- 12 Mayıs 2020
- 32
- 40
- 23
- Konu Sahibi asdffasdds
Ben çektiğim için sildimReis ben konu silindiği için erkek muamelesi çektim sana konuyu okumadım bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çektiğim için sildimReis ben konu silindiği için erkek muamelesi çektim sana konuyu okumadım bile
Ben sadece bir konu için burdaydım ondada çoğu kişi laf etti inanmadıBak mesela ben habire ban yerim ban yemeden duramam ama ayrılamam buradan, müptelası oldum
Burada bazı konular var gerçekten bam lanması lazım. Ama hiçç kimse konusunu silmedi sanırsam şimdiye kadar. Sen silmemiş olsaydın belki gerçekten yardım eden olurdu yada daha çok yargılayan bilemedim şimdi . Diyecek şey oluyorda bam korkusuBen sadece bir konu için burdaydım ondada çoğu kişi laf etti inanmadı
Enerjim bu aralar fazla yok konulara yorum yazmıyorum falan üf aman iyi diyip geçiyom niye böyle oldu ki
Deme oyle demeee. Mesela kandillerde benide seytan durter adama sararim veya olmadik bi anda. Ama beni seytan durtukluyoooKonu sahibi gerçekten kadın olabilir ama benim bir arkadaşta böyle eşine illallah çektiriyor düşünün
Adam spor yarışmasına katılacaktı ama diyormuş ki çevresine ‘yağmur bırakmıyor hazırlanaayım
Yani adamın o dönemde biraz cinsellikten uzak kalması lazımmış ama eşi tecavüzcü coşkun misali
Hain pis şeytanDeme oyle demeee. Mesela kandillerde benide seytan durter adama sararim veya olmadik bi anda. Ama beni seytan durtukluyooo
Gerçekten kadınım evli değilim ama sadece çok istekliyim mastürbasyona azaltmak istiyom ama olmuyor o isteğim daha ağır basıyor böyle diyincede bana sapık dedilerKonu sahibi gerçekten kadın olabilir ama benim bir arkadaşta böyle eşine illallah çektiriyor düşünün
Adam spor yarışmasına katılacaktı ama diyormuş ki çevresine ‘yağmur bırakmıyor hazırlanaayım
Yani adamın o dönemde biraz cinsellikten uzak kalması lazımmış ama eşi tecavüzcü coşkun misali
Gerçekten kadınım evli değilim ama sadece çok istekliyim mastürbasyona azaltmak istiyom ama olmuyor o isteğim daha ağır basıyor böyle diyincede bana sapık dediler
Benimde çok isteğim var ramazandan beri yapmadımDeme oyle demeee. Mesela kandillerde benide seytan durter adama sararim veya olmadik bi anda. Ama beni seytan durtukluyooo
ben azıyorum çok hemde ve süreklide yapıyorum mastürbasyonu ama bundan dolayı bana sapık ve erkek demeseler keşke çünkü değilimHain pis şeytan
kız cidden kadınlar da azgın cok yani bence normal bu biraz ama
Bakın daha evlenmeme çok var 18 yaşındayım evlenince azalmasın istemiyorum ama evlenene kadar mastürbasyona alışıp evlenince eşime karşı isteksiz olmakta istemiyorum anlatabildim migercekten kadınsan yani bu isteği ne azaltır bilemiyorum belki evlendiğinde doyum olur azalır isteğin ..
ben cevremdekileri gördüğüm için pek azalır da sanmıyorum mesela biri hamile olmasına rağmen ve o sıra düşük tehlikesi de vardı yine de vazgeçemiyordu
Evet anlattınız ama bunun cevabını burda bulamazsın ha aklıma bişey geldi yurtta bizim yemeklere şap katarlardı onu deneseniz mesela başka çözüm yok gibiBakın daha evlenmeme çok var 18 yaşındayım evlenince azalmasın istemiyorum ama evlenene kadar mastürbasyona alışıp evlenince eşime karşı isteksiz olmakta istemiyorum anlatabildim mi
Şap hepten kesilsin diye mi teşekkürler ama bişe sorcam mastürbasyon vucuda zararı yok diye biliyorum sürekli yapsam yani yapmamak için artık uğraşmasam akışına bıraksam ilerde gerçekten isteksiz olurmuyum yani buna alışırmıyım şimdiki halimden daha mı kötü bağımlı olurumEvet anlattınız ama bunun cevabını burda bulamazsın ha aklıma bişey geldi yurtta bizim yemeklere şap katarlardı onu deneseniz mesela başka çözüm yok gibi
Bu kadar bağımlı olsanız Ramazan falan dinlemezsiniz. Sigara bağımlıları Ramazan’da bırakıyor mu, yoo. Orucu açtıktan sonra yine yaparsınız. Sabah ezanında hoca Allahüekber diyene kadar yolu var.Bakın zaten ramazan olduğu için yapmıyorum konu bu mu yani kadınlar çok istekli olup yapınca erkek mi olması gerekiyor sizce
Yapıp yapıp sürekli banyo yaparsan evdekiler bişeler oldunu anlar Ve açıkcası bundan dolayı bir nevi engel oluyorum kendime cenabet cenabet oruçlu olacama isteklerimi biraz bastırıp yapmıyorumBu kadar bağımlı olsanız Ramazan falan dinlemezsiniz. Sigara bağımlıları Ramazan’da bırakıyor mu, yoo. İftarda orucu açtıktan sonra yine yaparsınız. Sabah ezanında hoca Allahüekber diyene kadar yolu var.
Bak hala yaaŞap hepten kesilsin diye mi teşekkürler ama bişe sorcam mastürbasyon vucuda zararı yok diye biliyorum sürekli yapsam yani yapmamak için artık uğraşmasam akışına bıraksam ilerde gerçekten isteksiz olurmuyum yani buna alışırmıyım şimdiki halimden daha mı kötü bağımlı olurum