Lütfen yardım :-(

En az 5 senedir cekiyorum hemoroite benzer bir şey de var ama damar çatlaması dışa çıkması da olabilir ameliyattan korkumdan gitmedim ama gitmem lazım artık bu şişkinlik beni bıktırdı ya valla villa.
Kesinlikle gidin ben sırf korktuğum için gittim kolon kanseri belirtisi olabilirmiş diye ultrasyona ne gir

Belki bakılmamıştır cildiye de.
T4 Ve tsh bakılmalı
Ama sen yinede dahiliyeye gitsen ayrıntılı tetkik edilse iyi olur
Çünkü beslenmeme dikkat ediyorum demişsin belki de sebep olan başka bi sorun vardır

Offff cidden mi ayy çok fenaaa. Derhal gideceğim. Çok ihmal etttim çok sağ ol
Korkmayın diye yazmadım ama kanserin naaıl bi sinsi illet olduğunu görünce hiç hastaneye gitmeyen ben hastaneden çıkmaz oldum genel muane bile oldum netten ne de çok arastırmısştım bide senelerdir diyosunuz bende de aynıydı ihmal etmeyin canım

Ekmeği ve şekeri kesmeni öneririm belkide baban ve senin süt yumurta alerjiniz vardır. Gıda alerjileri kabız ve ishal yapabilir. Eğer sıfır grubu iseniz büyük ihtimal süte karsi hassas olabilirsiniz. Süt ürünleri değil de kayısı gibi meyve sebze ile bagirsaginizi açmaya çalışın. Biraz bunu deneyin durum aynı ise unlu gıdaları kesin.

Belki bakılmamıştır cildiye de.
T4 Ve tsh bakılmalı
Ama sen yinede dahiliyeye gitsen ayrıntılı tetkik edilse iyi olur
Çünkü beslenmeme dikkat ediyorum demişsin belki de sebep olan başka bi sorun vardır
Haklısın canım çok sağ ol. Ben ekran resmini aldım söylediklerinin. Gittiğimde özellikle belirtcem baksınlar bakalım. İşimi sağlama alayım. :-( umarım hormonal değildir

:-( ben hiç gitmiyorum ya anca yatak döşek yatarsam acile gidiyorum. Bir ara kansızlıkla uğraşmıştım görmüştü hastane. Bir kere de mideme bir şeyler dokunmuş sanırım onu bile sonra anladılar. Beni bi kaşıntk tutsun sorma. Sonra uyandım kaşıntıyla bütün vücudum kip kırmızı oldu şişti balon GB her yerim. Ki son 2 senedir kışın azıcık soğukta kalınca her yerim kaşınıyor ve kıpkırmızı şişiyor. Otobüste bile uyuz GB kaşınıyorum. Neyse o gün sabah kaşıntı tutunca annem duşa gir dedi girdim duşta bir mide ağrısı tuttu. Ay öleceğim sandım. Çıplağım kapıyı zor açtım. Kimseyi gözüm görmüyor. Annengile ambulansı aradılar. Öyle bir ağrı ki çıplak götürseler umrumda değil. O sırada annem iç camasılarımı giydiriyor yengemler bir taraftan çorabımı kıyafetlerini. Ben kolunu bile kıpır da tanıyorum. Ambulansla gittik. Tahlil falan derken serum çıkarttılar ama pek güvenemedim o hastaneye ben. Üstünden 1 sene geçti umursamadım. Ama ihmal etmemem lazım herşeyin bası sağlık ya :-( sana da çok geçmiş olsun :-(

Sıfır değilim sanırım canım. Ben çok tüketmem süt ürünü ama babam çok tüketir. Ki babamın metabolizması da iyi çalışır. Ben tuvalette uzun kalırım o şaşırır. O fazla yemekten olmuş olabilir. Ama ben hiç şeker tüketmiyorum ama ekmeği severim ekmeği de azalttım son 3 gündür. Kayısı fazla tüketmiyordum bir hoşaf içerim o yanı bir de kayısılı bitki çayı. Ama yarın direk kayısı yemekle başlayacağım.

Sağol canım ben de bişey çıkmadı çok şükür ama babam hasta işte babam hastane ihmali kurbanı 1 sene önce kanser olduğu ortaya cıkmış ama Üzeri nde durmamışlar o gecen 1 senelik ihmal babamda çok şey kaybettirdi nr doktorlara ne de hastanelere güvenim tam ihmal etme canım inşaallh bi sorun cıkmaz

Senin adına çok sevindim ama babama aşırı üzüldüm kıyamam ya hastanelere de güvenilmiyor var ya herşeyi öğrencen tek tek kendin bakılmasını talep edeceksin :-( ne kadar basitçe ihmal ediyorlar ya. Kahretsin ! Ben de bir an önce gidip herşeyime baktırcam cidden çok haklısın. RABBİM tüm hastalara bol şifa versin. Şafi ismiyle inşaALLAH

Amin Allah razı olsun cümleyle

Bence bir de test yaptirin.
Glutene ya da laktoza karsi duyarliliginiz da olabilir.
Evet buradaki herşeyi ekran resmi cekiyorum hastaneye gittiğimde baktırcam sanırım gitmem lazım böyle olmuyor. Glutene ve laktoz nedir ne işe yarıyorlar?

Gluten: bugday gibi tahillarda bulunan protein grubu.
Eger gluten hassasiyetiniz varsa, çölyak hastasi olabilirsiniz. Glutensiz urunler tuketmeniz gerekir. Cok dikkat etmeniz gerekir yediklerinize.

Laktoz: Sütte bulunur ve sütün icindeki dogal süt sekerine verilen isim. Bağırsaklarda laktaz enziminin yetersiz oluşu laktozun parçalanmasını engeller ve bunun sonucunda gaz, şişkinlik gibi sorunlar olusabilir. Buna laktoz intolerans da denir. Yani bir nevi vucudunuz sutu sindiremez.

Evet buradaki herşeyi ekran resmi cekiyorum hastaneye gittiğimde baktırcam sanırım gitmem lazım böyle olmuyor. Glutene ve laktoz nedir ne işe yarıyorlar?

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…