Lütfen yardım!

haydimutfaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
53
0
44
Arkadaşlar, 3 aylık hamileyim.Yaklaşık 1 ay önce kahverengi lekeler geldiği için doktor progestan verdi. 32-33 gün kullandım.22 temmuzda bırakmamı söyledi.Dün gece kan görünce çok korktum.bu sabah doktora gittik.Allaha şükür bebeğimiz iyi.kalp atışlarını görük.doktor bu sefer progynex isimli bir hap verdiç1 hafta kullan dedi.
şu an ara ara koyu kırmızı kan geliyor.

sizin hamileliğinizde böyle bir şey oldu mu?

Ne olur cevaplarınızı bekliyorum.Endişeliyim

Canım ben de hamileliğimin 3.ayında ağır bir kanama geçirdim. O gün bütün gün sokaktaydım, herhalde çok ayakta kalmaktan oldu diye düşünüyorum. Eve geldikten 10 dakika sonra lekelenme filan değil, resmen kıpkırmızı kan oluk oluk gelmeye başladı. Çok telaşlandım, doktoru aradım, hemen ultrasona çağırdı, biz de kalp atışını duyduk, rahatladık. Bana da progesteron verdi ve yatak istirahati tabii...Kanama o gün bitti, sonra hemen hemen 1 ay sonra bir önceki kadar olmasa da az ama yine lekelenmeden daha çok kanamam oldu. Bu sefer içim daha rahattı doktora giderken, gerçekten de bebeğim yine ordaydı. Şimdi 8 aylık bir oğlum var.:nazar::nazar::nazar: Şimdiden geçmiş olsun, eminim ki sen de sapasağlam bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın. Lütfen moralini yüksek tut, ilaçlarını ve dinlenmeyi ihmal etme...a.s

canım korma. bende 3. ayın ıcındeyım ve 2. ayımda sıddetlı bı kanamam olmustu. ıgne ılac kullandım ve 1 ay kesıntısız yattım daha yenı yenı ufak ufak kalkmaya basladım. doktorunun sozunden cıkma ne dıyosa onu yap ve kesınlıkle yat. bol bol su ıc ve dınlen eger calısmıyosan mutlaka yat dınlen. ıstırahat cok onemlı. ıyı dıleklerım senınle... bebegını saglıkla kucagına alırsın ınsallah.

benimde lekelenmem olmuştu 7 haftamda progestan kullandım günde 3 tane yaklaşık 3 kutu bitirdim tabi 1 hafta hiç kalkmadan istirahat ettim zaten 3 gün sonra durdu kanama

ama tekraralamadım sende istirahat et ve ilacını aksatmadan kullan
umarım tekrarı olmaz

X