• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım hamilelik ihtimali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isekaika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
9
2
36
1 ay boyunca her gün sevgilimle birlikte olduk. Sekse bazen kondomsuz başladı ve hatta baya uzun sürdüğü oldu. sizce zevk suyundan dolayı bir hamilelik ihtimali var mıdır? Çok korkuyorum kesinlikle olmamalı ama tecrübesizlik işte. İçime hiç boşalmadı. Hamilelik testi yapsam çıkar mı? Son birliktelik 27 şubatta oldu. Eğer hamileysem kaç haftalık olduğunu nasıl bilicem. Kürtaj süreci nasıl işliyor?

Tabi ki de risk var. Zevk suyundan da sperm bulunur.
peki bu ciddi bir risk midir? sizce kürtaj seçeneklerine bakmaya başlamalı mıyım? hamilelik testini pazartesi yapabilirim ama eğer negatif çıkarsa ne kadar sıklıkta bir tekrar test yapmam gerekir?

birde yarın regl olmam gerekiyor eğer olursam ihtimali kesinlikle yok mu demektir bu?

Bu kadar endişe duyacaksanız neden baştan önlem almazsınız ki hiç anlamıyorum oldunuz mu bari regl? Streste olumsuz etkiler geciktirir

Reglini bekleyeceksin yapacak bir şey yok. Regl gecikirse test yaparsın.

peki bu ciddi bir risk midir? sizce kürtaj seçeneklerine bakmaya başlamalı mıyım? hamilelik testini pazartesi yapabilirim ama eğer negatif çıkarsa ne kadar sıklıkta bir tekrar test yapmam gerekir?
Pozitifi bile görmeden kürtaj bakmak mı ? Fazla paranoyaksınız. İşin garibi bu kadar paranoyaklığa görede fazla rahat ilişki yaşamışsınız.
Oluşan bir gebeliği yok etmek yerine oluşmadan çözüme kavuşturmak, günümüz şartlarında çok daha kolay ablacım.

1 ay boyunca her gün sevgilimle birlikte olduk. Sekse bazen kondomsuz başladı ve hatta baya uzun sürdüğü oldu. sizce zevk suyundan dolayı bir hamilelik ihtimali var mıdır? Çok korkuyorum kesinlikle olmamalı ama tecrübesizlik işte. İçime hiç boşalmadı. Hamilelik testi yapsam çıkar mı? Son birliktelik 27 şubatta oldu. Eğer hamileysem kaç haftalık olduğunu nasıl bilicem. Kürtaj süreci nasıl işliyor?
Millet burda çocuk arıyor siz ise yok etmek için sorular soruyorsunuz kimisi için ne kadar önemli bir bilseniz bu mübarek ayda yaptığınızın farkindamisiniz baskarinida pis işlerinize alet etmeyin lütfen gidin başka yerlerde bulun dermaninizi burayı okuyan genç kizlarimizada kötü örnek oluyor siz ve sizin gibiler anlamıyorum böylelerinin başında aile yokmu ya

Pozitifi bile görmeden kürtaj bakmak mı ? Fazla paranoyaksınız. İşin garibi bu kadar paranoyaklığa görede fazla rahat ilişki yaşamışsınız.
Oluşan bir gebeliği yok etmek yerine oluşmadan çözüme kavuşturmak, günümüz şartlarında çok daha kolay ablacım.
Ben bu ilişkiye başlarken çok tecrübesizdim ve zevk suyunun oluşturduğu riskleri bilmiyordum. Yaşanan yaşandı artık bir kere maalesef bundan sonrası çözüm arama süreci. 3 Mart yani yarın regl olmam gerekiyor ama o kadar stresliyim ki olacağımı hiç sanmıyorum. Yarın eğer regl olmazsam test yapıcam ve bu 2 hafta negatifte olsa sürekli yapmayı düşünüyorum. Test için en optimum zaman nedir?

Ben bu ilişkiye başlarken çok tecrübesizdim ve zevk suyunun oluşturduğu riskleri bilmiyordum. Yaşanan yaşandı artık bir kere maalesef bundan sonrası çözüm arama süreci. 3 Mart yani yarın regl olmam gerekiyor ama o kadar stresliyim ki olacağımı hiç sanmıyorum. Yarın eğer regl olmazsam test yapıcam ve bu 2 hafta negatifte olsa sürekli yapmayı düşünüyorum. Test için en optimum zaman nedir?
Benim ikinci gebelikte regl günümü 10 gün geçince silik çizgi görmüştüm tabi herkeste aynı değil kimi var regl 5 kala silik görüyor ah be güzelim neden böyle birşey yaptın çok üzüldüm benimde 2 kızım var empati kurunca kötü oldum neden kadınlar cözüm ararki bırak sevgilin biraz düsünsün eğer varsa evlenin derim çocuk bulmuşken burda yıllarca arayan var

Hergun korunmasiz yaparken korkmuyorsunuz da... Neyse ya risklerini hesaplamışsındır bunu hergun yaparken diyeceğim de, belli ne kadar hesaplandığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back