• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım pkos dan dolayı kafam çok karışık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Poncikbayan16

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
54
19
8
24
Öncelikle merhaba kafam bi konuda cok karişik sizlere danısmak istedim acikvasi bu konu hakkinda kimseyle cok fazla konuşamıyorum 2 yillik evliyim ve bebek istiyoruz olmuyo esimin bi problemi yok ben pkos hastasiyim ama doktorum bi engel olmadigini soyledi klomen ve catlatma iynesi kullandim 2 ay gelme dedi gebelik olusmadi simdi tekrar gidicem diger aşama ne olur nasil olur aceba evlat sahibi olabilir miyim düsünmeden edemiyorum sizlerinde ku konuda bilgisi varsa paylaşirsaniz sevinirim

Coğu kadin pcolu meraketme ve coğuda cocuk sahib oliyor. Ben de onlardan biriyim. 4 sene evliyoz 2 sene cocuk istiyoruz. 1 dusuk kasadim (kendisinen hamile kaldim ama 8 haftada kalbi sesi duymayinca kurtaj oldu). Sonra ilk defa doktora basvurduk. Catlatma one kulandik. 2 asilama yaptim olmadi ve simdi tup bebek deniyoruz. Bide bak kendinen olusustu hamilelik ama sonra olmiyor. Neden cunku senin gibi ben de cok stres yapiyorum. Her ay test yapiyorum. Ama ilk once dua etmemiz gerekiyor, ici ferah tutmmiz gerekiyor. Elbet olacak bir gun. Allah bizim kucağimiz doldurur insaAllah. Oyuzden ici ferah tut. Instagramda mucizedoağa diye hir site var onu bak istersen. Ben ust uste tedavi olduğun icin onlarin bitkisel ilaclar kulama vakit bulamadim malesef.

Coğu kadin pcolu meraketme ve coğuda cocuk sahib oliyor. Ben de onlardan biriyim. 4 sene evliyoz 2 sene cocuk istiyoruz. 1 dusuk kasadim (kendisinen hamile kaldim ama 8 haftada kalbi sesi duymayinca kurtaj oldu). Sonra ilk defa doktora basvurduk. Catlatma one kulandik. 2 asilama yaptim olmadi ve simdi tup bebek deniyoruz. Bide bak kendinen olusustu hamilelik ama sonra olmiyor. Neden cunku senin gibi ben de cok stres yapiyorum. Her ay test yapiyorum. Ama ilk once dua etmemiz gerekiyor, ici ferah tutmmiz gerekiyor. Elbet olacak bir gun. Allah bizim kucağimiz doldurur insaAllah. Oyuzden ici ferah tut. Instagramda mucizedoağa diye hir site var onu bak istersen. Ben ust uste tedavi olduğun icin onlarin bitkisel ilaclar kulama vakit bulamadim malesef.
Cok tesekkur ederim siteye bi göz gezdiririm sitreste elbette yapmamak gerek ama insan ister istemez oluyo iste diyorum yok tm dusunmiyicem elbet vakti vardir diyorum sonra yine kendimi dusuncelerde buluyorum bir turlu dagitamiyorum kafami

Back