• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN HAMİLE OLMA İHTİMALİM??

kitapkurdu11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
4
0
1
21
Merhaba arkadaşlar lütfen ayıplamadan bi sorum olucaktı size erkek arkadasımla sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık temas vardı ama boşalma gibi durumlar olmadı hiç meni sıvısından korkuyorum adetim 40 gündür gecikti 77gündür de adet olmuyorum ara ara kahverengi lekelerim oldu ve bi ara akıntımdan ince ip gibi kan geldi sag alt karnımda kramplar oluyor bazen ve şiddetli baş ağrılarım başka da belirtim yok bir sürü test yaptım hepsi negatif kan testine de korkuyorum gitmeye

Merhaba arkadaşlar lütfen ayıplamadan bi sorum olucaktı size erkek arkadasımla sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık temas vardı ama boşalma gibi durumlar olmadı hiç meni sıvısından korkuyorum adetim 40 gündür gecikti 77gündür de adet olmuyorum ara ara kahverengi lekelerim oldu ve bi ara akıntımdan ince ip gibi kan geldi sag alt karnımda kramplar oluyor bazen ve şiddetli baş ağrılarım başka da belirtim yok bir sürü test yaptım hepsi negatif kan testine de korkuyorum gitmeye
Adetin 40 gün gecikmişse sen en iyisi bi doktora görün belliki başka problem var.birdeki şimdiye kadar sürtünme yolu ile hamile kalan birini görmedim.zevk suyundan hamile kalma ihtimali sadece normal seks de var.

Adetin 40 gün gecikmişse sen en iyisi bi doktora görün belliki başka problem var.birdeki şimdiye kadar sürtünme yolu ile hamile kalan birini görmedim.zevk suyundan hamile kalma ihtimali sadece normal seks de var.
Çok teşekkür ederim yarın aile hekimine gidicem adet söktürücü yazar diye ne denediysem de adet olamadım

Kan testinin neyinden korkuyosun ki? 40 gündür böyle için içini yiyene kadar kan testi yaptırsaydın ya da doktora gitseydin ya.

Kan testini nerde yaptıracağımı bilemedim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir sürü test yapmıştım onlar da negatif çıktı
Kadın doğuma gidip adet goremediginizi söyleyeceksiniz. Muayene edecekler, gebelik testi yapacaklar ve söktürücü yazacaklar. Gebelik testiniz negatif çıkacak korkmayın. Stres kaynaklı gecikme yaşıyorsunuz büyük ihtimalle. 40 günlük gecikmede idrar testi negatifse hamile değilsiniz demektir.
Baş ağrılarınız da adet gecikmesi yüzünden olabilir. Ayrıca karnınızda ağrı varsa kadın doğuma muayene olmanız iyi olur. Kist vb şeyler olabilir.

Bir de gebelikten suphelendiginizde test yaptirmaktan korkmayın ki hamileyseniz vaktinde öğrenmiş olasınız.

Sizin hamile olduğunuzu düşünmüyorum.
Cinsellik hakkında gerekli bilgiyi edinmeden bir daha sevişmeyin lütfen. Korunmadan asla sevişmeyin.

Back