Arkadaşlar buraya yeni katıldım ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim benin reglim 13 mayısta başladı 16 mayısta bitti. Erkek arkadaşımla bende kilot vardı onda bir şey yoktu 21 ve 22 mayısta sürtündük herhangi bir boşalma vs olmadı ikimizde ayaktaydık 2 3 dk ya sürdü ya sürmedi. 13 haziranda regli olmam gerekirken 11 haziranda peçeteye silince gelen pembemsi kan geldi internetten okudum kafayı yedim 13 de regli olmam gerekiyordu olmadın 14 haziranda 3 tane test yaptım ikisi normal biri erken gebelik testi negatif çıktı çok korkuyorum lütfen bana akıl verin çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum kaç gündür ne yiyorum be içiyorum gezen cenaze gibiyim lütfen yardımcı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen Yardımci Olun Çok Korkuyorum
- Konu Sahibi Kullan0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hamile olsanız testte zaten çıkardı. Ki boşalma da olmamış Meryem Ana mısınız?Arkadaşlar buraya yeni katıldım ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim benin reglim 13 mayısta başladı 16 mayısta bitti. Erkek arkadaşımla bende kilot vardı onda bir şey yoktu 21 ve 22 mayısta sürtündük herhangi bir boşalma vs olmadı ikimizde ayaktaydık 2 3 dk ya sürdü ya sürmedi. 13 haziranda regli olmam gerekirken 11 haziranda peçeteye silince gelen pembemsi kan geldi internetten okudum kafayı yedim 13 de regli olmam gerekiyordu olmadın 14 haziranda 3 tane test yaptım ikisi normal biri erken gebelik testi negatif çıktı çok korkuyorum lütfen bana akıl verin çok pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum kaç gündür ne yiyorum be içiyorum gezen cenaze gibiyim lütfen yardımcı olsun
Ama regli günümde 2 gün önce peçeteye silince lekelenme geldi açık pembe şeklindeHamile olsanız testte zaten çıkardı. Ki boşalma da olmamış Meryem Ana mısınız?
Ee bu hamile olduğunuzu göstermez ama. Benim yerleşme kanamam iki damla bile değildi kahverengiydi gecikmeden sonraki 3. gün olmuştu.Ama regli günümde 2 gün önce peçeteye silince lekelenme geldi açık pembe şeklinde
Her pembe akıntı da yerleşme kanaması olacak değil sonuç olarak. Ortada herhangi bir sperm yokken bu dediğiniz biraz mantık dışı oluyor. Ha söyledikleriniz dışında ve tarihte bir şey olduysa bilememAma regli günümde 2 gün önce peçeteye silince lekelenme geldi açık pembe şeklinde
Bir şey olmaz de mi psikolojikmen çöküşe geçtim çok pişmanım günlerdir ağlıyorum nefesim kesiliyorEe bu hamile olduğunuzu göstermez ama. Benim yerleşme kanamam iki damla bile değildi kahverengiydi gecikmeden sonraki 3. gün olmuştu.
Böyle yaptığınız sürece zaten olamazsınız. Hamile falan değilsiniz diye düşünüyorum. Çok korkuyorsanız kan verin.Bir şey olmaz de mi psikolojikmen çöküşe geçtim çok pişmanım günlerdir ağlıyorum nefesim kesiliyor
Diyorum ki ya yanlışıkla kaydıysaZevk suyundan sperm gelme ihtimali bile üzerinde çamaşır varken mümkün değil. Hamilelik imkansız ama stres yaptıkça gecikme olur.
Daha bir şey yaşamadım aslaHer pembe akıntı da yerleşme kanaması olacak değil sonuç olarak. Ortada herhangi bir sperm yokken bu dediğiniz biraz mantık dışı oluyor. Ha söyledikleriniz dışında ve tarihte bir şey olduysa bilemem
- 1 Aralık 2011
- 3.587
- 5.466
- 358
- 36
Ne kaydiysa? Camasirdan bahsediyorsak bu pek hissedilmeyecek bişey değilDiyorum ki ya yanlışıkla kaydıysa
Tarlusal kullanmaya başladın kan vermeye korktum yarın özel bi klinikte Muaviye olacamBöyle yaptığınız sürece zaten olamazsınız. Hamile falan değilsiniz diye düşünüyorum. Çok korkuyorsanız kan verin.
Ne kaydiysa? Camasirdan bahsediyorsak bu pek hissedilmeyecek bişey değil
Yani böyle konuları gördükçe de şaşırıyorum. Şüpheniz varsa test negatifse buna rağmen içiniz rahat değilse yaşınız da tutuyorsa reşitseniz gider paşalar gibi kan verirsiniz. Biz burdan ne desek öyleyse böyleyse diyeceksiniz çünkü.Tarlusal kullanmaya başladın kan vermeye korktum yarın özel bi klinikte Muaviye olacam
Haklısınız Bilmiyorum korktuğumdan dolayı kafayı yicek gibi oldumYani böyle konuları gördükçe de şaşırıyorum. Şüpheniz varsa test negatifse buna rağmen içiniz rahat değilse yaşınız da tutuyorsa reşitseniz gider paşalar gibi kan verirsiniz. Biz burdan ne desek öyleyse böyleyse diyeceksiniz çünkü.
Erkek arkadaşım böyle bir şey yok dediNe kaydiysa? Camasirdan bahsediyorsak bu pek hissedilmeyecek bişey değil
- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.243
- 468
Muaviye mi olacaksınız hamile olduğunuzu düşünmüyorum, yıllardır prezervatif dışında bir korunma yöntemi kullanmamamıza rağmen bir gebelik gerçekleşmedi. Hamile kalmak için bir sürü şeyin hazır olması lazım: yumurtlama dönemi, korunmasız ilişki vs... Bu kadar kolay değil.Tarlusal kullanmaya başladın kan vermeye korktum yarın özel bi klinikte Muaviye olacam
Yarın gitsem belli olur mu ki ultrasonyadaYani böyle konuları gördükçe de şaşırıyorum. Şüpheniz varsa test negatifse buna rağmen içiniz rahat değilse yaşınız da tutuyorsa reşitseniz gider paşalar gibi kan verirsiniz. Biz burdan ne desek öyleyse böyleyse diyeceksiniz çünkü.
Değil ama regli günümden 2 gün önce lekeleme yaşadım ve regli olmadım hâlâMuaviye mi olacaksınız hamile olduğunuzu düşünmüyorum, yıllardır prezervatif dışında bir korunma yöntemi kullanmamamıza rağmen bir gebelik gerçekleşmedi. Hamile kalmak için bir sürü şeyin hazır olması lazım: yumurtlama dönemi, korunmasız ilişki vs... Bu kadar kolay değil.