lütfen yardım :(((

xmoye_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
234
0
kızlar 16 hafta 3 günlük hamileyim dün dr. gittik ultrasonda 16+2 günlük deilde, mesela kafası 1 hafta önde,bacakları 4 gün önde kollarıda 4 gün önde yani genelde vücudu büyük çıkıo ultrasonda dr. da bunun üzerine önemli bişey deil dedi ama yinede 3 lü test yapalım dedi :KK43:( 2 li testim gayet güzel ense kalınlığında falanda bir sorun yok allaha şükür... bende 4 lü test yaptırmak istedim dha garanti olsun diye,böle bi durumla karsılasan varmı sonucu ne ooldu yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar moralim cok bozukk :1no2:

canım erken döllenme olmuş olabilirmiiii???

daha öncedende böyle büyükmü çıkıyodu

bebişe iyi bakıyosundur belki ondan öle çıkıyodur ??

bilemiyorum ama tahminlerim bunlar

inşallah bi sorun yoktur

ceylancım erken döllenme olsa en başından önde cıkardı bu gidişimde önde cıktı sadece... cnm bnm inşallah dediğin gibidir , dr da bir sorun yok iri bir bebek olucak dedi babasıda iri falan dedi ama yine de içim rahat etmedi işte hayırlısı olsun ne diyim ...

gelişiminin iyi oldugunun gostergesı olamazmı.en son gıttıgımde bır gun onden gıdıyordu.bende cuma gunu kontrole gıdecegım.bakalım ne dıyecek dr?
endıselenme canım....

canım içini ferah tut bak doktorunda bir sorun olmadıgını söylemiş inşallah bir şey olmaz...

selam doktoruna güven bence sakin ol inş.bişey yoktur ki bence bişey yok4 gün önde diyosun 4 gün çok öenmli değil bence rahat ol...

canım endişe yapacak bir durum yok bence çünkü çoğu zaman 1 hafta önde veya geride çıkabiliyor... bende son gittiğimde 12 hafta olarak gittim o haftama kadar hep düzenli gidiyordu fakat 13 haftalık çıkmıştı doktorumda normal olduğunu 1 haftalık farklılıklar çıktığını sölemişti

evet kızlar bende daha önce duydum 1 hafta önden veya geriden gidebilir diye dr.da normal oldugunu söledi ama yinede insanın kafasına takılıyo allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize destekleriniz için teşekkürler kaydirigubbakcemile3

takma canım kafana eşin ve sen uzun boylu iri kıyım insanlarsanız o da olabilir. benim abim ve yengemde uzunlar baya çocukları büyük kolları bacakları uzun çıkıyordu hep.... telaşlanma allah telaşlanacak şeylerden korusun :Saruboceq:

kızlar 16 hafta 3 günlük hamileyim dün dr. gittik ultrasonda 16+2 günlük deilde, mesela kafası 1 hafta önde,bacakları 4 gün önde kollarıda 4 gün önde yani genelde vücudu büyük çıkıo ultrasonda dr. da bunun üzerine önemli bişey deil dedi ama yinede 3 lü test yapalım dedi :KK43:( 2 li testim gayet güzel ense kalınlığında falanda bir sorun yok allaha şükür... bende 4 lü test yaptırmak istedim dha garanti olsun diye,böle bi durumla karsılasan varmı sonucu ne ooldu yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar moralim cok bozukk :1no2:
canım böyle şeyler olabiliyor canını sıkma.sen de ocak annesi olacaksın galiba.ocak anneleri diye bir bölüm var orayagelsene biz orada toplanıyoruz ocak anneleri olaraktan.

kızlar moral verdiğiniz için cok cok teşekkürler opuyorumnanaktan bugün sonuçlarımı aldım bebeğimde hiçç bir sorun yok :nazar: allahıma şükürler olsun gayet sağlıklı çıktı hepsi inşallah sonuna kadar böle gider allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh :Saruboceq: :lepi:

X