Merhaba kızlar ben aranıza yani katıldım lütfen yardımcı olun benim son adetim 22 sinde oldu doktorum 3 de yumurtlama dedi değerlendirdik yumurtlama günümden başlayarak 5 gün fln göğüs ağrım sürdü yumurtlama günümden 10 gün sonra adet olcakmiş gibi ağrılarım oluyo belime de vuruyo agrı ama kısa kısa sürüyo bugün de açık kahverengi leke geldi peçeteye adet günüme 7 gün var ilk defa böyle birşey basıma geliyo düzenli adet gören biriyim hamile olma ihtimalim var mı kızlar sizde böyle belirtiler oldu mu lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardımcı hamile miyim acaba?
- Konu Sahibi umudunum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Gecen ay da 3 de yumurtlama oldu 22 sinde adet gördum özel hastaneye gittim kontrol ettiler düzenli adetim hiç bir sıkıntı çıkmadı ama dediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ederimYumurtlama gününden 14 gün sonra regl olursunuz, 3ünde yumurtlama olduysa 17 si regl tarihidir.
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Benim de bu ay öyle bir şey başıma geldi dün adetime 8 gün vardı uyandım adet olacak gibi ağrılar yaşadım karnım ağrıdi sürekli tuvalete gidip kan leke geldi mi diye baktım ama hiçbir şey yoktu çok şükür bugün geçti 23 Şubat beklenen adet tarihim dün bununla ilgili konu açmıştım 2 kişi daha aynı şeyi yaşamış yerleşme ağrısı olabilir mi diye düşünüyorumMerhaba kızlar ben aranıza yani katıldım lütfen yardımcı olun benim son adetim 22 sinde oldu doktorum 3 de yumurtlama dedi değerlendirdik yumurtlama günümden başlayarak 5 gün fln göğüs ağrım sürdü yumurtlama günümden 10 gün sonra adet olcakmiş gibi ağrılarım oluyo belime de vuruyo agrı ama kısa kısa sürüyo bugün de açık kahverengi leke geldi peçeteye adet günüme 7 gün var ilk defa böyle birşey basıma geliyo düzenli adet gören biriyim hamile olma ihtimalim var mı kızlar sizde böyle belirtiler oldu mu lütfen yardımcı olun
İnşallah yerleşme ağrısıdır canım Rabbim bu ay bebek istiyen herkese nasip etsin inşallahBenim de bu ay öyle bir şey başıma geldi dün adetime 8 gün vardı uyandım adet olacak gibi ağrılar yaşadım karnım ağrıdi sürekli tuvalete gidip kan leke geldi mi diye baktım ama hiçbir şey yoktu çok şükür bugün geçti 23 Şubat beklenen adet tarihim dün bununla ilgili konu açmıştım 2 kişi daha aynı şeyi yaşamış yerleşme ağrısı olabilir mi diye düşünüyorum
Benim de beklenen adet tarihim 22 Şubat umarım kırmızaları görmeyizBenim de bu ay öyle bir şey başıma geldi dün adetime 8 gün vardı uyandım adet olacak gibi ağrılar yaşadım karnım ağrıdi sürekli tuvalete gidip kan leke geldi mi diye baktım ama hiçbir şey yoktu çok şükür bugün geçti 23 Şubat beklenen adet tarihim dün bununla ilgili konu açmıştım 2 kişi daha aynı şeyi yaşamış yerleşme ağrısı olabilir mi diye düşünüyorum
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Amin inşallahİnşallah yerleşme ağrısıdır canım Rabbim bu ay bebek istiyen herkese nasip etsin inşallah
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
İnşallah çünkü benim de adetim düzenlidir çok tuhaf geldi bana bu agriBenim de beklenen adet tarihim 22 Şubat umarım kırmızaları görmeyiz
Benim agrım belimede vuruyo çok ayakta durunca zorlanıyorum ben deİnşallah çünkü benim de adetim düzenlidir çok tuhaf geldi bana bu agri
- 14 Mayıs 2022
- 778
- 846
- 33
Regl oluyorsunuz adetinize 7 gün yok. 17si regl gününüzMerhaba kızlar ben aranıza yani katıldım lütfen yardımcı olun benim son adetim 22 sinde oldu doktorum 3 de yumurtlama dedi değerlendirdik yumurtlama günümden başlayarak 5 gün fln göğüs ağrım sürdü yumurtlama günümden 10 gün sonra adet olcakmiş gibi ağrılarım oluyo belime de vuruyo agrı ama kısa kısa sürüyo bugün de açık kahverengi leke geldi peçeteye adet günüme 7 gün var ilk defa böyle birşey basıma geliyo düzenli adet gören biriyim hamile olma ihtimalim var mı kızlar sizde böyle belirtiler oldu mu lütfen yardımcı olun
- 11 Aralık 2016
- 45
- 24
- 88
Merhaba canım benim durumuma benzettim biraz.
Benim enson Adet günüm 18ocak beklenen yumurtlama günümde 1şubat.28gündebir olurum duzenlidir adetlerim.1şubat da değilde 28ocakta yumurtlama belirtilerim vardi değerlendirdik.1şubat-4şubat arası lekelenmem oldu dr a gittim yumurtlama sonrası olur böyle kanamalar dedi.şimdi benim beklenen adet tarihim 15şubattı.ben 13 şubatta yine kahverengi lekelenme yaşadım 1gün gibi kısa sürdü adet olcam heralde derken yerleşme kanaması oldugunu düşündüm.14şubatta idrar testi yaptım silik çıktı dün yani adet olmam gereken gün dr a gittim beta hcg 112 çıktı kese görünmedi.düşük değer olsada.aynı durumları yaşayanların varlığını görünce icim biraz rahatladı.sanırım aramızda 4gün kadar bir süre var biraz sabret test yaparsin guzel haberler verirsin
Benim enson Adet günüm 18ocak beklenen yumurtlama günümde 1şubat.28gündebir olurum duzenlidir adetlerim.1şubat da değilde 28ocakta yumurtlama belirtilerim vardi değerlendirdik.1şubat-4şubat arası lekelenmem oldu dr a gittim yumurtlama sonrası olur böyle kanamalar dedi.şimdi benim beklenen adet tarihim 15şubattı.ben 13 şubatta yine kahverengi lekelenme yaşadım 1gün gibi kısa sürdü adet olcam heralde derken yerleşme kanaması oldugunu düşündüm.14şubatta idrar testi yaptım silik çıktı dün yani adet olmam gereken gün dr a gittim beta hcg 112 çıktı kese görünmedi.düşük değer olsada.aynı durumları yaşayanların varlığını görünce icim biraz rahatladı.sanırım aramızda 4gün kadar bir süre var biraz sabret test yaparsin guzel haberler verirsin
Yumurtlaman erken olmuşsa o yaşadığın yumurtlama kanaması olabilir bence.Akıntı yogunlugu ve rengi nasıldı?Merhaba kızlar ben aranıza yani katıldım lütfen yardımcı olun benim son adetim 22 sinde oldu doktorum 3 de yumurtlama dedi değerlendirdik yumurtlama günümden başlayarak 5 gün fln göğüs ağrım sürdü yumurtlama günümden 10 gün sonra adet olcakmiş gibi ağrılarım oluyo belime de vuruyo agrı ama kısa kısa sürüyo bugün de açık kahverengi leke geldi peçeteye adet günüme 7 gün var ilk defa böyle birşey basıma geliyo düzenli adet gören biriyim hamile olma ihtimalim var mı kızlar sizde böyle belirtiler oldu mu lütfen yardımcı olun
Gecen ay da 3 yumurtlama gunumdu 22 sinde adet oldum bebek istedigim zaman doktora gittim hiç bir sorun olmadığını adetim düzenli olduğunu söyledi ben hiç 17 sinde adet görmedim sürekli 22 ve ya 23 günlerde adetim başlar surekli ama bilgilendiriniz için teşekkür ederimRegl oluyorsunuz adetinize 7 gün yok. 17si regl gününüz
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
canım sen daha adet tarihini hesaplayamıyorsun:) şaka bir yana birkaç güne olmazsan test yap canım, yerleşme kanamasıda olabilir,adette olabilirsinMerhaba kızlar ben aranıza yani katıldım lütfen yardımcı olun benim son adetim 22 sinde oldu doktorum 3 de yumurtlama dedi değerlendirdik yumurtlama günümden başlayarak 5 gün fln göğüs ağrım sürdü yumurtlama günümden 10 gün sonra adet olcakmiş gibi ağrılarım oluyo belime de vuruyo agrı ama kısa kısa sürüyo bugün de açık kahverengi leke geldi peçeteye adet günüme 7 gün var ilk defa böyle birşey basıma geliyo düzenli adet gören biriyim hamile olma ihtimalim var mı kızlar sizde böyle belirtiler oldu mu lütfen yardımcı olun
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
insan zaten adet sancısından farklı ağrıları hissedebiliyor, Allah gönlünüze göre versin bu sene herkes alsın bebişlerini kollarına:)İnşallah çünkü benim de adetim düzenlidir çok tuhaf geldi bana bu agri
İnşallah canım sabırla bekliyorum şeffaf akıntım geliyo leke de açık kahverengi ama görünmeyecek kadar açık renkMerhaba canım benim durumuma benzettim biraz.
Yumurtlaman erken olmuşsa o yaşadığın yumurtlama kanaması olabilir bence.Akıntı yogunlugu ve rengi nasıldı?
Doktoruma da yazdım o da yerleşme oluştuğu zaman lekelenme ola bilir kimisi adet olduğunu sanıyormuş o yüzden beklicem bakalım teşekkürcanım sen daha adet tarihini hesaplayamıyorsun:) şaka bir yana birkaç güne olmazsan test yap canım, yerleşme kanamasıda olabilir,adette olabilirsin
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
evet canım ikiside olabilir,adet öncesinde de hafif leke gelebilir,yarın da gelmezse test yapDoktoruma da yazdım o da yerleşme oluştuğu zaman lekelenme ola bilir kimisi adet olduğunu sanıyormuş o yüzden beklicem bakalım teşekkür
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
İnşallah siz de sağlıcakla kucağıniza alın , ilk bebeğimi kaybettim onda sadece basım hafif hafif dönüyordu bu beni heyecanlandırdi gerçekte erken adet oluyorum sandiminsan zaten adet sancısından farklı ağrıları hissedebiliyor, Allah gönlünüze göre versin bu sene herkes alsın bebişlerini kollarına:)
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
İnşallah bebekten dolayıdırBenim agrım belimede vuruyo çok ayakta durunca zorlanıyorum ben de
İnşallah canımİnşallah bebekten dolayıdır