Lütfen yardım edin.

Cnm benim bulantiya yapcak bisey yok...
3 ayi tamamlayinca bulantin hic kalmayacak merak etme...
Sen sadece faydali seyler ye...
Kuscam diye uzulme kusarsan kusarsin...
Kilo da verebilirsin bu aylar sorun degil takma hic...
Ama bebek bu 3 ay senden beslenecek zaten...
Senin eksilen ihtiyaclarin icin kussan da ye tmm mi cnm...
Hersey duzelir gider ALLAH bir can yaratiyor elbet o bebisin sukuneti guzelligi cokecek evinize...
Sabret cnm...

yemeye çalışıyorum hep
inşallah bebeğim mutluluk getirir bana onu da üzüyorum şimdi biliyorum ama düzelecek herşey onun için elimden geleni yapacağım

yemeye çalışıyorum hep
inşallah bebeğim mutluluk getirir bana onu da üzüyorum şimdi biliyorum ama düzelecek herşey onun için elimden geleni yapacağım

Canım malesef hamileyken şeytan çok dolanıyo ve böyle şeyleri her hamile bi benzerini yada herkes kaldırabileceği kadarını belki de yaşıyor. Keşke yaşanmasa ama bu bebeğin ve senin sınavınız. O eşin olacak adam da yaptığından elbette ki utanacak. Senim yerinde olsam taviz vermezdim. Ama bi an önce durumu söyle, haberdar olsun, kendini affettirsin. Şu yaşadığın stres bebeğine iyi gelmez. Ben bu yüzden ikiz bebeklerimden birini 9 haftalıkken kaybettim. Allah yaşayanlara ömür versin. Bebeğine bu haksızlığı yapma. Ne hissediyorsan o da aynısını hissediyor çünkü. Bi düşünsene dayanabilir mi küçücük kalbi bu sıkıntıya. Topla kendini hadi.

Allah onun ömrünü kardeşine versin inşallah
söyleceğimde yanlız kalamadık üzülmemeye çalışıyorum çok canım sıkılınca dışarı çıkıp kulaklık takıp yürüyorum o çok iyi geliyor zaten çok da uykum geldiği için düşünmeye fırsatım olmuyor bu gün bilgisayarın başında 3 kez uyuyup kaldım
biraz önce aradım sesi çok kötüydü amcasının oğlu vefat etti çok severdi onu

yemeye çalışıyorum hep

Hah iste gormek istedigimiz anne bu
Uyku ilk aylar oyle tatli geliyor ki ohhh keyfine bak cnm...
Yanindayiz unutma yaz rahatla...
Bazen hayat o kadar monotonlasir ki Cenabi Hak insanlara ellerindeki nimetin kiymetini anlatacak sarsintilar yasatir...
Sikintiya sabretmek elhamdulillah demek lazim...
Biz esimle tartisinca elhamdulillah deriz biliriz ki ardindan kocaman bir sevinc bekler bizi...
Bi sure konusmayiz ve oyle bir doneriz ki birbirime.askimiz yeniden baslar cok sukur...
ALLAH beni unutmayin bak elindekiyle umutsuzluga kapildiginda yine ben seninleyim demek istiyor...
Cok guzel gunler gelecek cnm beklee..

çok uyuyorum yataktan çıkmıyorum o yüzden
geçecek bu günlerde elbette ama biraz sıkıntı yaşamamız gerekiyormuş demekki

Ayyyy cnm.kiyamam....
Gozlerim doldu.sunu unutmayalim,eger rabbim nasip ettiyse olur...o dilerse.bunu ne kadindan nede erkekten bilmeliyiz.rabbimin yazisi diye boyun egmeliyiz.malesef bunu idrak eden insanlar cok az.uzme kendini.mutlu olll.

Amin canım çok sağol Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin senin de. Birbirinize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlar işte. Senin hamileliğin onun yası... Allah yardımcın olsun.

Ayyyy cnm.kiyamam....
Gozlerim doldu.sunu unutmayalim,eger rabbim nasip ettiyse olur...o dilerse.bunu ne kadindan nede erkekten bilmeliyiz.rabbimin yazisi diye boyun egmeliyiz.malesef bunu idrak eden insanlar cok az.uzme kendini.mutlu olll.
teşekkür ederim

Amin canım çok sağol Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin senin de. Birbirinize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlar işte. Senin hamileliğin onun yası... Allah yardımcın olsun.
amin inşallah canım sen doğum yaptın sanırım

Eşinizin başı sağolsun.hala soylemediniz mi bence bir an önce söyleyin.kendini affettirmek için yollar arasın.ben catladim burda yaa..

Benim ilki 18 aylık oldu Rabbim gidenin yerine bi mucize daha gönderdi o da 4,5 aylık teyzesi. İkisi de doğdu hamdolsun.
maşallah Allah'ım nazardan saklasın iksinide

Eşinizin başı sağolsun.hala soylemediniz mi bence bir an önce söyleyin.kendini affettirmek için yollar arasın.ben catladim burda yaa..
teşekkür ederim eve gelince söyliycem ama gelmedi daha cenaze şehir dışındaydı eve gelince söyliycem

Soylemedigin surece dahada suphe cekici ve garip bir harekette bulunmus oluyorsun bence.sonucta esinin asil derdi guveninin kirilmis olmasi.yaptiginin elbet bedeli olacak.onun da en guzel sekli hamile oldugunu soyleyip sonra "simdi ben dusunmek istiyorum" demek olurdu.vicdan azabi ve pismanlik icinde belirsiz bir bekleyis ona en buyuk ceza olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…