lütfen yardımcı olun! .istanbul küçükcekmece yada yenibosnadan kiralık ev arıyorum

medinosanazhil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
29
0
merbaha suan oturdugum evden memnun dilim .istanbul küçükcekmece yada yenibosnadan kiralık ev arıyorum tercihen evsahibinden ve 3 oda 2 salon olursa memnun olurum. arkadaslar bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.3 kişilik bir aileyiz esim ben ve kızım.msjlarınızı bekliorummm..şimdiden tesekkür edrim...

merbaha canım benim avsiye edeceyim bir ev var ama sana uyarmı bilmem hadımköyde toki evleri evler harika ve kiralar çok uygun düşünürsen cvp verebilirsin.

şuan nerde oturuyosun bilmiyorum söylersen sevinirim
ama küçükçekmeceyide yenibosnayıda tavsiye etmem
hele yenibosnayı hiç etmem heryer tinerci kaynıyo
ve yenibosna sapığı hala yakalanmadı :nazar:

suan yenibosnada oturuorum ama isteyerek dil ilk tercihimmm küçükcekmece orda 13 yıl olturdum evlenince yenibosnaya geldim yenibosnayı esim işinden dolayı istioo.ama tabiki ilk tercihimmküçükcekmece eger yardımcı olursan çok sevinirimm.

98de geldik küçük çekmeceye çekmece lisesi mezunuyum:)soguksuda asıkveysel cd.si,nde oturdum ama hala gider gelirim oraya cennet tepeüstü mekanım diebilirm. haklısın 13 yıl önceki gibi dil tabiki.ama küçükcekmece benim göz agrım vazgecemiorumm sen neresindensin

98de geldik küçük çekmeceye çekmece lisesi mezunuyum:)soguksuda asıkveysel cd.si,nde oturdum ama hala gider gelirim oraya cennet tepeüstü mekanım diebilirm. haklısın 13 yıl önceki gibi dil tabiki.ama küçükcekmece benim göz agrım vazgecemiorumm sen neresindensin

anam sen bizim burdansın ya :roflol:
bi komşu daha buldum kaydirigubbakcemile3 belinay var bak arkadaş listemde oda bizim buralardan
bizim buralar benden sorulur sengözlerimebaksanabbelkide seni tanıyorumdur :nazar:

belkide tanısıoruzdur olabilir oraların senden sorulduna sevindim. bacım ozaman bana bi dairede bulursun sen:))) hadi be canım asıkveyselde yada tepeüstünde söle temiz 3oda bi salon bul be canım kafayı yi,cem artık emlak sitelerinde dolaşmaktan. senden mutlaka bi haber beklicem

belinayy koş gel kız komşu bulduk kaydirigubbakcemile

yettim gari:eek: geldim bacım...ben yeşilovadayım canım benimde kiracımla aram limoni 2 aydır kirayı vermiyor eğer yarın getirmesse çık demeyi düşünüyorum...ama söz vermiyim tabiki...sen ne kadarlık kira düşünüyosun canım...

yettim gari:eek: geldim bacım...ben yeşilovadayım canım benimde kiracımla aram limoni 2 aydır kirayı vermiyor eğer yarın getirmesse çık demeyi düşünüyorum...ama söz vermiyim tabiki...sen ne kadarlık kira düşünüyosun canım...
tesekküredrim canım öle kafamda bi rakam yok. ya ama tabiki bütceme göre hallederiz. ama benim için önemli olna 3 oda 2 salon olması çünlü suanki evim 2 oda 1 salon ve küçük gelio bana.onun için belnaycım temiz ve 3 oda 1 salon isiorummm.evin nasıl anlatırmısın yesilovanın neresinde tam.kaçıncı kat ısınma sekli v.sss anlatırsan çok memnun olurummm . bırde bizde kirz saçmaz tatlımmmm.... dielim ki oldu bu konuda için rahat olurr..........

İçerik nedeniyle konunuz ” satıyorum arıyorum emlak" bölümüne taşınmıştır
Bölümü arkadaşımın da biligisine

tesekküredrim canım öle kafamda bi rakam yok. ya ama tabiki bütceme göre hallederiz. ama benim için önemli olna 3 oda 2 salon olması çünlü suanki evim 2 oda 1 salon ve küçük gelio bana.onun için belnaycım temiz ve 3 oda 1 salon isiorummm.evin nasıl anlatırmısın yesilovanın neresinde tam.kaçıncı kat ısınma sekli v.sss anlatırsan çok memnun olurummm . bırde bizde kirz saçmaz tatlımmmm.... dielim ki oldu bu konuda için rahat olurr..........

canım benim evimde 3 oda 1 salon ama fazla büyük değil ama yeni bina daha biteli 6-7 ay oldu.1.kat,ısınma şeklide kombili canım.ama zannediyorum o evin küçük geliyorsa benim evimde küçük gelebilir sana.

belinaycım 500 550ytl civarı arıyorum 3 oda 1 salon olduktan sonra ve mutfagıda geniş olduktan sonra problem olmaz evin tam olarak kaç metrekare . yanlız sunuda sölim kiranın ödeme konusunda asla sıkıntı yaşamayız.kısmet olurda olursaanlarsın canım. yesilovanın neresindesindeydi.hayırlsı olsun tesekkürler

selamlara.s.
bende k.çekmece yeşilovada oturuyorum.satılık ev ilanlarına bakarken sizi gördüm selam vermek istedim.ben buraya gelin geldim eski halini bilmem ama ilk geldiğim günden beri çok seviyorum buraları bende ev değiştirmek istiyorum ve yine k.çekmeceden bakıyorum.inşallah sizde bende gönlümüze göre ev buluruz.

kiracım evden çıkmıyor kızlar 3 ay oldu daha kirayıda getirmedi çık diyoruz çıkmıyorda ah bi çıksa sizlerden birine vericem evi kiraya...

ben kiralık bakmıyorum aslında.satılık arıyorum güvenebileceğim uygun fiyatlı bişey inşallah bulurum.sizin gördüğünüz bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim.

X