• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorummm??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o kadar erken belirtiler yaşayamazsın ki.. Testi de çok erken yapmışsın.. İnşallah hamile kalmışsındır🙏 ama bunu öğrenmek için ve belirti vermesi için çok erken.. Allah kalbine göre versin..
Çok teşekkür ederim inşallah gebelik olur beklemedeyim daha🤲🏻

Yumurtlamamın üzerinden 8 gün geçti ve 5 gündür sol kasığımda birşey varmış hissi var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ? Erken gebelik testinde negatif çıkmıştı 3 gün önce ama bilemedim bilgisi olan var mı?
Okadar erken test yapilmazki en erken adete 4 gün kala yaplir olsass erkenden bemli olmaz

Canım o kadar erken belirtiler yaşayamazsın ki.. Testi de çok erken yapmışsın.. İnşallah hamile kalmışsındır🙏 ama bunu öğrenmek için ve belirti vermesi için çok erken.. Allah kalbine göre versin..
Belirti veriyor her insandq farkli bende 3 4 gün kala adete basladi belirtiler meme ucu yanmasi hassaslasmasi kasik agrisi ve adet görecekmis gibi agri. Bugün bat günüymüs. Yani olabilir belirtileri

Benimde göğüslerim sızlıyor iştahım bugün kudurdu cikolata çekti canım üzerimde bitkinlik var
22. Günümdeyim psikolojik belirtiler mesela yada erken adet olucam. Adet günü gelmeden bilemeyiz ki 😔

Bende var suan hamilelik sol kasigim batti durdu 3 4 gün boyunca. Sen baska test yapmadinmi yapsan cikardi simdi var ise bisey
Adetime 3 gün kala yaptım erken gebelik testi ile negatif çıktı şu an adet günüm bir gün gecikti inşallah diyorum 😍

Belirti veriyor her insandq farkli bende 3 4 gün kala adete basladi belirtiler meme ucu yanmasi hassaslasmasi kasik agrisi ve adet görecekmis gibi agri. Bugün bat günüymüs. Yani olabilir belirtileri
Ben de sadece sol kasıkta birşey varmış hissi var o kadar o da azaldı bugün adetim de 1 gün gecikti🤷🏻‍♀️

Benimde göğüslerim sızlıyor iştahım bugün kudurdu cikolata çekti canım üzerimde bitkinlik var
22. Günümdeyim psikolojik belirtiler mesela yada erken adet olucam. Adet günü gelmeden bilemeyiz ki 😔
Adet günüm geçti 1 gün tabi 😂 benim de adet olmadan önce canım hep çikolata çekerdi dün de adet günümdü yine çikolata çekti canım korktum 😱Ama dün olmadım bakalım bugün de olmayayım diye dua ediyorum 🙄🙄

Back