• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım

mila20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
89
22
88
38
Arkadaslar tam uykularım düzene girdi huzurum yerinde derken herşey yine altüst oldu.Çok ağrılı bir dönemden sonra antidepresanları bıraktım hersey iyi giderken hayatımda bir anda iki arkadasımda sehir değiştirdi ve erkek arkadasımın başına gelenler nişanlığım dolapta asılı gördükçe çok üzülüyorum pasiflora içiyorum tabi doktor kontrolunde ama pes etmek üzereyim kendimi bı kabusun içinde hissediyorum lütfen aynı durumu yaşayanlar varmı tedavime tekrarmı başlamalıyım?

Doktorunuz tedaviye tekrar başlamanız gerektiğini söyledi mi?

Doktorum en son 6 kutu ilaç yazıp bu bitince umarım gelmezsin dedi iyisin diyor o dönemler iyiydim bu sorunlrdan sonra yine başladı doktorumu değiştiricem

Doktorunuzu değiştirmeden önce bu doktorunuzla bir görüşün derim.
Çünkü yeni doktor tedaviyi en baştan alabilir.

Teşekkürler bi konusayım doktorumla. En son üniversiteye gitmiştim ilaçsız takip önerdi bitkisel ilaç verdi.

Merhaba sevgili arkadaşım antidepresan 2 yıl boyunca kullandım tabi herşey yolunda diye ara ara bırakmaya çalıştım ama herşey altüst oluyordu başka bir insan oluyordum. Antidepresan belki bir zararı yok ama almadığında zararlarını görüyorsun artık zamanla herşey stabil olmaya başlıyor.ilaçtan herşeyi beklememek gerekiyor. İki yılın sonunda bu sefer azaltarak bırakmaya başladım doktorum sürekli içmem gerektiğini söylüyordu ama ben bırakmayı kafaya koydum biraz kilo sorunum var bu beni iyice kötü bir hale sokmuştu emin ol herşeye çağre var şimdi zayıflamaya başladım haftada en az 3 4 kez spor yapıyorum. mesela sen bitter çikolata ye bu beyindeki endorfin ve serotonin hormonlarına faydası var çikolatanın kakao oranı ne kadar yüksekse yani çikolata ne kadar acı gelirse o kadar iyi buna en iyi. İlaçlı tedaviye tekrar başlayıp başlamamana sadece sen karar verebilirsin.. Sevgiler mutlu kal :)

Merhaba sevgili arkadaşım antidepresan 2 yıl boyunca kullandım tabi herşey yolunda diye ara ara bırakmaya çalıştım ama herşey altüst oluyordu başka bir insan oluyordum. Antidepresan belki bir zararı yok ama almadığında zararlarını görüyorsun artık zamanla herşey stabil olmaya başlıyor.ilaçtan herşeyi beklememek gerekiyor. İki yılın sonunda bu sefer azaltarak bırakmaya başladım doktorum sürekli içmem gerektiğini söylüyordu ama ben bırakmayı kafaya koydum biraz kilo sorunum var bu beni iyice kötü bir hale sokmuştu emin ol herşeye çağre var şimdi zayıflamaya başladım haftada en az 3 4 kez spor yapıyorum. mesela sen bitter çikolata ye bu beyindeki endorfin ve serotonin hormonlarına faydası var çikolatanın kakao oranı ne kadar yüksekse yani çikolata ne kadar acı gelirse o kadar iyi buna en iyi. İlaçlı tedaviye tekrar başlayıp başlamamana sadece sen karar verebilirsin.. Sevgiler mutlu kal :)

Tedavi olduğuna inandın ama doktor mu inanmadı da devam et dedi? Benim Doktorum da bırakmak istiyorum dediğim halde yeni bir ilaç verdi sanki ilaçtan kurtulmak isteyen ben değilmişim gibi. Onu da alıp içmedim kendi ilaçlarımı da bir anda kestim bıraktım. Şu an o kadar kötüyüm ki ama baş edicem. Mecburum. İlaç bağımlısı olmaktan iyidir.

Back