- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet belli ama şu kafama takıldı biz adet olmadan bir sürü test yapıyorız bu arkadaş hiç mi test y apmadı ya bu bebe her şeyde çıkardı yaniMaalesef çok üzüldüm suan küçük de değil yani belli
Uzun süre adet olmayınca da et parçası gibi düşüyorda beldede çok olur ama bu cenin gibi çok değişikKusura bakmayin hanimlar bu foto arkadasima ait atmami istedi dün adet oldu bu parca geldi ondan nedir bu kusura bakmayin resim icin
Evet en azından doktor her ihtimale karşı hcg yapmalıydıEvet belli ama şu kafama takıldı biz adet olmadan bir sürü test yapıyorız bu arkadaş hiç mi test y apmadı ya bu bebe her şeyde çıkardı yani
Bence doktora kalmadan kendi yapmalıydı insan kendi kendinin doktorudur doktora geç adet oluyorum diyordur doktor da isteyince vermiştir belkiEvet en azından doktor her ihtimale karşı hcg yapmalıydı
Haklısınız ama insan ümitsiz olunca test yapmaya gerek duymuyor büyük ihtimalle böyle oldu gene de yapmalıydıBence doktora kalmadan kendi yapmalıydı insan kendi kendinin doktorudur doktora geç adet oluyorum diyordur doktor da isteyince vermiştir belki
Ben biraz pimpirikli olduğum için herhalde her ay test yapardım burda ucu açık anlatılmayan bazı şeyler var adet olmuş insana doktor tarlusal vermez niye böyle bişey yazdı anlamadımHaklısınız ama insan ümitsiz olunca test yapmaya gerek duymuyor büyük ihtimalle böyle oldu gene de yapmalıydı
Ben Kan pihtilasmam olduğu için her ay ümitsiz test yapıyorum erken öğrenip ilaç kullanayim diye işte bazen durum farklı oluyor ne diyelim hayırlısı olsun ama durum üzücü
Inşallah böyle bir konuda Troll yapılmaz diyorum bende bilemedim birseyler yanlisBen biraz pimpirikli olduğum için herhalde her ay test yapardım burda ucu açık anlatılmayan bazı şeyler var adet olmuş insana doktor tarlusal vermez niye böyle bişey yazdı anlamadım
Doktor ilaç yazmadan önce sorar ama gebelik var mı diye.. hasta emin değilse önce test ister sonra ilaç yazar. Hayır gebe değilim dediyse test istemden ilaç yazmış olabilir.. kendi gidip eczaneden almadıysa tabi.. reçetesiz alınıyo diye biliyom adet söktürücülerYok canim 1 bucuk yillik evli 3 ayda bir adet oluyomus doktor bu ay adet söktürücü vermis
Yok bitince basladiAnlamadım 3 ayda bir adet oluyor dediniz.. Adetliyken gitti dediniz adetliyken mi doktor adet söktürücü verip kullanmasını istedi..![]()
Bende tam bilmiyorum ki kiz aglaya aglaya biseyler soyledi gittoDoktor ilaç yazmadan önce sorar ama gebelik var mı diye.. hasta emin değilse önce test ister sonra ilaç yazar. Hayır gebe değilim dediyse test istemden ilaç yazmış olabilir.. kendi gidip eczaneden almadıysa tabi.. reçetesiz alınıyo diye biliyom adet söktürücüler
Öncesinde sorar doktorlar.. bende 2 ay olamadım da gittim önce sordu gebelik varmı diye ben bilmiyom deyince test istedi yaptır sonucu getir o'na gore yazariz ilac demişti.. negatifi gordu oyle yazdiTest yapmadan muayene etmeden? İlaç mı yazmış?
Baska bir Doktor a gidiniz ve baktırınız...
Trollük yoktur da eksik anlatılan ya da yanlış anlatılan şeyler var ne olursa olsun şu görüntü çok üzücüInşallah böyle bir konuda Troll yapılmaz diyorum bende bilemedim birseyler yanlis
Konu sahibi bir şeyleri eksik anlatiyo benceBen biraz pimpirikli olduğum için herhalde her ay test yapardım burda ucu açık anlatılmayan bazı şeyler var adet olmuş insana doktor tarlusal vermez niye böyle bişey yazdı anlamadım
Yalan Söylüyorlar birde nedense bizim yazdıklarınıza cevap yok. SacmalıkÖncesinde sorar doktorlar.. bende 2 ay olamadım da gittim önce sordu gebelik varmı diye ben bilmiyom deyince test istedi yaptır sonucu getir o'na gore yazariz ilac demişti.. negatifi gordu oyle yazdi
Adetten sonra Başlamadı da adet olmayınca bi içeyim şu ilaçları sökülürüm dedi gibi geldi banö..Yok bitince basladi
Adetliykrm doktora giden insana doktor neden adet söktürücü yazsın.. adet olamadım denediyse doktora tabi.. ac bakayım demez hiç bi doktor hastanın lafina gore haraket ederZaten adetliyken gitmis doktora
Bence de eksik anlatıyo canım adet olduktan sonrada doktor tarlusal vermez hayatımda üç kere tarlusal kullanmışımdır o da kanda iki üç kez test yapmışımdır çıkmamıştır öyle kullanmışımdır burda sıkıntı var yazılanlardaKonu sahibi bir şeyleri eksik anlatiyo bence