• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardim korkuyoruz(resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız ama insan ümitsiz olunca test yapmaya gerek duymuyor büyük ihtimalle böyle oldu gene de yapmalıydı
Ben Kan pihtilasmam olduğu için her ay ümitsiz test yapıyorum erken öğrenip ilaç kullanayim diye işte bazen durum farklı oluyor ne diyelim hayırlısı olsun ama durum üzücü
Doktora gebe değilim dediyse test istemez ki.. yalancı mı çıkaracak doktor

Bence de eksik anlatıyo canım adet olduktan sonrada doktor tarlusal vermez hayatımda üç kere tarlusal kullanmışımdır o da kanda iki üç kez test yapmışımdır çıkmamıştır öyle kullanmışımdır burda sıkıntı var yazılanlarda
En masum ihtimal bi hastalık yüzünden 2 3 ayda bir adet oluyorsa simdi yine 2 ay olmayınca o hastalığa yormustur hamilelik aklına gelmemiştir o yüzden de nasılsa hastalıktan diye düşünüp teste gerek görmeden ilaç alıp kullanmıştır eczaneden

En masum ihtimal bi hastalık yüzünden 2 3 ayda bir adet oluyorsa simdi yine 2 ay olmayınca o hastalığa yormustur hamilelik aklına gelmemiştir o yüzden de nasılsa hastalıktan diye düşünüp teste gerek görmeden ilaç alıp kullanmıştır eczaneden
Konu sahibi bi zahmet gel de bişeyler yaz aklımızı bulandırdın gittin. Canım şöyle anlatayım ben ne kadar adet olamasa da hamilelik belirtisi yaşar bir sürğ hamilelik belirtisi var yani bişeyden işkillenir yine test yapar çünkü korunmuyomuş ta korunmayan insan çocuk ister de korunmaz bu bayan elbet test yapardı hangimiz umutsuz olduğumuz zamanda bile çocuk istediysek test yapmadık

Bence doktora gitmedi hiç kafasına gore eczaneden aldı.. gebelik aklına gelmedi düşükse fotodaki tabi
Yani bilemeyiz her ihtimal var
Ama dusuge benzediği kesin ben düşük yaptım evde kutuya koyup götürdüm doktora bu görüntü gibiydi aynı

Yani bilemeyiz her ihtimal var
Ama dusuge benzediği kesin ben düşük yaptım evde kutuya koyup götürdüm doktora bu görüntü gibiydi aynı
Olabilir bilmiyorum ne desek boş. Dr değiliz tibbi malzemede değiliz.. Yalanlar dönüyor orası kesin.

Konu sahibi bi zahmet gel de bişeyler yaz aklımızı bulandırdın gittin. Canım şöyle anlatayım ben ne kadar adet olamasa da hamilelik belirtisi yaşar bir sürğ hamilelik belirtisi var yani bişeyden işkillenir yine test yapar çünkü korunmuyomuş ta korunmayan insan çocuk ister de korunmaz bu bayan elbet test yapardı hangimiz umutsuz olduğumuz zamanda bile çocuk istediysek test yapmadık
Bazilari umursamiyo ama eskiden beri böyle adetim nasılsa deyip gerek gormuyo işte bu ihtimal tabi benim söylediğim..

Mune Mune Neden banladın ki? MASALLAH en Ufak birsey de ban Atıyorsun 🤦‍♀️

Tarlusal düşük yaptırır . Progesteron içeren ilaçlar bebeği tutundurur duphaston gibi
3492EB50-A0B8-4705-BAB7-81586DA5F7FC.jpeg

Yalan Söylüyorlar birde nedense bizim yazdıklarınıza cevap yok. Sacmalık
Ön yargılı olmayin ben ban yedim dünden beri arkadasim dün hastaneye gitti düsük yapmis bu fotoyu niye paylastim o an söylicrk kimsemiz yoktu diye

Nasil anlatim gereksiz yere ban yedim kiz doktora gitti dün düsük yapmis doktor şok olmus aglaya aglaya eve geldi dünden beri aramak bile istemiuorum bende konuya tam hakim degilim sadece gece oyle olunca soracak kimsemiz olmadigi icin buraya yazdik ama ne uazikki ban yedik

Yalan söylüyor doktor adetliyken neden Adet söktürücü versin? Doktor a gitmiştir önceden doktor demiştir 3 ay veya 6 ay bundan kullan diye. Bu arkadas da ilacı kafasına göre kullanmıştır.
Umarim siz bizim gibi bigün caresiz kalip ön yargili insanlardan yardim jstemezsiniz insanlik ölmüs yalan söylüyorsam fotoyu nerden bulim getirim bacim ? Herhalde üstüne adet görmus doktora gitmis hamile degilim demis ama o ara hamileymis ve bana da soylemisti adwtim cok kisa surdu diye vede söktürücüyude düzwnli olup yumurtlama gününü yakalasin diye icmis bende konuya hakim deilim tam bu sitwde cok hakaret edip tartsma cikaran gordum ama ban yemediler ben hic bisey yapmadim ban yedim

Back