K kutsalist Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2011 340 3 26 Aralık 2011 Konu Sahibi drelif #41 Ben de ıkı gun once freshlook harelı yesıl lens aldım..ve bence cok dogal duruo gorenlerde cok begenıo..zaten bence lens alırken harelı olmasına ozen gosterılmelı cunku en dogal duran onlar..fotomu paylasamıorum yenı uyeyım ondan galıba
Ben de ıkı gun once freshlook harelı yesıl lens aldım..ve bence cok dogal duruo gorenlerde cok begenıo..zaten bence lens alırken harelı olmasına ozen gosterılmelı cunku en dogal duran onlar..fotomu paylasamıorum yenı uyeyım ondan galıba
O oozzlemm Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2011 42 0 13 Mart 2012 Konu Sahibi drelif #42 kızlar lagoon green kullanan varmı ? gözlerim koyu kahve nasıl durur ?
ekin_x Guru Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2011 439 212 17 Ağustos 2012 Konu Sahibi drelif #43 oozzlemm .!.: kızlar lagoon green kullanan varmı ? gözlerim koyu kahve nasıl durur ? Genişletmek için tıkla... kullanan varsa cevaplayabilir mi acaba ben de çok merak ediyorum gerçekten.
oozzlemm .!.: kızlar lagoon green kullanan varmı ? gözlerim koyu kahve nasıl durur ? Genişletmek için tıkla... kullanan varsa cevaplayabilir mi acaba ben de çok merak ediyorum gerçekten.