Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ikili ve üçlü test hakkında yardım kızlar
- Konu Sahibi asi34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende şimdi fiyat aldım birinci trimer tarama testi için 110 + ikili test için 109 dedi toplamda 219tl kurum geçmiyormuş filan. doktorum başka yerden kabul etmiyorum en iyi sonuçlar bizde bunları bizim hastanede yaptırın demişti. . Haftaya randevu aldım fakat kafam karıştı rakam çok pahalı yahu
geçmiş olsun talihsizlik diyelim ben cebeci de ki şubesini bilmiyorum...rezalet hınca hınç dolu eğer orda böyle bir talihsizlik yaşadın ise normal diyebilirim.ancak ben ümitköy polikliniğinde yaptırdım gayet de güzel temiz bir yer... çok yardımcı oluyorlar...ben tüm testlerimi orada yaptırıyorum hiç bir problem de çıkmadı...zaten test sonuçları özelde doktorum ayrı değerlendirdiği için bi problem yaşamadım..
ama özelde muayene olan arkadaşlar için zekai tahir burak ümitköy polikliniği iyi bir imkan ssk olan herkes parasız test yaptırabilir..
ayrıca test sonuçlarını onlar başka bir yere gönderip, sonuca göre raporu onlar hazırlıyor diye biliyorum. diye biliyorum....yine de yanlış olmasın...bence bazı konularda da pimpirikli olmamak gerekiyor diee düşünüyorum...zekai tahir burak hastanesi şu an kötü olsa dahi doktorları çok çok iyi bunu unutmayalım eski köklü bir yer zaten şu anda özeldeki çoğu doktorun mutlaka geçmişin ordan bir geçmişlikleri yetişmişlikleri var...ben sadece soran arkadaşlara cvp olsun diye yazdım
ama özelde muayene olan arkadaşlar için zekai tahir burak ümitköy polikliniği iyi bir imkan ssk olan herkes parasız test yaptırabilir..
ayrıca test sonuçlarını onlar başka bir yere gönderip, sonuca göre raporu onlar hazırlıyor diye biliyorum. diye biliyorum....yine de yanlış olmasın...bence bazı konularda da pimpirikli olmamak gerekiyor diee düşünüyorum...zekai tahir burak hastanesi şu an kötü olsa dahi doktorları çok çok iyi bunu unutmayalım eski köklü bir yer zaten şu anda özeldeki çoğu doktorun mutlaka geçmişin ordan bir geçmişlikleri yetişmişlikleri var...ben sadece soran arkadaşlara cvp olsun diye yazdım
bende şimdi fiyat aldım birinci trimer tarama testi için 110 + ikili test için 109 dedi toplamda 219tl kurum geçmiyormuş filan. doktorum başka yerden kabul etmiyorum en iyi sonuçlar bizde bunları bizim hastanede yaptırın demişti. . Haftaya randevu aldım fakat kafam karıştı rakam çok pahalı yahu
benim doktoum hiç bir test için ille de burada yapılacak demedi
dese sinir olurdum
belki gücüm yetmiyor oraya
benim doktoum hiç bir test için ille de burada yapılacak demedi
dese sinir olurdum
belki gücüm yetmiyor oraya
haklısın cnm bende sinir oldum ama gidip yaptırdım, yarım saat sürdü detaylı ultrason, dvd'ye filan çekip verdiler. ilk hamileliğimde böyle şeyler yoktu, doktorum ense vs ölçümleri kendisi yapmıştı ve hiçbir ek ücret talep etmemişti.anladığım kadarıyla bu özel hastanelerin yeni gelir kapısı oldu. bir kan testi birde detaylı ultrasona alınan ücret 219tl neymiş bunda kurum geçmiyormuş, hikaye,,,,
ee o zaman niye yaptırdın derseniz ilk hamileliğimde doğru doktoru bulana kadar 3 doktor değiştim.
en son doğru olanı buldum fakat adamın ağzından cımbızla laf çıkıyordu. birde sezeryandan sonra ameliyat kesiği kontrolüne gittiğimde adam nerdeyse başından savdı. işi bitmişti bi dünya parasını almıştı, kesik kontrolüne ücretsiz bakmak zoruna gitti heralde.
geçenlerde gazetelere bile konu oldu. hastane simsarları, doktorla anlaşıyorlar sen hastalarını bize yönlendir kazandığımızın %60'ı %70'i senin diye.
iki sene önce çapada diş profuna muayene için gittiğimde o bile panoramik röntgen için beni yönlendirmişti. bende saf saf onun dediği yerde röntgen çektirmiştim. aynı röntgenin fiyatı o zaman heryerde 25 - 30 tl arasıyken orası benden 60tl istemişti. itiraz etmiştim, ben daha önce 25tl ye çektirdim niye bukadar pahalı dediğimde, bizde böyle dedi. 50tl verip çıkmıştım. O zaman jeton düşmemişti bende. heralde bunlar profla çalıştığı için pahalı diye düşünmüştüm, saflığa bakarmısınız:))) oysaki o prof hem özel yeri var, hem çapada görev yapıyor, hem mahkemede bilirkişi olarak görev yapıyor, halen adamın gözü doymamış röntgenciden komisyon alıyor.
Allah her zaman helal rızık nasip etsin.
Trabzon medical park da yaptırdım geçen hafta bugünde sonuçları aldımnerde yaptırdın canım