Çıkabilirsem tabiki giderim meraktan öleceğim ama negatif çıkarsa bayram bayram gene yıkılmak istemiyorumSabah gitme şansın olmaz mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkabilirsem tabiki giderim meraktan öleceğim ama negatif çıkarsa bayram bayram gene yıkılmak istemiyorumSabah gitme şansın olmaz mı
Allahım inşallah allah razı olsun umarım öyleyimdirTebrik etmek icin erken mi bilemedim ama bence hamilesinAllah kucağına almayı nasip etsin
Ben senin yerinde olsam hicc. Test yapmam bayram sonrasını beklerim ama o arada eşimle ilişkiye girmem dikkat ederim , şu an Dr gitsende beklemek zorundasin , hakkında hayırlısı olsun inşallahÇıkabilirsem tabiki giderim meraktan öleceğim ama negatif çıkarsa bayram bayram gene yıkılmak istemiyorum![]()
Haklısın aslında çünkü test yapıp negatif çıktıkça tuvalette ağlamaktan kendimi mahvediyorum ama dayanamıyorm da insanım maalesef engel olamıyorumBen senin yerinde olsam hicc. Test yapmam bayram sonrasını beklerim ama o arada eşimle ilişkiye girmem dikkat ederim , şu an Dr gitsende beklemek zorundasin , hakkında hayırlısı olsun inşallahcnm
Benim de adetten bir gün önce böyle çıkmıştı ve hamileymisim,hayırlı olsunKızlar 17 gün önce yumurtlama testim pozitif ti o günleri değerlendirdik. Evde gebelik testi olmadığı için yumurtlama testiyle denedim sizce hamileysem çıkmışmıdır lütfen resme bir bakın yorum yapın allah aşkına![]()
Bilmiyorum ki bu süreçte orucuma devam ettim mide bulantım ve baş ağrım hep oluyor du ama oruca yoruyordum hepBelirtin vs var mı
İnşallah bende öyleyimdir inanın okadar istiyorum ki bayrma hediyesi olur allahım inşallahBenim de adetten bir gün önce böyle çıkmıştı ve hamileymisim,hayırlı olsun![]()
Mesela ben sağ göğsümde damar yoktu o çıktı , hep sağ kasığım batardı solda batmaya başladıBilmiyorum ki bu süreçte orucuma devam ettim mide bulantım ve baş ağrım hep oluyor du ama oruca yoruyordum hep
Hiç bilemiyorum valla ilk gebeliğimde de 5. Haftada fark ettim öncesinde anlamamıştım 2 ay olduğunda kalbi durdu ve aldılar zaten yıkıldımMesela ben sağ göğsümde damar yoktu o çıktı , hep sağ kasığım batardı solda batmaya başladı
Sabah uyandığımda dudaklarım kururdu oradan anladm
İnşallah gebesinizdir ve bu kez sağlıkla kucağıniza almak nasip olurHiç bilemiyorum valla ilk gebeliğimde de 5. Haftada fark ettim öncesinde anlamamıştım 2 ay olduğunda kalbi durdu ve aldılar zaten yıkıldım
İlk işim o olacak müsaitlikte inşallah öyleyimdir allah herkese nasip etsin allah razı olsunİnşallah gebesinizdir ve bu kez sağlıkla kucağıniza almak nasip olur
Belirti aramayın zaten hep yanıltıcı en sağlıklısi bir idrar testi alın ya da en garanti kanda baktırın
Allah sizden de razi olsun Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsinİlk işim o olacak müsaitlikte inşallah öyleyimdir allah herkese nasip etsin allah razı olsun![]()
Allahııımmm inşallahAma bence kesin hamilesiniz değeriniz yükselmiş kanda baktirabilirsiniz,çünkü bi koyuluk yumurtlamada bile görülmüyor![]()
İnanırım ben de bu ay çok dua ettim Rabbim nasip etti şimdilik sadece keseyi gördük,hep dua ediyorum sağlıkla gelsin diye siz de duamdasiniz lütfen güzel haberi bize de verinAllahııımmm inşallahinanırmısınız çok istiyoruz 30 gün oruç tuttum iftarda tek duam bu oldu allah masip etsin inşallah allah razı olsun
İsteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah tabiki varsa paylaşırımİnanırım ben de bu ay çok dua ettim Rabbim nasip etti şimdilik sadece keseyi gördük,hep dua ediyorum sağlıkla gelsin diye siz de duamdasiniz lütfen güzel haberi bize de verin![]()
Ya yakınımdaki hiç bir eczane açılmadı nöbetçi eczane de uzakta çıkma yasağı olduğu için alamadım gebelik testi. Ama o günden sonra hep ovulasyon testi yaptım hepsi aynı sonuç verdi t çizgis çok koyu şekilde perşembe ye randevu aldım. Yarın da sabahtan gebelik testi alıp yapıcam belli olur herhalde diiimiiTekrar test yaptın mi cnm.. ovulasyon veya gebelik..... Son durum ney.. merak etttim..