- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.553
-
- Konu Sahibi asdffasdds
Ramazan dışındaki 11 ay cenabet gezmenizde sorun yok yani?Yapıp yapıp sürekli banyo yaparsan evdekiler bişeler oldunu anlar Ve açıkcası bundan dolayı bir nevi engel oluyorum kendime cenabet cenabet oruçlu olacama isteklerimi biraz bastırıp yapmıyorum
Neden yetmez kocamın vereceği zevk bu mastürbasyondan fazla değil miŞap yee
Örümcek 🕷 agı yaptır
Kelepçe tak elline biyere bagla (fantazi olarak düşünme)
Kocana zevkin falan kalmaz çünkü o adamda yetmez sana
Bak ben cenabet dolaşmıyorum anladınız mı konuyu faklı yerlere çekmeyin lüften ben üni gereği zaten yanlız yaşıyorum istediğim zaman yapıp banyo yapıyorum gece gündüz farketmez ama şuan ailemle beraberim ve neden gece banyo yapıyorumda gündüz yapmıyorum diye akıllarına yaptıma dahir şüphe istemiyorum anlatabildim miRamazan dışındaki 11 ay cenabet gezmenizde sorun yok yani?
Bakın Allah başka dert vermesin anlatabildim mi?Bak ben cenabet dolaşmıyorum anladınız mı konuyu faklı yerlere çekmeyin lüften ben üni gereği zaten yanlız yaşıyorum istediğim zaman yapıp banyo yapıyorum gece gündüz farketmez ama şuan ailemle beraberim ve neden gece banyo yapıyorumda gündüz yapmıyorum diye akıllarına yaptıma dahir şüphe istemiyorum anlatabildim mi
Evet çok iyi anlattınız ama zaten şuan tek derdim düşüncem bu oldu galiba bu kadar çok yaparsamda ilerde büyük derdim bu olcak isteksizlik mesela öyle düşünüyorumBakın Allah başka dert vermesin anlatabildim mi?
Hayır sormazlar neden giriyon diye ama hissederler hissetmelerini istemiyorum neden girdimiReis sen işini gör ailen niye banyoya giriyon derse de
"Ana çok terliyom" de
Offf ana kafam kasiniyor de habire, bitlendim heralde falan de yerini yap gir banyoya reisHayır sormazlar neden giriyon diye ama hissederler hissetmelerini istemiyorum neden girdimi
Bak benim banyo yapmam için 1 saat odamda durmam gerek sonra çıkıp yok şundan dolayı yok bundan dolayı bahane uydurup banyoya giremem çünkü utanırım ailemden zaten yapmakta sıkıntı yok yapıp bir şekilde girerim ama gerçekten çok yapmak istemiyorum artıkOfff ana kafam kasiniyor de habire, bitlendim heralde falan de yerini yap gir banyoya reis
Aklina geldikce "sordum sari cicege" ilahisini soyleBak benim banyo yapmam için 1 saat odamda durmam gerek sonra çıkıp yok şundan dolayı yok bundan dolayı bahane uydurup banyoya giremem çünkü utanırım ailemden zaten yapmakta sıkıntı yok yapıp bir şekilde girerim ama gerçekten çok yapmak istemiyorum artık
Aklina geldikce "sordum sari cicege" ilahisini soyle
Yok reis ben useniyom gusullenmeye o yüzden hiç aklıma gelmiyoro hisleri sen hissedince böyle mi yapıyorsun açıkcası ben o an aklımdan başka bişe geçmiyor ☺
Ben hiç üşenmiyorum gece bile kalkıp yapıyorum banyo ben sadece çok yapmak istemiyorum azaltmak istiyorum o kadarYok reis ben useniyom gusullenmeye o yüzden hiç aklıma gelmiyor
Diyom ya reis ilahi soyleBen hiç üşenmiyorum gece bile kalkıp yapıyorum banyo ben sadece çok yapmak istemiyorum azaltmak istiyorum o kadar
Özelden yazdım sizeDiyom ya reis ilahi soyle
Hatta iste benden şöyle küçük bi ilahi listesi hazırlarım dinledikçe var ya aklına gelmez ha
Reis ben özelden gelen mesajları goremiyom buradan yazsanaÖzelden yazdım size
HAHAHAHHAHAHAHHAHSJAHSJSHSHAnaaa rengi attı...