- 25 Nisan 2022
- 1.668
- 2.029
-
- Konu Sahibi magiccharm
Aaa kadının amacı torun değilde huzursuzluk çıkarmak sanki. Aman kendi haline bırakın gitsin açsın davasını. Tutupta çocuğu böyle ruh hastası insanın eline verecek değilsiniz tabi ki, çok istiyorsa gelir görür ama sadece sizin yanınızda.ne yapmaya çalıştığını ben de anlamıyorum çünkü gelip görmek istese ona engel olucak kimse yok. Kapıda mı bırakıcaz kadını. Ya bomboş huzursuzluk yaratmak için ağzına geleni söylüyo (ki başarıyor) ya da içerisinde benim ve eşimin olmadığı bir görüşme hakkı kazanarak bize karşı bir zafer elde etme peşinde. Bizimle muhatap olmak istemiyor, torunları için de olsa bir şeyleri onarma çabası göstermek istemiyor. Çözüm olarak küsüp heryerden engelliyor, mahkemeye de heralde küsüz görüşmüyoruz demek için.
Teşekkür ederimOlağanüstü durum gerekli bunun için. Örneğin küçüğün babası vefat etmeli, cezaevinde olmalı gibi. Yani ben torunumu özledim göreceğim ile olmuyor bu işler içinizi ferah tutun.
Hangi polis anne babadan çocuğu zorla alıp babaanneye verir ?Şöyle ki benimle iletişime bile geçmiyor. Yani ben torunlarımı görmek istiyorjm diye bir adım hiç atmadı. Varsa yoksa kavga mesajları o bu. Beni engellemiş bile. Şuan tek amacı aile dramı yaratmak bence. Son çare olacak şeyi ilk yapıyor ve bu bana üzücü geliyor. Çocukları polis eşliğinde görecekmiş vs. Ben çocuklarımın psikolojisini düsünürrüm buralara konuyu getirmek istemem normalde. Ama şuan beni de sinire ve hırsa bindiriyor