- 12 Kasım 2020
- 239
- 240
- 23
- 30
Allahım cümlemize gebe kalmayı nasip etsin. AminAdet günüm geçti 1 gün tabibenim de adet olmadan önce canım hep çikolata çekerdi dün de adet günümdü yine çikolata çekti canım korktum Ama dün olmadım bakalım bugün de olmayayım diye dua ediyorum
Amin inşallahAllahım cümlemize gebe kalmayı nasip etsin. Amin
Evet öyle çok sabır işiVe, 1 ay degil 2ay degil demi kuzumbekle bekle olmadi sar başa
Evet yine pes ermiyorum test yapıyorum tek çizgiye rağmenBende aynı durumdayım herseyı belırtı zannedıyorum testler negatif cıkıyor ama umut ilte
Ayyy inşallah çok meraktayımBendede kasik agrisi azalmisti adet günüm gecikince. Arada batiyo belkide hamilesin hadi insallah
Selam canım ne yaptın güzel sonuç aldinmi insAllah test falan yaptinmiAyyy inşallah çok meraktayım
Merhaba dün yaptım test halen tek çizgi varSelam canım ne yaptın güzel sonuç aldinmi insAllah test falan yaptinmi
Bir kan testi yapsaydiniz keşke umarım hamilesinizdirMerhaba dün yaptım test halen tek çizgi varBugün adetim 2 gün gecikti. Yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçince yapılmalı kesin sonuç için diye okudum bir yerde. Kendimi tutup o zamana kadar test yapmazsamm tabiii
Adet söktürücü kullanmıştım ben de 1 ay önce sonra adet olmam gerekiyor demişti doktorum adet oldum öyle gebelik planladım yani bayadırrr bekliyorum ben gebeliğiBir kan testi yapsaydiniz keşke umarım hamilesinizdirbende düşünüyorum 2 yıldır evliyiz henüz bir şey yok beklemedeyim bende söktürücü ilaç kulaniyorum bitsin olmazsam hafta içi test yapicam bende ilaç 10 gün sürüyor kulanmadim gelmiyordu 5 gün sonra basladim doktor yazdıktan sonra kulanmucam diyordum bebek olabilir diye ama kulandim gitti kulanim sırasında olduysa insAllah adet olmayabilirim ilk defa. Bu ay çok rüya görüyorum gebelikle. İlgili oyuzden umutluyum
Merhaba dün yaptım test halen tek çizgi varBugün adetim 2 gün gecikti. Yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçince yapılmalı kesin sonuç için diye okudum bir yerde. Kendimi tutup o zamana kadar test yapmazsamm tabiii
Amin canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda sende umarım pozitif görürsün hayırlısıyla haber ederisin burayadaAdet söktürücü kullanmıştım ben de 1 ay önce sonra adet olmam gerekiyor demişti doktorum adet oldum öyle gebelik planladım yani bayadırrr bekliyorum ben gebeliğiKan testi yapmam için hastaneye gitmem gerek bu da eğer olumlu çıkmazsa çok üzülürüm diye o işi sona bırakmak istiyorum Rüyanızda varsa inşallah gebe kalırsınız Rabbim İsteyen herkese nasip etsin
İnşallah yazarım mutlaka buraya bir göreyim çift çizgiyi deAmin canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda sende umarım pozitif görürsün hayırlısıyla haber ederisin burayada
İnsAllah görürsünİnşallah yazarım mutlaka buraya bir göreyim çift çizgiyi de
7gunun daha gecti , naptin kuzum,7 Ocak adet günüm normalde bugün inşallah adet olmamevet ovulasyon testi kitleri ile hesapladım zaten o süreç de çok yorucu yani benim yumurtlamam çok geç oldu 24.gün oldu
Adet oldum7gunun daha gecti , naptin kuzum,yaptinmi yeni test.bacagini kirip oturamiyonya sen
Bende yoktu bu belirtiler zaten adet oldum bugünGebeliklerimde yaşadığım en erken belirti
Adete 5-6 gün kala idrarın kokusunda ve renginde değişme ve yorgunluk
Adete 4 gün kala akıntı renginde koyulaşma ve artma alt karın ağrısı ( adeti hafif geçirenler için adet ağrısı gibi )bu belirti adet geçince devam eder dikkat ettim karın ağrısı gündüz az hissediliyor akşamları artıyor yarım saate adet olacakmışsın gibi bir his oluşturuyor ve hafif baş dönmeleri ve halsizlik
Adete üç gün kala akıntı artıyor
Mide bulantısıda eşlik edebilir
Adet gününden sonra karın ağrısında azalma oluyor.
Not: Kendi tecrübemi yazacağım herkeste aynı durum olmaz kasıkta yani yumurtalıkların olduğu kısımda yan tarafta ağrı başlayıp adetten sonrada devam ediyorsa alt karın ağrısı belirgin şekilde yoksa dış gebelik olabilir kendim yaşadığımda tüpe yerleşmişti ve yan kasıkta ağrı devam etmişti. Sekizinci haftada kese tüpte görülmüştü.
çok güzel fikirmişDimii ne olurdu spermin yumurtaya kavuşma anını sonra tüplerden rahme yolculugunu naklen canlı yayınla izleyebilseydik
Maalesef gebe değilim adet oldum bu ay da olmadı işteAmin canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa zamanda sende umarım pozitif görürsün hayırlısıyla haber ederisin burayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?