- Konu Sahibi boncuk_1987
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudukca bunalima girme sebebiniz nedir olumsuz bir veri mi varSordum doktora bir sıkıntı var mı diye ama görebildiğim birşey yok dedi kendi doktorunuza yüklendi dedi bilmiyorum ki ben okudukça bunalıma giriyorum 2 gündür belki başına gelen falan vardır valla uyuyamıyorum
okudukca bunalima girme sebebiniz nedir olumsuz bir veri mi var
( insallah hepsi temizdir )
Bol bol dua csnim bol bol iyilik yapma sadaka verme zamani korkulacak cozumsuz bir sey yoktur insallah doktorun ne diyecrk bakalimFetal eko önerilir yazıyor bide mesane cep izlendi bide Pelvis 4.7 hafif delete diyor kötü mü iyi mi bilmiyorum ama çanım çok sıkkın
Çok dua ediyorum inşanlah Allah büyükBol bol dua csnim bol bol iyilik yapma sadaka verme zamani korkulacak cozumsuz bir sey yoktur insallah doktorun ne diyecrk bakalim
Fetal eko önerilir diye bi şey göremedim ama?Fetal eko önerilir yazıyor bide mesane cep izlendi bide Pelvis 4.7 hafif delete diyor kötü mü iyi mi bilmiyorum ama çanım çok sıkkın
Fetal kalp değerlendirilmesi için fetal eko önerilir diyor en son ki foto da en baştaFetal eko önerilir diye bi şey göremedim ama?
Önerilir diye yazdıkları biz hastaya söyledik demek için yazıyorlar benimkinde de fetal dna önerildi vs yazıyor ama doktor normal dedi doktor bilgilendirmedi söylemedi vs diye şikayette bulunmayalım diye doktor söylüyor kagıda da bu şekilde yazıyorlarFetal eko önerilir yazıyor bide mesane cep izlendi bide Pelvis 4.7 hafif delete diyor kötü mü iyi mi bilmiyorum ama çanım çok sıkkın
Evet şimdi gördüm. Fetal kalp incelemesi için bu bakının yeterli olmadığını, kalbin normal olup olmadığının anlaşılması için eko yapılması gerekir diyor. Yani burdan bi yorum yapılmamış. Bence evham yapmayınFetal kalp değerlendirilmesi için fetal eko önerilir diyor en son ki foto da en başta
Teşekkürler yorumlarınız için inşanlah bir sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle teşekkürler bende içim rahatlaması için bir fikir bir çare sizlere soruyorumEvet şimdi gördüm. Fetal kalp incelemesi için bu bakının yeterli olmadığını, kalbin normal olup olmadığının anlaşılması için eko yapılması gerekir diyor. Yani burdan bi yorum yapılmamış. Bence evham yapmayın