- 12 Mayıs 2020
- 32
- 40
- 23
-
- Konu Sahibi asdffasdds
Ama değiliminaniyorlarsa dogrudur o zaman
Ee konuyu silince ne oluyo insanların düşüncesi mi degisiyoÇünkü insanlar şuan sapık ve erkek olduğuma inanıyor yorumlara bakmadınız mı
Hayır değişmiyor ama bu yorumlardan sonra başkalarında laflarına maruz kalmamak için sildimEe konuyu silince ne oluyo insanların düşüncesi mi degisiyo
Konu silmek yasakHayır değişmiyor ama bu yorumlardan sonra başkalarında laflarına maruz kalmamak için sildim
Konuyu kökten sil madem fazlalık yapmasın buralardaHayır değişmiyor ama bu yorumlardan sonra başkalarında laflarına maruz kalmamak için sildim
Neden yasak bide yasaksa bilmiyordum daha dün açtım bu hesabıKonu silmek yasak
Nerden silvem ilk onu yapmaya çalıştım ama silemedimKonuyu kökten sil madem fazlalık yapmasın buralarda
Silinmiyor ki . Anlamadığım şey sileceğiz şeyi 'nden yazıyorsunuzNerden silvem ilk onu yapmaya çalıştım ama silemedim
Özür dilerimBakın bana böyle yorum yapmayın lütfen erkek değilim
Ben sileceğim şeyinden dolayı yazmadım ama insanlar benim yazdıklarımdan dolayı beni sapık yada erkek sandı bende tamamen silemediğim için yazdığımı sildim daha çok kişi bana laf etmesin diyeSilinmiyor ki . Anlamadığım şey sileceğiz şeyi 'nden yazıyorsunuz
Çünkü dün açtım ayrıca sadece bir konu hakkında konuşucaktım devamlı olarak kullanmicam bu sayfayıNickiniz neden random acaba?
Bir derdiniz varsa bdv bölümüne de yazın dertlerinizi kadınlar kulübüne giren çıkamıyor.tabi atılmadığı süreceÇünkü dün açtım ayrıca sadece bir konu hakkında konuşucaktım devamlı olarak kullanmicam bu sayfayı
Reis ben konu silindiği için erkek muamelesi çektim sana konuyu okumadım bileBen sileceğim şeyinden dolayı yazmadım ama insanlar benim yazdıklarımdan dolayı beni sapık yada erkek sandı bende tamamen silemediğim için yazdığımı sildim daha çok kişi bana laf etmesin diye
Bak mesela ben habire ban yerim ban yemeden duramam ama ayrılamam buradan, müptelası oldumBir derdiniz varsa bdv bölümüne de yazın dertlerinizi kadınlar kulübüne giren çıkamıyor.tabi atılmadığı sürece
Teşekkür ederim çıkmaktan kastım bir daha girmemek yani zaten girmezdim böyle yerlere çevremde konuşacak biri olmadığı için burda online konuşarak yazmak istedim ama baya yanlış anlaşıldımBir derdiniz varsa bdv bölümüne de yazın dertlerinizi kadınlar kulübüne giren çıkamıyor.tabi atılmadığı sürece
Bakın zaten ramazan olduğu için yapmıyorum konu bu mu yani kadınlar çok istekli olup yapınca erkek mi olması gerekiyor sizceArkadaş sen kesin erkeksin
Bu ayda nedirr buu yaaa