• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun kozlar ayrıntılı ultrasyon

boncuk_1987

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
16
3
286
Rize
Merhaba kozlar ayrıntılı ultrasyon sonucunu okudukça uyuyamıyorum doktoruma randevum da 10 gün sonra bilen anlayan bakabilir mi Allah rızası için

Eklentiler

• IMG_5075.png
    IMG_5075.png
    131,5 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_5076.png
    IMG_5076.png
    175,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_5078.png
    IMG_5078.png
    170,8 KB · Görüntüleme: 102
Sordum doktora bir sıkıntı var mı diye ama görebildiğim birşey yok dedi kendi doktorunuza yüklendi dedi bilmiyorum ki ben okudukça bunalıma giriyorum 2 gündür belki başına gelen falan vardır valla uyuyamıyorum

Sordum doktora bir sıkıntı var mı diye ama görebildiğim birşey yok dedi kendi doktorunuza yüklendi dedi bilmiyorum ki ben okudukça bunalıma giriyorum 2 gündür belki başına gelen falan vardır valla uyuyamıyorum
okudukca bunalima girme sebebiniz nedir olumsuz bir veri mi var
( insallah hepsi temizdir )

Fetal eko önerilir yazıyor bide mesane cep izlendi bide Pelvis 4.7 hafif delete diyor kötü mü iyi mi bilmiyorum ama çanım çok sıkkın
Bol bol dua csnim bol bol iyilik yapma sadaka verme zamani korkulacak cozumsuz bir sey yoktur insallah doktorun ne diyecrk bakalim

Fetal eko önerilir yazıyor bide mesane cep izlendi bide Pelvis 4.7 hafif delete diyor kötü mü iyi mi bilmiyorum ama çanım çok sıkkın
Önerilir diye yazdıkları biz hastaya söyledik demek için yazıyorlar benimkinde de fetal dna önerildi vs yazıyor ama doktor normal dedi doktor bilgilendirmedi söylemedi vs diye şikayette bulunmayalım diye doktor söylüyor kagıda da bu şekilde yazıyorlar

Doktora ben sordum bir sıkıntı var mı diye görebildiğim bişey yok dedi ama bunları okudukça bişey çıkartıyorum kendim. Yani onu bişey gördüğünden değil baktırırsan daha iyi diye mi ekliyorlar 🙏🙏🙏

Fetal kalp değerlendirilmesi için fetal eko önerilir diyor en son ki foto da en başta
Evet şimdi gördüm. Fetal kalp incelemesi için bu bakının yeterli olmadığını, kalbin normal olup olmadığının anlaşılması için eko yapılması gerekir diyor. Yani burdan bi yorum yapılmamış. Bence evham yapmayın

Evet şimdi gördüm. Fetal kalp incelemesi için bu bakının yeterli olmadığını, kalbin normal olup olmadığının anlaşılması için eko yapılması gerekir diyor. Yani burdan bi yorum yapılmamış. Bence evham yapmayın
Teşekkürler yorumlarınız için inşanlah bir sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle teşekkürler bende içim rahatlaması için bir fikir bir çare sizlere soruyorum

Back