Bugün dr.muayneesine gittim meme silikonu hakkinda mentor marka aklimdaydi hep ama dr.israrla Nagor takmak istedi son telknoloji diye evet gorunuste de benimde Nagor hosuma gitti yakindan gorumce protezi lutgen bilgisi olan paylasabilirmi bu marka olsa sikinti olurmu 1 haftaya kadar ameliyat olcam
Nagor ve mentor hakkında bilgi alınması adına aşağıda link bırakıyorum.
Bununla beraber MENTOR’un FDA onayı var. Uzun yıllardır sektörde.En çok tercih edilen markalardan biri.
NAGOR’un FDA onayı yok. CE belgesi var yani Avrupa standartlarına uygun.
Bir diş implantı sitesinde bu belgelerle ilgili şöle bir bilgi vardı; Birçok implant firması CE belgesini alıp Avrupa’da rahatlıkla satış yapabilmekte. CE belgesi Avrupa’nın birçok ülkesi tarafından verilebilmekte. Avrupa’nın başka bir yerinde yapılan implant, Almanya’da Alman malıymış gibi satılabilmekte. FDA onaylı implantlar tamamen Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi’nin belirlediği kriterler ve denetimleri altında üretilmiş olan, üretim yerleri belli olan sertifikalı implantlardır.
Bunu meme içinde düşünecek olursak ve FDA ‘nın dünya çapında ağırlığı olan bir kurum olduğunu da düşünürsek FDA onayı önemli bir kriter olabilir.
Nagor breast implants are silicone or saline-filled implants available in the E.U. for breast augmentation and reconstruction. Learn about the cost, and mo...