Lütfen yardım ediniz

gns21

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
155
34
28
Merhaba kızlar ben geçen ay 26 Ekim'de adet oldum beş gün sürdü . Bu ay da 26 Kasım'da olurum dedim olmadım 24 Kasım'da iç camasirim lekelenmisti bı kaç damla sonra devamı gelmedi gebelik olabilir mi

Merhaba kızlar ben geçen ay 26 Ekim'de adet oldum beş gün sürdü . Bu ay da 26 Kasım'da olurum dedim olmadım 24 Kasım'da iç camasirim lekelenmisti bı kaç damla sonra devamı gelmedi gebelik olabilir mi
Erken gebelik testi alip yapın ya da 2-3 gün içinde regl yine olmazsa kan verin bence gebelik ihtimali olabilir

Dayanamadım gidip aldım ama silik çıktı esimede gösterdim daha önce hiç silik bile gormemistim
fotoğraf paylaşsaydınız keşke, daha önceden böyle bi deneyime sahip arkadaşlar yardımcı olurdu

Resim varsa atın
IMG_20241127_010701.jpg

Aslında görünüyor da çektiğinde görünmedi yinede görünüyor telefon kamerası iyi değil ondan görünmüyor
Merhaba ben görüyorum 2. çizgiyi ve pembe gri vs değil testin markası nedir sabah ilk idrarla tekrarlayın bence var umarım güzel haber alırsınız

Dayanamadım gidip aldım ama silik çıktı esimede gösterdim daha önce hiç silik bile gormemistim
Fotoğrafa baktım çok çok silik bir çizgi var ama sonuç negatif de pozitif de olabilir. 2-3 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın regl olmazsanız bence

X