- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Çok benziyor hemdeBenziyor yani
Sizin attığınz fotoda da sol taraftaki cenin gibi duruyor gözü falan var gibi çünkü Eki Görüntüle 2600939
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok benziyor hemdeBenziyor yani
Sizin attığınz fotoda da sol taraftaki cenin gibi duruyor gözü falan var gibi çünkü Eki Görüntüle 2600939
Benziyor yani
Yok canim 1 bucuk yillik evli 3 ayda bir adet oluyomus doktor bu ay adet söktürücü vermisArkadaşın hiç test vs yapmamış mı?Duygu97
Düşük gibi canım ama doktor daha iyi bilir tabi, korunuyolarmıymış?Yok canim 1 bucuk yillik evli 3 ayda bir adet oluyomus doktor bu ay adet söktürücü vermis
Oda nasl doktormuş hç test yapmamş mıYok canim 1 bucuk yillik evli 3 ayda bir adet oluyomus doktor bu ay adet söktürücü vermis
Doktor vermis canimKafasına göre neden gidip adet söktürücü aldı ki arkadaşınız anlamyorum.. resmi gördükçe üzülüyorum
Test yapmadan muayene etmeden? İlaç mı yazmış?Yok canim 1 bucuk yillik evli 3 ayda bir adet oluyomus doktor bu ay adet söktürücü vermis
Zaten adetliyken gitmis doktoraOda nasl doktormuş hç test yapmamş mı
Çok üzüldüm yarın ilk işi o pıhtıyı da alıp başka bir dokkora gitmek olsun.. Bizi de haberdar edinDoktor vermis canim
Yok korunmuyolar 2 seneye yakin evlilerDüşük gibi canım ama doktor daha iyi bilir tabi, korunuyolarmıymış?
Doktora gidecek mi arkadaşın sonucu burayada yaz inşaAllah merak ettim
Arkadasiniza söyleyin korkmasın benim bekar ken bile oluyordu pıhtılı kan bunda bir sorun yok ama yine de yarın bir muane olsun içi rahatlasinKusura bakmayin hanimlar bu foto arkadasima ait atmami istedi dün adet oldu bu parca geldi ondan nedir bu kusura bakmayin resim icin
Anlamadım 3 ayda bir adet oluyor dediniz.. Adetliyken gitti dediniz adetliyken mi doktor adet söktürücü verip kullanmasını istedi..Zaten adetliyken gitmis doktora
Ben düşük yapmadım ama fotoğrafa bakınca direk cenin olduğunu anladımBen düşük yaptığım için iyi biliyorum bu görüntüyü sanırım arkadasin düşük yapmışiçim yandı şuan
Aklıma takılan şeyleri yazmışsınız evet nasıl oldu böyle bişey açıkalr mısınız post sahibiAnlamadım 3 ayda bir adet oluyor dediniz.. Adetliyken gitti dediniz adetliyken mi doktor adet söktürücü verip kullanmasını istedi..![]()
Maalesef çok üzüldüm suan küçük de değil yani belliBen düşük yapmadım ama fotoğrafa bakınca direk cenin olduğunu anladım
Aklıma takılan şeyleri yazmışsınız evet nasıl oldu böyle bişey açıkalr mısınız post sahibi
3 ayda bir adet oluyormuş doktor bu ay adet söktürücü vermiş ama adetliyken doktora gitmiş.. Anlamadım birşey.. Acaba doktor 2 ay olmazsan adet söktürtcü.kullan mı dedi.. Konudaki bayan da hamilelik ihtimalini hiç düşünmeden gidip kullandı merak ettimBen düşük yapmadım ama fotoğrafa bakınca direk cenin olduğunu anladım
Aklıma takılan şeyleri yazmışsınız evet nasıl oldu böyle bişey açıkalr mısınız post sahibi