Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ola bilirMerhaba kızlar ben geçen ay 26 Ekim'de adet oldum beş gün sürdü . Bu ay da 26 Kasım'da olurum dedim olmadım 24 Kasım'da iç camasirim lekelenmisti bı kaç damla sonra devamı gelmedi gebelik olabilir mi
Erken gebelik testi alip yapın ya da 2-3 gün içinde regl yine olmazsa kan verin bence gebelik ihtimali olabilirMerhaba kızlar ben geçen ay 26 Ekim'de adet oldum beş gün sürdü . Bu ay da 26 Kasım'da olurum dedim olmadım 24 Kasım'da iç camasirim lekelenmisti bı kaç damla sonra devamı gelmedi gebelik olabilir mi
Evet çocuk istiyorum zatenKorunmasiz ilişki oldu mu ?
Dayanamadım gidip aldım ama silik çıktı esimede gösterdim daha önce hiç silik bile gormemistimErken gebelik testi alip yapın ya da 2-3 gün içinde regl yine olmazsa kan verin bence gebelik ihtimali olabilir
fotoğraf paylaşsaydınız keşke, daha önceden böyle bi deneyime sahip arkadaşlar yardımcı olurduDayanamadım gidip aldım ama silik çıktı esimede gösterdim daha önce hiç silik bile gormemistim
Resim varsa atınDayanamadım gidip aldım ama silik çıktı esimede gösterdim daha önce hiç silik bile gormemistim
Resim varsa atın
Attim resim benmi yanlış görüyorum daha önceki aylarda hiç görmedim böyle ilk beş dakika sonucu buResim varsa atın
Attim daha önce hiç silikde gormedigim için acaba oldumu dedimfotoğraf paylaşsaydınız keşke, daha önceden böyle bi deneyime sahip arkadaşlar yardımcı olurdu
hamilelik ihtimali durumlarında az da olsa 2. çizgi şeffaf belli oluyor. çok bariz tek çizgi çıkmışAttim daha önce hiç silikde gormedigim için acaba oldumu dedim
Aslında görünüyor da çektiğinde görünmedi yinede görünüyor telefon kamerası iyi değil ondan görünmüyorhamilelik ihtimali durumlarında az da olsa 2. çizgi şeffaf belli oluyor. çok bariz tek çizgi çıkmış
Bende göremedim ama siz yine sabah ilk idrarla yapın ney sonuc alırsınızAslında görünüyor da çektiğinde görünmedi yinede görünüyor telefon kamerası iyi değil ondan görünmüyor
Merhaba ben görüyorum 2. çizgiyi ve pembe gri vs değil testin markası nedir sabah ilk idrarla tekrarlayın bence var umarım güzel haber alırsınızAslında görünüyor da çektiğinde görünmedi yinede görünüyor telefon kamerası iyi değil ondan görünmüyor
Fotoğrafa baktım çok çok silik bir çizgi var ama sonuç negatif de pozitif de olabilir. 2-3 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın regl olmazsanız benceDayanamadım gidip aldım ama silik çıktı esimede gösterdim daha önce hiç silik bile gormemistim
Hayırlısı olsun.Evet çocuk istiyorum zaten
Çok teşekkür ederim inşallah bakalimMerhaba ben görüyorum 2. çizgiyi ve pembe gri vs değil testin markası nedir sabah ilk idrarla tekrarlayın bence var umarım güzel haber alırsınız
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallahHayırlısı olsun.
Hak edene, bakabilecek olana nasıp etsin inşallahÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallah