Lütfen yardımcı olun?

Bbyfg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
12
1
20
Kızlar yine söylüyorum duyar kasacak olanlar cevap vermesin ben korunmalı ilişkiye girdim ama üç dört saniyelikte korunmasız girdim çok az bir süreyi ve kontrol ettiğimizde de birşey yoktu ertesi gün hapı kullandım ben kullandıktan neredeyse 5 6 gün sonra kanamam oldu ve araştırdım hamilelikte ilk hafta rahim ağzı kanaması oluyormuş lekelenme halinde yazıyordu ama bendeki kanama lekelenme halinde değildi 3 4 gün boyunca devam etti koyu kan renginde et gibi yapısı vardı sıvı değil jel gibi akmıyordu bu şekilde 3 gün falan geldi ve idrarımda da küçük küçük parçalar vardı sizce ne olabilir yardımcı olun lütfen aranızda gebelik geçiren varsa kanaması oldu mu hiç yada hap kullanıp bu şekilde kanama yaşayan ve tekrar adet olan var mı?

ilişkiyle kanama arası 5 6 gün var
Gebelik söz konusu değil ama o hapla hormonlarının içine ettiğini söyleyebiliriz
Yılda 1 kez kullanabileceğin bir hap olduğunu unutma
Yani bi daha hapa güvenip ilerleme
yıllık hakkını doldurmuş oldun

Üçüncü oldu ya bidaha kullanmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle o yüzden yani

İlkte ve ikinci de olmamıştı kanama

Ictiginiz hap yuzundendir. Gebelik olmasi imkansiz denecek kadar. Daha net korunma ile devam etmezseniz stresten boyle seyler yasamaya devam edersiniz.
Kondom+dogum kontrol
Vucudunuz kafayi yemez en azindan

Bazen ilişki sonrası kanama olur. İki normal doğum sonrasında bile bazı ilişkilerden sonra sızıntı şeklinde kanamam oluyor. Vücudunuza zarar vermemek açısından farklı korunma yöntemleri deneyin. Hamile kalmamışsınızdır. Takmayın kafaya.

Anladım teşekkür ederim :)

Anladım teşekkür ederim :)
Merhaba bende reglimden bir gün sonra ilişki yaşadım ve ertes72 kullandım 5 gün sonra kanamam başladı kahverengi ve bazen de canlı kırmızı şeklinde az olmayacak şekilde kanamam var reglimde yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum bugün 2.günüm yerleşme kanaması gibi bir durum söz konusu değildir değil mi? Siz ne yaptınız?

Ictiginiz hap yuzundendir. Gebelik olmasi imkansiz denecek kadar. Daha net korunma ile devam etmezseniz stresten boyle seyler yasamaya devam edersiniz.
Kondom+dogum kontrol
Vucudunuz kafayi yemez en azindan
Merhaba bende reglimden bir gün sonra ilişki yaşadım ve ertes72 kullandım 5 gün sonra kanamam başladı kahverengi ve bazen de canlı kırmızı şeklinde az olmayacak şekilde kanamam var reglimde yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum bugün 2.günüm yerleşme kanaması gibi bir durum söz konusu değildir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…