çok teşekkür ederim canım:)rahatlığı nasıl bu lensin?uzun süre gözde kaldığında rahatsızlık veriyormu?çok şey istiyorum biliorum ama fotoğrafı varsa koyabilir misin?
gayet rahat gün boyu kullanımdada ideal ama lenslerin 3 saatten fazla kullanılmasında pek taraftar değilim açıkçası..... ve canım ben 3 aylık aldıgım için şimdi lensim yok ama aldıgım zaman koyarım resim tabiki :)... ben gayet begeniyorum eleganceları Paris Hiltonda elegance takıyo ve onda nekadar canlıysa bendede öyle... ayrıca eleganceların üretimden kalktıgı falanda yok yanlıs bilgi verilmesin lütfen!
arkadaşım, yardımınıza ihtiyacım var
elegant liht blue kullanıyordum uzun zamandır ancak yırtıldı. ve elegant bulamıyorum. hangi lensciye sorsam üretilmiyor diyor. siz üretildiğine eminmisiniz? cibavisionun elegantı ama...
bir de natural liht blue diye bir marka ve renk gördüm. bunlar nerede satılıyor. acil yardıma ihtiyacım senağlama
elegance açık yeşil.. hem canlı hem belli oluyo ama sahte durmuyo tavsiye ederim yani
bence çok güzel elegance.
robynfenty istanbula sık sık gelebiliyorum. nerden bulabilirim eleganceyi. ilgin için teşekkürler.