Lütfen yardım

Ezgi75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
11
0
36
İstanbul
Aranıza yeni katıldım yorumlarınız benim için cok önemli ben9 aylık evliyim eşimle aramızda hiç bir sorun yok ama zaman zaman evimizden ufak ufak şeyler kayboldu been sürkeli dile gedirdim ve sonrasında bize ait olmıyan eşyalar evimize geldi sürekli kafamızda sürekli biri bizile uğraşıyor dedik ve evimize sadece kayınvaldem ve sadece bir bayan arkadaşım var o gelir ikisi arasında düşünürken bir gun iş gereği görüştüğüm bir abimiz var eşimle beraber onu görmeye gitttik ve eşim abimize sordu abi bildiğin h.. varmı dedi kurşun döktürcez dedi abimizde hayır dinimizde yeri yoktur kesinlikle ama ben size bir bakım dedi( ben bu yönünü asla bilmiyordum)eşime anne adını sorup bişiler okuyup başladı konuşmya sana coğaldılmış su vermişler ve o su halen evinde duruyor sizi ayırmak için yapılmış dedi ve bu suyu kayınbabam sürekli gedirirr ve bir cok olarak evimizde var evet damacanın tipinde halen duran sular vardı onları bile bildi hani deseki su içirlmiş önü acık inanmazdım ama balkonda olan suyu bildi ve biz kuşkularımızdan emin olunca zaden baya şeyler gelişiyordu bu suyla emin olduk ve iki gun gecmeden eşim annesini arayıp böyle böyle dedi ne uğraşıyorsun gibilerinden konuştu ilkden yapmadım asla filan dedi eşim cok üzgün ve sinirliydi telefonu kapatıyorum diyip kapadı telefonu ama garip gözüken şuydu ben kkızıdım yapma söyleme emin olamayız diye ama aradan 5 gun gecti eşimin annesi geri dönüp oğlum veya kızım siz nasıl böyle bişi bana yakıştırıyorsunuz filan demedi geri aramdı kayınbabam bile arayıp ya suşarı ben gedirdim nasıl düşünürsünüz demedi ve başka garip olay beni hiç aramıyan teyzesi bugun aradı beni ve ve cep telden ve cepimi bilmez kayınvaldemden almış sanırım ve nasılsın diyip ve aranız nasıl iyimisiniz diyip kapatı oysa normalde eşimin hatrını sormak yerine aramızın nasıl olduğunu sordu kesin kayınvaldem aradırdı şimdi ben ne yapmalıyım bu arda evimizin anahtarı kayınvaldemde vardı bu olay cıkınca ortaya kiliti değişdirdik kaybolan eşyalarımın nedenide buydu ama ben sorunlu olmak istemiyorum ama şimdi bile bile yuzlerine gulemem ne yapmalıyım olanları anlattık söyledik geri dönüp aramdı ve yüzüme kayınvaldem iyi ama eşimle bir sorun yaşadığımda arkamdan eşime sakın çicek alma yüz verme gerekirse yatakları ayır demiş eşim bunu bu olay ortaya cıkınca anlattı şimdi ne yapmalıyım ne olur yardım yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler ..

Geçmiş olsun arkadaşım yapıcak hiç birşey yok o tür şeyler için Allaha sığın eşin arkanda zaten ne güzel bence hiç birşey yapma arama konuşma uzak dur kayınvaliden bile olsa böyle insanlarla görüşme daha iyi...

Büyüye inanırım kendi aileme de yapılmıstı zamanında.
Ama kursun dökmek falan hikaye bana göre.
O kisi nasıl anladı, ortaya cıkardı bilemiycem ya insanlar neden böyle seyler yapıyor?
Hic mi korkuları yok Allahtan!
Nasıl böyle bir veballe yasayabilecekler? Ah valla aklım almıyor!
Ne istiyorl
ar insanların mutluluklarından?
Bol bol dua edin, mübarek aydayız Allaha sıgının o herseyi görüyor!

Bende öyle düşünüyorum tek üzüldüğüm ben bu kadar olaydan sonra bir yanım yok değildir derken eşim annesine söyledikden sonra arayıp kızım e diyor bu cocuk veya oğlum ne sacmalıyorsun demedi ya eminim içimde rahat ama asla görüşemem cünkü bile bile nasıl hiç birşey yokmuş gibi davranıyım imkansız aramdığı gibi beni aramıyan teyzesi bugun arayıp aranız nasıl diyor bu kadarda evet yapdık denilirmi kafam başka şey demiyor ya arkamdan yapdığı eşime söyledikleri yok çicek alma yüz verme gerekirse ayrı yat yüzüme gülüp arkamdan bunları söylemiş eşime eşim bu olay cıkınca söyledi biz bekliyroudk ama konturamadık evden sürekli eşyaların kaybolması farklı bana ait olmıyan tek catal yok tek bıcak eve gelmesi diycek sözüm yok hani derler ya ALLAHA YAKIN BANA UZAK OL DİYE BEN TAM TERSİNİ DİYORUM ALLAHIMA UZAK BANADA UZAK OL

Geçmiş olsun.Valla bu durumda ben onlara nasıl davranayım diye birşey düşünmeyin hiç.Onlar zaten şuan her türlü mesafeyi ve surat asmayı haketmişler.Bundan sonra bile bile iyi davranmak sizi daha kolay ezmelerine neden olur emin olun.

Olayın belkide en güzel tarafı eşinin sana tam destek olması.Bunu fırsat bil.Sürekli ailesinden bahsetme ama senin tavrının sert olduğunu bilsin.Seni ayırmaya çalışan,yuvanı bozmaya çalışan insanların suratına dahi bakma.Allah korusun bu büyü falan devam ederde eşinle aran açılırsa ben ne yaptım neden on insanlarla hala görüştüm dersin.Eşin sana destek hiç korkma tavrını koy...

yapmanız gereken Allah'a sığınmak,bol bol dua etmek.Araya resmiyet koyun mutlaka,evinize girip çıkmasına izin vermeyin.Evinizdeyken yanından ayrılmayın.Başımıza çok geldiği için biliyorum,detaya da girmek istemiyorum ama kendinize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…