- 8 Haziran 2013
- 56.626
- 150.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bunlarda güzelRavza - Azra - Erva
çok değişik evet güzel teşekkür ediyorum =)Kızım olsaydı GÜNYELİ adını koyacaktım ama suan için oğluş yolda başka bi bahara kaldı:)
Ben kızım olursa bu isimlerden düşünüyorum.merhaba kızlar 32+4 deyim ve hala isime karar veremedik. benim bir kızım var ismi Feyza ve bir kızım daha olacak inşaAllah. Bana isim teklifinde bulunur musunuz lütfen?! beyza demeyin lütfen!
Hayırlı olsun inşaAllah sağlıklı ve vaktinde gelir bebeğiniz =)Ben kızım olursa bu isimlerden düşünüyorum.
inci
hasret
meryem
Sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah. Bende hamileyim 3 ay bitmek üzere bizede dua edinsağ salim kucağımıza alalım.
teşekkür ederim canım senin bebişinde hayırlı olsun =)Gülce-Candan-Serra aklıma gelenler
teşekkür ederim =)Berfin
teşekkür ederim canım senin bebişinde hayırlı olsun =)
Miray...tavsiyemmerhaba kızlar 32+4 deyim ve hala isime karar veremedik. benim bir kızım var ismi Feyza ve bir kızım daha olacak inşaAllah. Bana isim teklifinde bulunur musunuz lütfen?! beyza demeyin lütfen!
teşekkür ederim eltimin kızı ismi mira =)Miray...tavsiyem
teşekkür ederim. zeynep bizde düşünüyoruz ama bakalım =)Esma
Ela
Ipek
Zeynep
sanırım bizde zeynep de karar kıldık kızım da zeynep diyorBenim kızımın ismi Zeynep Hilal. Eğer bu kız olsaydı Elif Nihal koyacaktım ama erkek oldu düşünüyoruz biz de bulamadık daha.
teşekkür ederim canım eşimin ismi bilal =) hilal bilal çok karışır bence =) evet zeynep güzel herkea veriyor felan diyorlar da bizim ailede yok =) ne benim ne eşimin ailesinde yok dayımın kızı ismi Zeynep o kadar =) hayırlısı olsun bakalımZeynep en sevdiğim isim
Feyza ile uyumlu gelen hilal de var
Hayırlı olsun inşallah