Merhaba hanımlar, özellikle anneler 1 yaşında oğlum var ve hiç abartısız yemek ağzına sürmüyor.. dr kilosu sınırda, yok karakteristik,yok tarifi değiştir diye diye çocuk dahada beter oldu. Son bir haftadır artık halsiz kalıyor yemediği için.. yediği tek şey meyve,su ve gidip gelip kısa süreli beni emiyor. Artık ağlama noktasına geldim kilosu sekiz. 9. Aydan beri aynı kiloda..Sürekli açlıktanmı,halsizliktenmi bilmiyorum ağlak ve mızmız. Yemeğini yese en azından günde 1 öğün yese inanın sevinçten uçacağım. Denemediğim tarif,yöntem kalmadı. Blw dediler denedim hepsini tabaktan fırlatıp atıyor agzına giden kuru ekmek.. tüm günum mutfakta yemek denemeler,yemediği için döküp saçıyor ne işim bitiyor nede emeğime değiyor tüm gün mutsuz,huzursuz ve gerginim. özel mama yazdırayımmı doktora? O mamaya alışıp tamamen yemeği kesermi? Varmı böylesine iştahsız bir bebeği olan Allah rızası için bir yol gösterin artık kafayı yiycem
Lütfen konum taşınmasın, bana baya büyük dert oldu bu olay
Merhaba hanımlar, özellikle anneler 1 yaşında oğlum var ve hiç abartısız yemek ağzına sürmüyor.. dr kilosu sınırda, yok karakteristik,yok tarifi değiştir diye diye çocuk dahada beter oldu. Son bir haftadır artık halsiz kalıyor yemediği için.. yediği tek şey meyve,su ve gidip gelip kısa süreli beni emiyor. Artık ağlama noktasına geldim kilosu sekiz. 9. Aydan beri aynı kiloda..Sürekli açlıktanmı,halsizliktenmi bilmiyorum ağlak ve mızmız. Yemeğini yese en azından günde 1 öğün yese inanın sevinçten uçacağım. Denemediğim tarif,yöntem kalmadı. Blw dediler denedim hepsini tabaktan fırlatıp atıyor agzına giden kuru ekmek.. tüm günum mutfakta yemek denemeler,yemediği için döküp saçıyor ne işim bitiyor nede emeğime değiyor tüm gün mutsuz,huzursuz ve gerginim. özel mama yazdırayımmı doktora? O mamaya alışıp tamamen yemeği kesermi? Varmı böylesine iştahsız bir bebeği olan Allah rızası için bir yol gösterin artık kafayı yiycem
Lütfen konum taşınmasın, bana baya büyük dert oldu bu olay
Bu durumda evet aç duruyor.Aç mı duruyor öyle?
4 tade üstte 2 tane aşağıda dişi var hiç birinde bukadar yemekten kesilmemişti. Artık napacağımı bilmiyorum. Meyvelerdede seçici her meyveyide yemiyordişlerini çıkardı mı? diş çıkarma dönemlerinde kilo veriyor bebekler, iştahsızlık da ondan olabilir.
benim kizim normalde istahlidir ama bu aralar o da hiçbir şey yemek istemiyor. sevdiği meyvelerle filan oynaya oynaya yedirmeye çalışıyorum.
Ona özel derken ilk zamanlar öyle bebek yemekleri denedim,yemeyince kendi yemeklerimize az tuz attım,baharatsız yaptım yiyordu. Son 1aydır onlarıda yemiyorbenim oğlumda ona yaptığım özel yemekleri yemiyordu.
10 aylıkken kendimize ne pişirdiysem tuzunu eksik yaptım ondan verdim iştahı düzeldi.
Yok öyle tatsız tuzsuz yemekleri 6. aydan sonra vermiştim alışma döneminde. Şuan normal etli,tavuklu yemekler çorbalar,muhallebiler deniyorum. Tv izlemez balkonda,oyuncakların arasımda yok yok artık çaresiz kaldımSiz ne yiyorsanız ondan verin. Acayip bulamaçlar yedirmeyin.
Bir süre, iştahı düzelene kadar çizgi film vs izlerken yedirin.
Hayır demiri iyi kan sayımı sınırda çıktı onuda şurup kullanıyoruz.Demir eksikliği olabilir mi?
Polivit adında vitamin ve çinko verdi sağlık pcapı doktorumuz daha fayda etmediÇocuklara özel iştah açıcı şuruplar var denediniz mi belki o işe yarar.
Hiiç izlemez telde çocuk şarkıları açıyorum. Vallahş yesinde yasağı falan umrumda değilCanım biliyorum pek önerilmez ama televizyon karşısında biraz denesen en azından normal kiloya ulaşana kadar
Beraber oturun sofraya siz başlayın konuşa konuşa yiyin o da sizden görür tadına falan bakar benceYok öyle tatsız tuzsuz yemekleri 6. aydan sonra vermiştim alışma döneminde. Şuan normal etli,tavuklu yemekler çorbalar,muhallebiler deniyorum. Tv izlemez balkonda,oyuncakların arasımda yok yok artık çaresiz kaldım
Besin alerjisi olabilir.Yok öyle tatsız tuzsuz yemekleri 6. aydan sonra vermiştim alışma döneminde. Şuan normal etli,tavuklu yemekler çorbalar,muhallebiler deniyorum. Tv izlemez balkonda,oyuncakların arasımda yok yok artık çaresiz kaldım
aynen detaylı alerjı testı ıdrar yolları enfeksıyonu ıcın ıdrar kulturu yapılmadan kan testı yapılmadan tıroıde bakılmadan mama yazmadı doktor.ılk demır eksikliğinden suphelenıyorlar zatenBesin alerjisi olabilir.
Baktırdınız mı?
Veya midede, bağırsakta sorun olabilir.
Belki hazım sorunu yaşıyor olabilir. Bu yüzden midede, bağırsakta ağrı, sızı varsa reddediyor olabilir.aynen detaylı alerjı testı ıdrar yolları enfeksıyonu ıcın ıdrar kulturu yapılmadan kan testı yapılmadan tıroıde bakılmadan mama yazmadı doktor.ılk demır eksikliğinden suphelenıyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?