Lütfen yardımcı olun ! 🥎 👟 🏃‍♀️

O iki bacağı birleştir bibibella işte o benim bacak harikasın bende böyle olacağımmmmm
Bende 3 tanesinden vardı ameliyat sağolsun midemi aldırıp kurtuldum ama tabi sporda yaptım şu ara biraz saldım spora baslicam gene tabi korona falan derken

Reactions: JES
Sen ilk önce kan testlerini yaptır insülin veya seker sorunun varsa sana aç kalma diyeti zaten uygun olmaz sağlıklı insanlar için uygun o araliklı oruç 2 öğûn seklinde yapıyorlar genelde
He doğru ben önden onu yaptırayım o zaman

Kızlar aletli pilatese giden var mı aranızda ? Haftada kaç gün kaç saat ve aylık ücretinizi yazabilir misiniz rica etsem ?

ben gidiyorum bebek
haftada 2 gün
2 aylık paket aldım ben 1280 gibi bi rakam verdim
ondan önce 2 aylık pakette kampanya vardı 980 vermiştim

Astrom gittiğin gün kaç saat duruyorsun bir de birebir mi senin ki ?

evet aşkım, bire bir.
1 saat antreman yapıyoruz. ısınma ve esnemelerle beraber
50 dakika reformer/cadillac, 10 dakika öncesi sonrası açma germeler gibi

Reactions: JES
evet aşkım, bire bir.
1 saat antreman yapıyoruz. ısınma ve esnemelerle beraber
50 dakika reformer/cadillac, 10 dakika öncesi sonrası açma germeler gibi
Anladım canım. Peki sence 3 kişilik grupta olmak iyi ki kötü mü ? Birde haftada 2 yi 3 e çıkarmaya gerek var mı ?

Anladım canım. Peki sence 3 kişilik grupta olmak iyi ki kötü mü ? Birde haftada 2 yi 3 e çıkarmaya gerek var mı ?

benim gittiğimde stüdyoda 2 kişi gidip düet ders yapanlar var. benimki azcık minnak bir yer, ben de pandemi nedeniyle özellikle öyle butik bir yer istemiştim. yani isteselerde 3 kişi aynı anda yapamıyorlar :)
sadece ben sorunca anlattıkları mümkünse benzer bedensel özellikte olsunlar, hani ne biliyim biri atletikse diğeri daha yavaş hareket edecek biri olmasın yönündeydi.
tanıyor musun diğer kişileri ?

ben aynı zamanda epey tempolu çalıştığım için haftada 2 yetiyor. ama diğer günlerde de boş durmuyorum yarım saat bile olsa yürüyüş yapıyorum.

Yok hiç tanımıyorum açıkçası bu kısım önemliymiş. Bak hiç aklıma gelmeyen şeyleri yazıyorsun Canım ya Çarşamba günü halledeyim bu yazdıklarını da sorup soruşturayım

Yok hiç tanımıyorum açıkçası bu kısım önemliymiş. Bak hiç aklıma gelmeyen şeyleri yazıyorsun Canım ya Çarşamba günü halledeyim bu yazdıklarını da sorup soruşturayım

videoları var mı ? sosyal medyadan varsa bu grup derslerinin videolarını izle derim.
fikir olur bence sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…