Lütfen yardımcı olun kızlar

sewaal65

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
81
14
18
25
Kızlar çarşamba beta yaptırmıştım 6718 çıkmıştı bugün yine yaptırdım 9750 çıktı yine 2 kat artış olmamış ilçede yaşadığım için doktorla iletişime geçemiyorum 10 gün sonra randevum var artış 2 kat olmamış ama kese göründü 5+6 yım kese 15 milim dedi değerim 2 kat artmıyor neden acaba lütfen yardımcı olun

O hıc bellı olmuyor saatlık degıse bılıyor ınan ben gün ıcınde ılk 370 görüp 4 saat sonra 780 görmüştüm anlık degısım oluyor artış var bence güzel sonuçlar alırsın ıns

Kese göründükten sonra beta bakmaya gerek yok boşa bakıp kendinizi strese sokmayın.

O hıc bellı olmuyor saatlık degıse bılıyor ınan ben gün ıcınde ılk 370 görüp 4 saat sonra 780 görmüştüm anlık degısım oluyor artış var bence güzel sonuçlar alırsın ıns
Çarşamba günü 4 te verdim çarşambayı sayıyor muyuz ? bugün 2 de verdim yüzde 50 artış olmuş sadece

Kese görünmüş artık kan testine gerek yok ki

Ama değerm 2 kat artmıyor yüzde 50 artıyor
Kese göründükten sonra doktor sizi bebeği görmek için çağırır. Sonra kalp atışı vs diye gider. İki gebelik geçirdim ikisinde de sadece bir kere kan tahlili yaptırdım. Doktor mu sizden tekrar tahlil yaptırmanızı istedi ?

Doktor istemedi 2 kat artış göremeyince ben yaptırdım tekrardan

Doktor istemedi 2 kat artış göremeyince ben yaptırdım tekrardan
Çok evhamlaniyorsunuz canınıza yazık. Kontrollere zamanında gidin yeterli şimdilik. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sürekli tahlil yaptırıp durmak psikolojinizi yıpratmaktan başka işe yaramaz.

Evet bır buçuk öğün oluyor bırde bellı bır rakam görünce yaptırmanıza gerek yok 1000 üzeri dıye bılıyprum bu kadar düşünmeyin

Bugün vajinal baktı 5+6 yım yolksac görünmedi bebekte görünmedi normalmi

Hamileligimin basindan itibaren hic beta bakilmadi. Kese gorundukten sonra onemi yok. 5+6da zaten sadece kese görünür, normaldir. Anormal bir durum oldugunda doktorunuz sizi bilgilendirir zaten

Yolksac ne zaman görünür peki
Doktorunuz yönlendirecektir. Randevuları zaten bebeğin gelişme safhalarına göre veriyorlar. Bebeği x gün sonra görürüz y gün sonra da kalbini duyarız gibi ona göre takvim oluşturup çağırıyorlar zaten.

5+6 yım ama yolksac görünmedi henüz normalmi
Normal beta vermeyi bırakın artık 1 bucuk 2 hafta sonra gidin tekrar doktorunuza. Zaten o şekilde söylemiştir doktorunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…