• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardim korkuyoruz(resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafasına göre neden gidip adet söktürücü aldı ki arkadaşınız anlamyorum.. resmi gördükçe üzülüyorum

Yok canim 1 bucuk yillik evli 3 ayda bir adet oluyomus doktor bu ay adet söktürücü vermis
Düşük gibi canım ama doktor daha iyi bilir tabi, korunuyolarmıymış?
Doktora gidecek mi arkadaşın sonucu burayada yaz inşaAllah merak ettim

Ben düşük yaptığım için iyi biliyorum bu görüntüyü sanırım arkadasin düşük yapmış :( içim yandı şuan

Ben düşük yaptığım için iyi biliyorum bu görüntüyü sanırım arkadasin düşük yapmış :( içim yandı şuan
Ben düşük yapmadım ama fotoğrafa bakınca direk cenin olduğunu anladım
Anlamadım 3 ayda bir adet oluyor dediniz.. Adetliyken gitti dediniz adetliyken mi doktor adet söktürücü verip kullanmasını istedi.. 🙄🙄
Aklıma takılan şeyleri yazmışsınız evet nasıl oldu böyle bişey açıkalr mısınız post sahibi

Aklıma takılan şeyleri yazmışsınız evet nasıl oldu böyle bişey açıkalr mısınız post sahibi
Maalesef çok üzüldüm suan küçük de değil yani belli

Düşük gibi görünüyor. Allah yardımcısı olsun sonucunu yazarsan sevinirim

3 ayda bir adet oluyormuş doktor bu ay adet söktürücü vermiş ama adetliyken doktora gitmiş.. Anlamadım birşey.. Acaba doktor 2 ay olmazsan adet söktürtcü.kullan mı dedi.. Konudaki bayan da hamilelik ihtimalini hiç düşünmeden gidip kullandı merak ettim

Back