• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olunuzzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Kızlar 17 gün önce yumurtlama testim pozitif ti o günleri değerlendirdik. Evde gebelik testi olmadığı için yumurtlama testiyle denedim sizce hamileysem çıkmışmıdır lütfen resme bir bakın yorum yapın allah aşkına 🙏🙏

Eklentiler

• 50B9D1B7-7376-4AD7-A6CF-C773C5B020DC.jpeg
    50B9D1B7-7376-4AD7-A6CF-C773C5B020DC.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar 17 gün önce yumurtlama testim pozitif ti o günleri değerlendirdik. Evde gebelik testi olmadığı için yumurtlama testiyle denedim sizce hamileysem çıkmışmıdır lütfen resme bir bakın yorum yapın allah aşkına 🙏🙏
Yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçmişse ve böyle çıkmışsa hamile olabilirsiniz çünkü çatladıkta. Sonra silikleşiyor ve adet döneminde nerdeyse hiç çıkmıyor sizinki çok koyu çıkmış hamile olunca koyulaşıyor tekrar yumurtlamışta olabilirsiniz oluyor bazen ayda 2 defa ama umutlandırmak istemem adetiniz geciktimi

Yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçmişse ve böyle çıkmışsa hamile olabilirsiniz çünkü çatladıkta. Sonra silikleşiyor ve adet döneminde nerdeyse hiç çıkmıyor ama umutlandırmak istemem adetiniz geciktimi
Adetim düzensizdir ama yumurtlamadan 14 gün sonra olmalıydım olmadım 17 gün oldu bugun

Kesin sonuç değil ama bu şekilde öğrenen çok burda inşallah seninde öyledir 🙏

Adetim düzensizdir ama yumurtlamadan 14 gün sonra olmalıydım olmadım 17 gün oldu bugun
inşallah hamilesinizdir tekrar yumurtlamışta olabilirsiniz yarın ve diğer günde deneyin aynı çıkarsa hemen gebelik testi alın o zamana kadar eczaneler açılır

inşallah hamilesinizdir tekrar yumurtlamışta olabilirsiniz yarın ve diğer günde deneyin aynı çıkarsa hemen gebelik testi alın o zamana kadar eczaneler açılır
İnşallah çok istiyoruz Allah razı olsun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin bana ve tüm kadınlara

T resmen patlıyor. Bence gebelik var ama gebelik testi yapmadan malesef kesin konusamayiz. İnşallah vardır . Test yapınca bizede haber ver cnm.
İnşallah hamileyimdir tabiki yazarım umarım vardır böyle birşey çok istiyorum

Yani kesin var diyemem ama ihtimal yüksek bu durumda hadi bakalım hayırlı haberini bekliyoruz 🙏

Benimde böyleydi ertesi sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı bence yapmalısın

Benimde böyleydi ertesi sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı bence yapmalısın
Gebelik testim yok evde olsa yapmazmıyım şuan çıkma yasağından dolayı çıkamıyorumda yarın bakacağım bir çaresinee

Back