arkadaşım, yardımınıza ihtiyacım var
elegant liht blue kullanıyordum uzun zamandır ancak yırtıldı. ve elegant bulamıyorum. hangi lensciye sorsam üretilmiyor diyor. siz üretildiğine eminmisiniz? cibavisionun elegantı ama...
bir de natural liht blue diye bir marka ve renk gördüm. bunlar nerede satılıyor. acil yardıma ihtiyacım senağlama[/QUOTCanım o eski elegancelar artık üretilmiyor malesef bende arıyorum ama yok Bende senin gibi düşünerek natural touch baby blue lens getirtiyorum natural touch baby blue Türkiyede yok gitti gidiyorda vetman10 diye bir satıcı arkadaş var o benim için özel siparişle Amerika texastan getirtiyor daha yeni sipariş verdim bekliyorum babybluelarımı.
elegance nedir yaaaa oda lens mi?
zevkler ve renkler tartısılmazmıs ya bu da o hesap ...
online satın alabilecegin siteler var oradan bulabilrsin
solotica nc verde tek geçerim süper doğal bir lens batma kayma yapmıyor sabah 8 den akşam 9 a kadar gözümde duruyor ve hiç rahatsızlık vermiyor pek tercih edilen bir lens değil zevk meselesi sanırım ama çok doğal duruyor
brezilyalardan getirtemeyenler için
alternatifler dolgallaık acısından kötünün iyisi b&l ,cart renkler icin elegance, rainbow ve en kötüsü freshlook :umursamaz:
kızlae selamlar..Freshlook u neden onermiyor sunuz? gerekcelerini de yazarsanız cok cok sevinirim.Ben bugun freshlook hareli yeşil siparişi verdim :bbo:umarım kotu değildir
bence kesinlikle rainbow koyu yeşil almalısın eminim çok güzel durur doğallığı tartışılmaz gözünün içine kadar gelip baksınlar hayatta anlayamazlar, arkadaşım kullanıyo ordan biliyorum a.s