- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
-
Cnm benim bulantiya yapcak bisey yok...teşekkür ederim canım
belkide öyle düşünüyorum bilmiyorum belkide şimdiye kadar beni anlayabilen ve en yakın yazılan şeydi bu düşündüklerimi yazmışsınız resmen
yemek çok yiyemiyorum bir çok şeyin kokusu ağır geliyor canım havuçlu tarcınlı kek istedi bu gün yaptım
bulantılarla baş edemiyorum çok fazla oluyor yemek yesemde çok kalmıyor midem de ama en çokda uyuyorum bazen otururuken bile uykum geliyor uyumak çok güzel oluyor ama
sizinde oldumu bulantılarınız birde ne iyi geliyor leblebi iyi gelir dediler birde tuzlu çubuk aldım uyanınca hemen atıyorum bi kaç tane ağzıma
yemeye çalışıyorum hepCnm benim bulantiya yapcak bisey yok...
3 ayi tamamlayinca bulantin hic kalmayacak merak etme...
Sen sadece faydali seyler ye...
Kuscam diye uzulme kusarsan kusarsin...
Kilo da verebilirsin bu aylar sorun degil takma hic...
Ama bebek bu 3 ay senden beslenecek zaten...
Senin eksilen ihtiyaclarin icin kussan da ye tmm mi cnm...
Hersey duzelir gider ALLAH bir can yaratiyor elbet o bebisin sukuneti guzelligi cokecek evinize...
Sabret cnm...
yemeye çalışıyorum hep
inşallah bebeğim mutluluk getirir bana onu da üzüyorum şimdi biliyorum ama düzelecek herşey onun için elimden geleni yapacağım
Allah onun ömrünü kardeşine versin inşallahCanım malesef hamileyken şeytan çok dolanıyo ve böyle şeyleri her hamile bi benzerini yada herkes kaldırabileceği kadarını belki de yaşıyor. Keşke yaşanmasa ama bu bebeğin ve senin sınavınız. O eşin olacak adam da yaptığından elbette ki utanacak. Senim yerinde olsam taviz vermezdim. Ama bi an önce durumu söyle, haberdar olsun, kendini affettirsin. Şu yaşadığın stres bebeğine iyi gelmez. Ben bu yüzden ikiz bebeklerimden birini 9 haftalıkken kaybettim. Allah yaşayanlara ömür versin. Bebeğine bu haksızlığı yapma. Ne hissediyorsan o da aynısını hissediyor çünkü. Bi düşünsene dayanabilir mi küçücük kalbi bu sıkıntıya. Topla kendini hadi.
yemeye çalışıyorum hep
inşallah bebeğim mutluluk getirir bana onu da üzüyorum şimdi biliyorum ama düzelecek herşey onun için elimden geleni yapacağım
çok uyuyorum yataktan çıkmıyorum o yüzdenHah iste gormek istedigimiz anne bu
Uyku ilk aylar oyle tatli geliyor ki ohhh keyfine bak cnm...
Yanindayiz unutma yaz rahatla...
Bazen hayat o kadar monotonlasir ki Cenabi Hak insanlara ellerindeki nimetin kiymetini anlatacak sarsintilar yasatir...
Sikintiya sabretmek elhamdulillah demek lazim...
Biz esimle tartisinca elhamdulillah deriz biliriz ki ardindan kocaman bir sevinc bekler bizi...
Bi sure konusmayiz ve oyle bir doneriz ki birbirime.askimiz yeniden baslar cok sukur...
ALLAH beni unutmayin bak elindekiyle umutsuzluga kapildiginda yine ben seninleyim demek istiyor...
Cok guzel gunler gelecek cnm beklee..
Ayyyy cnm.kiyamam....Merhabalar nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum bile. eşimle üniversitede tanıştık ve 2 yıllık evliyiz. başlarda çocuk istemedik biraz zaman geçsin gezelim evliliğin ne olduğunu anlayalım istedik. 1 yıldır da çocuk istiyoruz.başlarda her şey yolundaydı. ama sonra bir şeyler ters gitmeye başladı. eşim çok istiyordu bir bebeğimizin olmasını .ve her adet dönemimde yaşanan hayal kırıklığıyla eşim gerilmeye hırçınlaşmaya başladı. bu dönemde, neden olmuyor? sorusu en nefret ettiğim soru haline geldi. zamanla tartışmalarımız artmaya başladı. tek sebebi bir bebeğimizin olmayışıydı.
bundan 1 hafta önce.4 gün gecikmiştim . yine sıradan bir gecikme olmasından korkuyordum.komşum gebelik testleri başlarda doğru sonuç vermez diye kan testi yaptıralım bende gideceğim zaten doktora beraber gideriz dedi. o gün doktora gittik ve eşime söylemedim eğer hamile değilsem yeni hayal kırıklıkları yaşamayalım istedim. içimde büyük heycanlar büyük umutlarla gittim doktora . komşum doğum kontrol hapı almıştı. o hapı masanın üstünde unutmuş. eşim eve gelince çok kötü şeyler yaşadık. benim olduğunu zannetti. kötüydü çok kötü bir gündü. deliler gibi sevdiğim adam değildi sanki başka biriydi onu hiç öyle öfkeli görmemiştim. söylememe fırsat bile vermedi. vurdu bana. ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. o günü hiç unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. eşimi affedemiyorum. söyledikleri çok ağırdı.bana el kaldrıdı. 4 duvarın arasında çırpınıp duruyorum. 1 haftadır bir çıkış yolu bulamadım. hamileyim mutlu olamıyorum.
Allah onun ömrünü kardeşine versin inşallah
söyleceğimde yanlız kalamadık üzülmemeye çalışıyorum çok canım sıkılınca dışarı çıkıp kulaklık takıp yürüyorum o çok iyi geliyor zaten çok da uykum geldiği için düşünmeye fırsatım olmuyor bu gün bilgisayarın başında 3 kez uyuyup kaldım
biraz önce aradım sesi çok kötüydü amcasının oğlu vefat etti çok severdi onu
teşekkür ederimAyyyy cnm.kiyamam....
Gozlerim doldu.sunu unutmayalim,eger rabbim nasip ettiyse olur...o dilerse.bunu ne kadindan nede erkekten bilmeliyiz.rabbimin yazisi diye boyun egmeliyiz.malesef bunu idrak eden insanlar cok az.uzme kendini.mutlu olll.
amin inşallah canım sen doğum yaptın sanırımAmin canım çok sağol Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin senin de. Birbirinize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlar işte. Senin hamileliğin onun yası... Allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim
amin inşallah canım sen doğum yaptın sanırım
maşallah Allah'ım nazardan saklasın iksinideBenim ilki 18 aylık oldu Rabbim gidenin yerine bi mucize daha gönderdi o da 4,5 aylık teyzesi. İkisi de doğdu hamdolsun.
teşekkür ederim eve gelince söyliycem ama gelmedi daha cenaze şehir dışındaydı eve gelince söyliycemEşinizin başı sağolsun.hala soylemediniz mi bence bir an önce söyleyin.kendini affettirmek için yollar arasın.ben catladim burda yaa..
maşallah Allah'ım nazardan saklasın iksinide
teşekkür ederim eve gelince söyliycem ama gelmedi daha cenaze şehir dışındaydı eve gelince söyliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?