Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiLütfen yardım... En güzel, en lezzetli bebek çorba ve yemekleri
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızım bir yaşında tarhana ve mercimek çorbası vermekten bıktım. Çoğu yemekleri sevmiyor. Zaten emmiyor. Bildiğiniz değişik ve lezzetli çorba ve yemek tarifleri varsa lütfen paylaşalım.
1 kucuk tavuk budu
yarim kabak
1 patates
1 havuc
1 cicek brokoli
1 cicek karnibahar
1 pirasanin beyaz kismi
1 kucuk sogan
1 dis sarimsak
bir tutam maydanoz
1 yemek kasigi pirinc
hepsini duduklu tencereye koyup 18 dk hasliyorum sonra pure yapip icine zeytinyag ve tuz ekliyorum kizim cok severek yiyiyor tabi mevsimine gore sebzeleri degistiriyorum bazen pirinc yerine bulgur yada sehriye koyuyorum
hepsini pisirip blendirdan cek yogur katip yedirirsen cok sevecegine eminim
sebeleri degistirip degistirip degisik corbalar cikartabilirsin icine kiyma katabilirsin ayrica cok sulu olursa corbalar icine ekmek dograyabilirsin afiyet seker olsun bebisine umarim sever
guzel bir tarifmis. deniycem ben de mutlaka. hala baligi tam ogun olarak vermedim, biz yedikce tattirdim ama aciyo agzini. kesin sever bu somonlu yemegi:)