- 14 Temmuz 2014
- 28
- 26
- 88
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim, size de hayirli olsun bebeginiz. Ben burdaki baska bir konu altinda ikili test fiyatlarini okumustum cogu istanbuldaydi. Fiyatlardan gozum korktu bakalim artik hayirlisi :)Canım bebeğin hayırlı olsun bende doktor ve hastane arayışı içindeyim
İkili test çok pahalı değil 100 tl yi geçmez diye biliyorum arayip kesin sonucu hastaneden öğrenebilirsin ne kadar diye
muayene ssk'dan fark ücreti ödeyerek 55liraysa çokmuş. olimposa yakın akdeniz şifa var, orada 30lira muayene, ama tabi kadın doktor yok. hoş, ben serap hanıma gitmiştim burnunun ucuyla ilgilendi lafları hep ağzıma tıkadı diye gıcık oldum o yüzden bir daha ona gitmedim. ikili test yaklaşık 150 lira diye duymuştum başka birilerinden ama daha benim test zamanım gelmediği için net rakam bilemiyorum.Merhabalar ben suan 13 haftalik hamileyim. Olimpos hast. Serap Tiryaki'ye gidiyorum. Pazartesi randevum var. Ikili test yapicak mi bilmiyorum birsey soylemedi. Muayene 55 tl zaten. Ikili test Fiyatlari bilen varsa yazabilir mi? Cok pahaliysa acil baska bir yer arastiricam.
muayene ssk'dan fark ücreti ödeyerek 55liraysa çokmuş. olimposa yakın akdeniz şifa var, orada 30lira muayene, ama tabi kadın doktor yok. hoş, ben serap hanıma gitmiştim burnunun ucuyla ilgilendi lafları hep ağzıma tıkadı diye gıcık oldum o yüzden bir daha ona gitmedim. ikili test yaklaşık 150 lira diye duymuştum başka birilerinden ama daha benim test zamanım gelmediği için net rakam bilemiyorum.
evet hala 50 liraymış, yaptırdım geçen hafta. sonuçlar iyi çıktı şükür.Ben gecen sene yaptırdım zaman 50 tl idi. Sgk anlasmalı oldugu halde. Genelde bu fiyatlarda oluyolar
evet hala 50 liraymış, yaptırdım geçen hafta. sonuçlar iyi çıktı şükür.