LÜTFEN YARDIMCI OLUN ??!!

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Daha önce sizlere nişanlılık sürecini anlatmıştım aradan tam 1 ay geçti ve bir sürü gelişmeler var lütfen akıl verin bana ne olur. Nişanlım ve ailesi başka şehirlerdeydi hatırlarsanız. Şimdi nişan attığım çcoğun arkadaşı benim arkadaşıma demiş ki nişan attığım çocuğun annesi gelmiş yaşadığım yere hemde nişan attıktan 10 gün sonra sessiz sedasız gelmiş. İki gün sonrada nişan attığım çcocuğun geleceğini söylemiş ve yarın sabah o da burada olacak. Bu kadar sustular 1 ay ve şimdi aniden annesi de o da geldiler ve burada iş yeri açıyormuş çocuk beni de merak edip soruyormuş arkadaşlara. 5 gün önce doğumgünümdü ne bir ses ne seda şimdi aniden geldiler niçin gelmiş olabilirler neden burada iş yeri açıyor sizce pişman olup bana gelir mi ne olur akıl verin bana lütfen ?

Neden ayrilmistiniz ? Ben eski konunuza vakif degilim de. Ve geri donse bile siz kabul edecek misiniz ?

sadece gelip gelmeyeceğini merak ediyorum
Şimdi önceki konunu gördüm dönsün diye büyü müyü işlerine el atmışsın. Buldun mu bulmadın mı bilemem ama ip inceldiği yerden kopar bağlasanda kopar. Erkekleri değiştirme umuduyla herşeyi affetmeyin. Sonra farklı farklı dert konularıyla devam edersiniz hayatınıza. Ne gerek var.

Adam aldattı diye nişan atmışsın gelse ne gelmese ne

baktım eski konularına. allah akıl fikir versin diyorum.

gerçekten öğretmen misin?

Bir işin olacağı varsa olur nasip sebepsiz yere değildi gidişi belki ailesiyle aran nasıldı kendine bir takım şeyleri itiraf etmelisin bence.

Niye ayrıldığınızı da yazsaydın keşke ille de eski konuya mı bakalım.. Öğrendik ki aldatılmışsın adam gelse affet dese affedeceksen şimdiden geçmiş olsun..

Ayrıca neden sürekli nişan attığım çocuk diye yazdın ki? Eski nişanlı veya ex nişanlı yazsaydın daha ekonomik olurdu..

Hayatım çocuk seni aldatmış.Bunu yutup kollarınımı açacaksın gelsin diye.Yapma bu kötülüğü kendine.Uzak dur.Nereye gelirse gelsin.

Aldatılmışsınız bir de üstüne (özür dileyerek) salak yerine konmuşsunuz.
Geri dönsün diye mi bekliyorsunuz?
Dönse ne olur dönmese ne olur

Daha öncede bahsettim herkese beni aldatmadığını söyleyip yemin ediyormuş kendi çevresine benim çevreme herkese ancak ben telefonundaki msjları kadınları gördüm bir değil on kadın aradan bir ay geçti tam alışacam diyordum öğrendim ki bugün gelmiş karşıma çıkar mı nasıl çıkar çok merak ediyorum tek bir açıklama dahi yapmadan çekti gitti bu kadar sessiz gitmesi de normal değildi üstelik annesi de ondan önce gelmiş çok merak ediyorum aniden aklım allak bullak oldu karşıma nasıl çıkabilir ne şekilde çok merak ediyorum ama onun pişmanlığını yada karşıma geçip bana açıklama yapmasını ne bileyim bi helallik almasını çok istiyorum elimde değil ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…