• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Merhaba.Arkadaşlar 1 agustosta reql olmaliydim.Bu gun 06-si ve daha olmadim.Test yaptim ilk cizgi koyu digeri silik çıkıyor.Önceleri test yaptigimda hiç ikinci cizgi çıkmazdi.Bilmiyorum nasil anlarim ben dun ve ondan onceki gun test yapinca soyledigijm gibi bir net gozukuyo digeri silik bi yardim lutfen

günaydın hamilesin tebrik ederim cnm benimde öyle olmuştu diğeri silikte çıksa hamişsindemektir kan testi yaptır oda 5 i geçerse kesin yani hadi hayırlı olsun bende 4 aylıkh amişim şu anda oğlum olacak inş.

günaydın hamilesin tebrik ederim cnm benimde öyle olmuştu diğeri silikte çıksa hamişsindemektir kan testi yaptır oda 5 i geçerse kesin yani hadi hayırlı olsun bende 4 aylıkh amişim şu anda oğlum olacak inş.

canim çok teşekkür ederim bilgin için.İnşallah hamişimdir.Seni de tebrik ederim hayırli evlatlardan olsun.

Arkadaşlar böyle olupta hamile oolmayanlar varmi lütfen paylaşın benimle...a.s.

canım iki testin ikisinde de ikinci çizgi varsa hamilesin demektir , önemli olan ikinci çizgide renk olması koyuluğu değil... Tebrikler hamilesin...

canım iki testin ikisinde de ikinci çizgi varsa hamilesin demektir , önemli olan ikinci çizgide renk olması koyuluğu değil... Tebrikler hamilesin...

çok sağ ol canım çok sevindirdin beni inşallah ilk bebeğimde test kullanmamıştım ondan bilmiyorum.Cevaplarınız için teşekkürler

sevil tebrik ederim sana bir soru karnıda göbek deliğine kadar olan mesafede kahverengi bir çizgi oluştumu

sevil tebrik ederim sana bir soru karnıda göbek deliğine kadar olan mesafede kahverengi bir çizgi oluştumu

canim teşekkür ederim.Kahverengi cizgi yok baktim.Belki ileride oluşur.

sevilcim zaten herkezde olmuyomuş sende varmıdır diye merak ettim fetus bağı çizgisiymiş o bende yavaş yavaş çıkıyoda ondan merak ettim sağol nazik cevabına teşekkür

sevilcim zaten herkezde olmuyomuş sende varmıdır diye merak ettim fetus bağı çizgisiymiş o bende yavaş yavaş çıkıyoda ondan merak ettim sağol nazik cevabına teşekkür

Hatırladığım kadarıyla ilk bebekde vardı.Karin buyudukce oluşan bişi bu qaliba:CüvCüv:

bahtcığım sana bişi sorucam. O çizgi bende normalde de var yani geçen ay o çizgiyi farkettiğimde hamileyim sanmıştım ama malesef regl oldum. ve şimdi hergün kontrol ediyorum o çizgi hiç kaybolmadı duruyor yerinde.

Back