• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları lütfen yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar 6 aylık bebeğim var.doğduğundan bu yana boynunda küçücük delik gibi bi şey var ve ordan sürekli bi sümüksü sıvı çıkıyor.doktora götürdüm hemen ameliyat yapalım dedi.korktum 6 aylık bebek ameliyat olurmu die.başka doktora götürdüm oda kesinlikle bir yaşından sonra ameliyat yapılacağını söyledi.bu delik anne karnındayken bebeğin gırtlağı gelişirken oluşuyormuş ve yeni doğan bebeklerin %80 ninde görülüyormuş.hemen ameliyat yapacak doktor beni korkttu ama öbür doktor kolay bir operasyon olduğunu ve önmeli bişey olmadını söledi hangisine inanayım ya kafayı yicem bebeğime baktıkça ağlıyorum böle bişey yaşayanınız varmı lütfen cevap verin

cnm benm cok geçmş olsn hiçbi rbilgm yok ama söle söiim sana benim halamn minik bebegi kalp amlytı oldu ve şimdi 5 6 yaslarında hiç korkma cnm aglama dua et

mutlaka bir fakülte hastanesine git ve bir profa göster..doğru teşhis konulmalı..moralini bozma..hiç duymadım böyle birşey..umarım basit birşeydir

teşekkür ederim bu doktorlarmı bizi anlamıyorlar yoksa biz onlarımı hepsi farklı bişi sölüyor.o kadar okumuşlar tek bir noktada karar kılmaları gerekmiyormu.neden hepsi farklı birşey sölüyor.

canım çok geçmiş olsun.allah şifasını versin inş.bu konuda bi bilgim yok ama benim yeğenim 3 aylıkken ameliyat olmuştu.şu anda 4 yaşında ve gayet sağlıklı sadece ona gereken ilgiyi göster ve çokdikkat et.bu arada yeğenimin ameliyatını çocuk cerrahi uzmanı yapmıştı.bu bölümdeki doktorlar her yerde olamayabiliyor.bence bi araştır mutlaka onlar daha güvenilir oluyor.en azından 3. bi doktora götür.birinden birini teyit etmesini bekle.ben kafam karıştığında içim rahat etsin diye iyi bi doktor araştırıp ona götürüyorum ve o bi yorum yaptıktan sonra diğerlerinin söylediğini söyleyip fikir alıyorum.bence bebeklerimize bi teşhis konulduğunda annenin içinin rahat etmeside yani güvenebilmeside çok önemli.Allah yardımcınız olsun...

öncelikle geçmiş olsun..doğrusu ilk kez duyuyorum böyle bişeyi ki sen bebeklerin %80inde görülürmüş yazmışsın..bence bi doktora daha git,üniversite hastanesi olabilir.eğer yine basit bir operasyon derse doktor,yaptırmaktan çekinme derim ben..ayrıca zamanında yaptırmazsan yada hiç yaptırmazsan ne olur onu da öğren..

Back