Hayırlı olsun canım ben ço severim Zeynep ismini.sanırım bizde zeynep de karar kıldık kızım da zeynep diyor
Sağol canım. Eşime havale ettim ne istiyorsan koy dedim bakalım. :)Anka mahir, eymen, yunus, yusuf, enes
Biz koyana kadar bizim ailede de yoktu sonra bir sürü Zeynep olduteşekkür ederim canım eşimin ismi bilal =) hilal bilal çok karışır bence =) evet zeynep güzel herkea veriyor felan diyorlar da bizim ailede yok =) ne benim ne eşimin ailesinde yok dayımın kızı ismi Zeynep o kadar =) hayırlısı olsun bakalım
açılışı yapmışsınız demek kiHayırlı olsun canım ben ço severim Zeynep ismini.
Sağol canım. Eşime havale ettim ne istiyorsan koy dedim bakalım. :)
Biz koyana kadar bizim ailede de yoktu sonra bir sürü Zeynep oldu
teşekkür ederim canım eşimin ismi bilal =) hilal bilal çok karışır bence =) evet zeynep güzel herkea veriyor felan diyorlar da bizim ailede yok =) ne benim ne eşimin ailesinde yok dayımın kızı ismi Zeynep o kadar =) hayırlısı olsun bakalım
olmayan kızın adı nasıl oluyorOlmayan kızımın adı
Zeynep çok güzel bir isim
İlerde bir kızım olursa adıolmayan kızın adı nasıl oluyor
Dilerim en kısa zamanda bu cümleyi ilk kelimesi olmadan yazarsın.Olmayan kızımın adı
Zeynep çok güzel bir isim
İnşallah canım sağolDilerim en kısa zamanda bu cümleyi ilk kelimesi olmadan yazarsın.
Benim de yıllar önceki hayalimdi bu "bir kızım olsun adı zeynep olsun"İlerde bir kızım olursa adı
(Olmuyor)
Amin inşallah teşekkür ediyorumBenim de yıllar önceki hayalimdi bu "bir kızım olsun adı zeynep olsun"
Hayaller gerçek oluyor.
Tüm kalbimle Zeynebine kavuşmanı dilerim.
inşaAllah Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canımİlerde bir kızım olursa adı
(Olmuyor)
Amin inşallah teşekkürler☺inşaAllah Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canım
teşekkür ederim =)Esimin kuzenleri var.
Esra ve Feyza. :)
teşekkür ederim =)Hafsa
Serra
Berra
Zehra
Alya
Zelal
Nisa
Yaren
Meyra
teşekkür ederim
benim oğlusum da ikra diyor ismine başka isim kabul etmiyor şimdi 5 aylık olsun bakalım doğana kadar farklı birşey gelirse aklımıza değiştirebiliriz. Zeynep ismine bayılıyorum kesinlikle çok güzel bir karar :)kızlar hepinize çok teşekkür ederim biz isime karar verdik ZEYNEP olacak inşaAllah =)
kızım kardeşin ismi Zeynep olacak diyor başka isim Söylüyoruz hayır zeynep diyor
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim tüm hasretle evlat bekleyenlere de ikişer üçer nasip etsin inşaAllah
Allaha emanet olun canlar
benim oğlusum da ikra diyor ismine başka isim kabul etmiyor şimdi 5 aylık olsun bakalım doğana kadar farklı birşey gelirse aklımıza değiştirebiliriz. Zeynep ismine bayılıyorum kesinlikle çok güzel bir karar :)