , hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌺 cnm
Haklısın aslında çünkü test yapıp negatif çıktıkça tuvalette ağlamaktan kendimi mahvediyorum ama dayanamıyorm da insanım maalesef engel olamıyorum 😞

Kızlar 17 gün önce yumurtlama testim pozitif ti o günleri değerlendirdik. Evde gebelik testi olmadığı için yumurtlama testiyle denedim sizce hamileysem çıkmışmıdır lütfen resme bir bakın yorum yapın allah aşkına 🙏🙏
Benim de adetten bir gün önce böyle çıkmıştı ve hamileymisim,hayırlı olsun😍

Bilmiyorum ki bu süreçte orucuma devam ettim mide bulantım ve baş ağrım hep oluyor du ama oruca yoruyordum hep
Mesela ben sağ göğsümde damar yoktu o çıktı , hep sağ kasığım batardı solda batmaya başladı
Sabah uyandığımda dudaklarım kururdu oradan anladm

Mesela ben sağ göğsümde damar yoktu o çıktı , hep sağ kasığım batardı solda batmaya başladı
Sabah uyandığımda dudaklarım kururdu oradan anladm
Hiç bilemiyorum valla ilk gebeliğimde de 5. Haftada fark ettim öncesinde anlamamıştım 2 ay olduğunda kalbi durdu ve aldılar zaten yıkıldım

Hiç bilemiyorum valla ilk gebeliğimde de 5. Haftada fark ettim öncesinde anlamamıştım 2 ay olduğunda kalbi durdu ve aldılar zaten yıkıldım
İnşallah gebesinizdir ve bu kez sağlıkla kucağıniza almak nasip olur 🙇
Belirti aramayın zaten hep yanıltıcı en sağlıklısi bir idrar testi alın ya da en garanti kanda baktırın

İnşallah gebesinizdir ve bu kez sağlıkla kucağıniza almak nasip olur 🙇
Belirti aramayın zaten hep yanıltıcı en sağlıklısi bir idrar testi alın ya da en garanti kanda baktırın
İlk işim o olacak müsaitlikte inşallah öyleyimdir allah herkese nasip etsin allah razı olsun 🌹

Ama bence kesin hamilesiniz değeriniz yükselmiş kanda baktirabilirsiniz,çünkü bi koyuluk yumurtlamada bile görülmüyor 😍

Ama bence kesin hamilesiniz değeriniz yükselmiş kanda baktirabilirsiniz,çünkü bi koyuluk yumurtlamada bile görülmüyor 😍
Allahııımmm inşallah 🙏 inanırmısınız çok istiyoruz 30 gün oruç tuttum iftarda tek duam bu oldu allah masip etsin inşallah allah razı olsun

Allahııımmm inşallah 🙏 inanırmısınız çok istiyoruz 30 gün oruç tuttum iftarda tek duam bu oldu allah masip etsin inşallah allah razı olsun
İnanırım ben de bu ay çok dua ettim Rabbim nasip etti şimdilik sadece keseyi gördük,hep dua ediyorum sağlıkla gelsin diye siz de duamdasiniz lütfen güzel haberi bize de verin 😊

İnanırım ben de bu ay çok dua ettim Rabbim nasip etti şimdilik sadece keseyi gördük,hep dua ediyorum sağlıkla gelsin diye siz de duamdasiniz lütfen güzel haberi bize de verin 😊
İsteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah tabiki varsa paylaşırım 🙏

Tekrar test yaptın mi cnm.. ovulasyon veya gebelik..... Son durum ney.. merak etttim..

Tekrar test yaptın mi cnm.. ovulasyon veya gebelik..... Son durum ney.. merak etttim..
Ya yakınımdaki hiç bir eczane açılmadı nöbetçi eczane de uzakta çıkma yasağı olduğu için alamadım gebelik testi. Ama o günden sonra hep ovulasyon testi yaptım hepsi aynı sonuç verdi t çizgis çok koyu şekilde perşembe ye randevu aldım. Yarın da sabahtan gebelik testi alıp yapıcam belli olur herhalde diiimii

Olur cnm kaç gün geçmişti.. olmasa bile kanda baktirirsan kesin sonuç olur... Bize de haber ver cnm

Back