Çarşamba günü 4 te verdim çarşambayı sayıyor muyuz ? bugün 2 de verdim yüzde 50 artış olmuş sadeceO hıc bellı olmuyor saatlık degıse bılıyor ınan ben gün ıcınde ılk 370 görüp 4 saat sonra 780 görmüştüm anlık degısım oluyor artış var bence güzel sonuçlar alırsın ıns
Yok o gün sayılmıyor canımÇarşamba günü 4 te verdim çarşambayı sayıyor muyuz ? bugün 2 de verdim yüzde 50 artış olmuş sadece
5+6 yım ama yolksac görünmedi henüz normalmiKese göründükten sonra beta bakmaya gerek yok boşa bakıp kendinizi strese sokmayın.
O zaman perşembe 1 gün cumada 2 de verdim yarım günmü oluyor yani 1.5 günmü oluyor eğer çarşamba sayılmıyorsa ?Yok o gün sayılmıyor canım
Ama değerm 2 kat artmıyor yüzde 50 artıyorKese görünmüş artık kan testine gerek yok ki
Kese göründükten sonra doktor sizi bebeği görmek için çağırır. Sonra kalp atışı vs diye gider. İki gebelik geçirdim ikisinde de sadece bir kere kan tahlili yaptırdım. Doktor mu sizden tekrar tahlil yaptırmanızı istedi ?Ama değerm 2 kat artmıyor yüzde 50 artıyor
Doktor istemedi 2 kat artış göremeyince ben yaptırdım tekrardanKese göründükten sonra doktor sizi bebeği görmek için çağırır. Sonra kalp atışı vs diye gider. İki gebelik geçirdim ikisinde de sadece bir kere kan tahlili yaptırdım. Doktor mu sizden tekrar tahlil yaptırmanızı istedi ?
Çok evhamlaniyorsunuz canınıza yazık. Kontrollere zamanında gidin yeterli şimdilik. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sürekli tahlil yaptırıp durmak psikolojinizi yıpratmaktan başka işe yaramaz.Doktor istemedi 2 kat artış göremeyince ben yaptırdım tekrardan
Bugün vajinal baktı 5+6 yım yolksac görünmedi bebekte görünmedi normalmiÇok evhamlaniyorsunuz canınıza yazık. Kontrollere zamanında gidin yeterli şimdilik. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sürekli tahlil yaptırıp durmak psikolojinizi yıpratmaktan başka işe yaramaz.
5+6 yım bugün vajinal baktı yolksac ve bebek görünmedi normalmiKese görünmüş artık kan testine gerek yok ki
Normal.5+6 yım bugün vajinal baktı yolksac ve bebek görünmedi normalmi
Yolksac ne zaman görünür pekiNormal.
Doktorunuz yönlendirecektir. Randevuları zaten bebeğin gelişme safhalarına göre veriyorlar. Bebeği x gün sonra görürüz y gün sonra da kalbini duyarız gibi ona göre takvim oluşturup çağırıyorlar zaten.Yolksac ne zaman görünür peki
Normal beta vermeyi bırakın artık 1 bucuk 2 hafta sonra gidin tekrar doktorunuza. Zaten o şekilde söylemiştir doktorunuzda5+6 yım ama yolksac görünmedi henüz normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?