Doğuma Hazırlık Lütfen yardım! Son 1 ayım ve kızıma henüz isim karar veremedik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Smyy89

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
2.201
1.729
merhaba kızlar 32+4 deyim ve hala isime karar veremedik. benim bir kızım var ismi Feyza ve bir kızım daha olacak inşaAllah. Bana isim teklifinde bulunur musunuz lütfen?! beyza demeyin lütfen!

kızlar hepinize çok teşekkür ederim biz isime karar verdik ZEYNEP olacak inşaAllah =)
kızım kardeşin ismi Zeynep olacak diyor başka isim Söylüyoruz hayır zeynep diyor
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim tüm hasretle evlat bekleyenlere de ikişer üçer nasip etsin inşaAllah
Allaha emanet olun canlar

Son düzenleme:
merhaba kızlar 32+4 deyim ve hala isime karar veremedik. benim bir kızım var ismi Feyza ve bir kızım daha olacak inşaAllah. Bana isim teklifinde bulunur musunuz lütfen?! beyza demeyin lütfen!

Feyza ismine bayılırım. Güzel seçim olmuş.
İlla uyumlu olması gerekmez bence.

Ne tür isim sevdiğinizi söylerseniz yardımcı oluruz

Feyza ismine bayılırım. Güzel seçim olmuş.
İlla uyumlu olması gerekmez bence.

Ne tür isim sevdiğinizi söylerseniz yardımcı oluruz
teşekkür ederim canım =) yok bende illa uyumlu olsun istemiyorum zaten. anlamı güzel olsun istiyorum. eski yeni modern fark etmez. zeynep meryem kevser de olabilir =)

Asya ismini de çok seviyorum, siz belirli isimler saydığınız için yazmadım.

Bir de etrafımda olan Belis ismindeki kız çocukları; çok naif, prenses gibi oluyorlar

Asya ismini de çok seviyorum, siz belirli isimler saydığınız için yazmadım.

Bir de etrafımda olan Belis ismindeki kız çocukları; çok naif, prenses gibi oluyorlar
teşekkür ederim =)
yok ben anlamı güzel olsun yoksa eski modern fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…