• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen Yardım Kızlar !

Rockunzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
139
0
116
Meraba arkadaşlar bugün saçımı boyattım sarı röfle yapıp üzerine cila attılar fakat arkasıyla saçımın önünde ton farkı oldu saçımın önü çok sarı kaldı ve bu beni rahatsız ediyor. onu doğal yoldan koyulaştırmamın bi yöntemi var mıdır lütfen yardım edin. :43:

zamanla otur canım yıkandıkça falan. röflede zaten insan önce alışamıyor. koyulaştırmak demek boyamak demek nasıl yapıcanki önünü boyasan arkasıyla yine farklı olur çok riskli

öncelikle saçının rengini net olarak gösteren fotoğraflar eklersen önü arkası yanı dibi işte o farklılığı da gösterecek şekilde sana daha çok yardımcı olabiliriz...

ama yerinde olsam röfleme hiç dokunmazdım bi kere yaptım o hatayı pişman oldum eski saçlarımı istiyorum diye ağlıyodum resmen eğer ki çok rahatsız etmiyorsa kullan 2-3 ay sonra dip boya için gittiğinde kuaförüne rahatsızlığını söylersin cilayla vs. tonunu dengeler

birde röfle yıkandıkça tonu oturur güzelleşir yani ani bi karar verme bence bekle...

Back