Aranıza yeni katıldım yorumlarınız benim için cok önemli ben9 aylık evliyim eşimle aramızda hiç bir sorun yok ama zaman zaman evimizden ufak ufak şeyler kayboldu been sürkeli dile gedirdim ve sonrasında bize ait olmıyan eşyalar evimize geldi sürekli kafamızda sürekli biri bizile uğraşıyor dedik ve evimize sadece kayınvaldem ve sadece bir bayan arkadaşım var o gelir ikisi arasında düşünürken bir gun iş gereği görüştüğüm bir abimiz var eşimle beraber onu görmeye gitttik ve eşim abimize sordu abi bildiğin h.. varmı dedi kurşun döktürcez dedi abimizde hayır dinimizde yeri yoktur kesinlikle ama ben size bir bakım dedi( ben bu yönünü asla bilmiyordum)eşime anne adını sorup bişiler okuyup başladı konuşmya sana coğaldılmış su vermişler ve o su halen evinde duruyor sizi ayırmak için yapılmış dedi ve bu suyu kayınbabam sürekli gedirirr ve bir cok olarak evimizde var evet damacanın tipinde halen duran sular vardı onları bile bildi hani deseki su içirlmiş önü acık inanmazdım ama balkonda olan suyu bildi ve biz kuşkularımızdan emin olunca zaden baya şeyler gelişiyordu bu suyla emin olduk ve iki gun gecmeden eşim annesini arayıp böyle böyle dedi ne uğraşıyorsun gibilerinden konuştu ilkden yapmadım asla filan dedi eşim cok üzgün ve sinirliydi telefonu kapatıyorum diyip kapadı telefonu ama garip gözüken şuydu ben kkızıdım yapma söyleme emin olamayız diye ama aradan 5 gun gecti eşimin annesi geri dönüp oğlum veya kızım siz nasıl böyle bişi bana yakıştırıyorsunuz filan demedi geri aramdı kayınbabam bile arayıp ya suşarı ben gedirdim nasıl düşünürsünüz demedi ve başka garip olay beni hiç aramıyan teyzesi bugun aradı beni ve ve cep telden ve cepimi bilmez kayınvaldemden almış sanırım ve nasılsın diyip ve aranız nasıl iyimisiniz diyip kapatı oysa normalde eşimin hatrını sormak yerine aramızın nasıl olduğunu sordu kesin kayınvaldem aradırdı şimdi ben ne yapmalıyım bu arda evimizin anahtarı kayınvaldemde vardı bu olay cıkınca ortaya kiliti değişdirdik kaybolan eşyalarımın nedenide buydu ama ben sorunlu olmak istemiyorum ama şimdi bile bile yuzlerine gulemem ne yapmalıyım olanları anlattık söyledik geri dönüp aramdı ve yüzüme kayınvaldem iyi ama eşimle bir sorun yaşadığımda arkamdan eşime sakın çicek alma yüz verme gerekirse yatakları ayır demiş eşim bunu bu olay ortaya cıkınca anlattı şimdi ne yapmalıyım ne olur yardım yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler ..