• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin...

Duyguceb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
7
1
1
37
öncelikle herkese merhaba :*
ben birbuçuk senelik evliyim eşimle 1 ay içinde evlendim. ve herşey gayet normal gidiyor evlilik adına fakat hanımlar şimdi söyleyeceğim şeyleri ben mi abartıyorum yada niye böyle düşünüyorum bilemiyorum lütfen siz düşünce ve fikirlerinizi dile getirin.

öncelikle eşim evin tek erkeği 3 kız kardeş bir anne ile tek başlarına babasız yaşamışlar ve eşim onlar için bir baba modülüne geçmiş kayınvalidemde yanlız yaşıyor gelelim konuya başlarda eşimin ailesi yani anne ve kız kardeşlerini çok sever sayardım ama bir kaç şeyden sonra soğumaya ve rahatsız olmaya başladım. mesela kayınvalidem beni çooook seviyor aynı küçük bir bebek gibi ve ben ypı olarak bebek gibi sevilmeyi hiç sevmem kendimi bir kadından ziyade bebekmiş gibi hissederim kendisiyle dışarıya çıkarız ellimi tutar ve hiç bırakmaz aynı bir çocuk gibi eşime birşey söylerim ne oldu kzım diye meraklanır bunlarda kötü hiç birşey yok ama ben sevmiyorum hoşlanmıyorum ve artık itici geliyor kırmadan nasıl söylemek lazım yada neyapmak lazım?! onu göresim gelmiyor o derece malesef ... başka bir konu ise kayınvalidemin rahmetli eşinden aldığı emekli maaş 500 tl ve eşimin verdiği 1500 tl beni sinir ediyor kyınvalidem yanlız yaşıyor kira ödemiyor su elektriği eşimin hesabından otomatik ödeniyor birde özel istekli oldumu eşim karşılıyor annedir yanlızdır lafım yok ama siz ne düşünüyorsunuz ben mı kötü düşünüyorum ? buna benzer 3 kız kardeşi var demiştim ya 2si evli diğeride 2. evliiğinden sonra kendi evine geçip 600 lira nafaka parası alıyor 300 tl babasının emeklisinden ve eşim 700 tl her ay yardımda bulunuyor ve bu görümcem çok bilgili bir kadınmış gibi herşeyin en iyisini ben bilirim modunda takılıyor bana yapmasın nasıl konuşmam lazım ki benimle bu şekilde konuşmaması için ?
bir diğer görümcem ise beni kıskanıp ne alıyorsam yada yapıyorsam aynısını istiyor küçük çocuk gibi yada eşimden istiyor kendi kocası yok sanki ?! ve benim eşim artık kendi ailesinin olduğunu unutuyor onlara yetmek için kendi ailesinin kafasına göre kullandığı selectra hapından bile içmeye başlamış babaları vefat ederken mal paylaşımı yapılmış her kıza bir daire alınmış ve eşim vicdanen rahat etmediği için birer daire daha almak istiyor hanımlar ne düşünüyorsunuz?? şimdi hamileyim ailesiyle olmak bana iyi gelmiyor onları sevmiyorum bu sebeplerden dolayı onlar eşimi düşünmüyor onun artık bir yuvası olduğunu anlamıyorlar bence bunlar yanlış davranışlar ama belkide ben yanlış düşünüyorum lütfen sorularıma cevap verin kiminle paylaşacağımı bilemedim kadınlar olarak yardım edebileceğinizi düşünüyorum ve hepinize çok teşekkür ediyorum <3

Eşiniz para mi basıyor? nasil yetişiyor bunca şeye? hadi paralar neyse ama hepsine nasıl ev alacak? cok zengin olmali bunu yapması icin. gunumuzde ev fiyatlari malum.

sorun orda para felan bastığı yok birikimlerden kendisi ticari taksi işletiyor ... Diğer sorularım hakkında ne düşünüyorsunuz Mata Hari Mata Hari

Evelynn Evelynn merhabs cnm acikcasi eşim para ve iş konusunu açmayı sevmez söylemez ama babadan kalan birtane ticari taksisi var iki şöför çalıştırıyor ne aldığını bilmiyorum :110:

Evelynn Evelynn merhabs cnm acikcasi eşim para ve iş konusunu açmayı sevmez söylemez ama babadan kalan birtane ticari taksisi var iki şöför çalıştırıyor ne aldığını bilmiyorum :110:

Ticari taksi babadan kaldıysa bunda annesinin ve kardeşlerinin de payı var o yuzden para vermesi yanlış değil hatta onların hakkı.

Annesi ve kardeslerinin davranıslarına gelince anlattıgın kadarıyla cok problem edilecek bir sey yok, sana bir saygısızlıkları falan olmamış. Hoşlanmamanı anlıyorum ben de sevmem öyle büyüklenen insanları ama eşinin hatrına katlanacaksın. Ağzınızın tadını kaçırmaya degmez

Evelynn Evelynn tşk ederim vaktini ayırıp okuduğun için evet haklısın bazen susmak yutmak gerekir zaten ortada birşey yok ama itici gelmeye başladığı için yani onları görmek istememem vs. Neden böyle anlamıyorum

Back